Snipp, snapp, snut så var denna helgen slut.

Hallojsan.
Sitter och smuttar på kaffe med chokladsmak, mums! Har precis pluggat faktiskt, känner mig ganska så stolt.
Det blev en lyckad kväll igår som väntat, jag vet inte hur det var på The voice men de var bra på NRJ iallafall. Sen träffa jag några sötnosar där också och efteråt sov jag & Erica hos Fanny och hade det lite myys. Sen var jag tvungen att dra rätt tidigt eftersom Nicolina plötsligt ringde och sa att hon var på bussen påväg hem till mig, och det hade ju varit lugnt.. om jag hade vart hemma. Så jag skyndade mig iväg och träffade henne i Vällingby C. Sen delade vi ut reklam och tog lite pics. När vi var hemma hos mig igen blev vi hungriga och gjorde gulaschsoppa! Men nu mår jag illa bara jag hör ordet, anledningen tänker jag inte tala om.. Haha, men vi hade kul iallafall! När vi delade ut reklam vid några lägenheter i Vällingby så börja vi sjunga på "Ghetto" låten med Akon, hah. Vi ska göra en seriös video där också hade vi tänkt.

Nu är helgen slut, men de ska bli najs med en ny vecka ändå på något sätt. Dessutom börjar vi kvart i 11 imorn, alltså alla som har träslöjd. Väldigt skönt med sovmorgon eftersom vi inte har det någon gång på vårat schema.


Idag såg jag ut såhär, inte något speciellt. Lägg märke till mitt otroligt snygga Arlaparaply, HAHA!

Har ni haft en bra helg ? - Det har verkligen jag haft. Puss ♥

Nu bar det av iallafall

Det var ett tag jag trodde att de inte skulle bli nåt NRJ idag eftersom allt blev knas. Men nu blir de det iallafall, wiho!
Fast Fanny & Emmy följer med också och sen sover jag och Erica hos Fanny. De är så jag har uppfattat de iallafall, haha. Men de ska bli skitskoj! Hoppas jag träffar många där också även fast de kommer vara fullt med folk.
Så det här blir sista inlägget idag, skriver antagligen mer imorgon kväll.
Ni får ha en jättebra kväll nu, vad ni än ska göra.



Tusen kramar

Vilken härlig lördag

Hej gullungar!

Idag har jag äntligen fått sova ut, fast jag gick upp redan halv 11 vilket inte är så sent enligt mig. Sen ska jag fortsätta ta de lite lugnt fram tills NRJ ikväll, jag är taggad. Egentligen hade vi fotbollsmatch idag också, men jag har skitont i halsen, kanske håller på och bli sjuk. Vilket inte är så bra..
Har inte bestämt något med Erica och Elin när vi ska träffas innan NRJ och så, men jag pallar inte stå där flera timmar innan de börjar bara för att få plats för jag tänker inte stå längst fram och kvävas ihjäl. Nej så ska inte mitt liv sluta, haha.
Någon mer som ska dit ? Vi kanske ses där!
PUSS ♥

Godnatt..

.. Kära läsare!
Och med de lägger jag in en video med massa låtar med Britney Spears. Egentligen tror jag, jag gillar henne ganska mycket. Jag menar redan från början har jag gillat henne även fast de var föräldrarnas mardröm, för att hon var en dålig förebild. Hon började bra och har alltid gjort bra låtar, faktiskt.. Hon har bara kommit in på fel spår på den senaste tiden, men jag hoppas hon kommer tillbaka. För trots hennes beteende gör hon ju faktiskt bra låtar och de är det viktigaste. Hennes röst är också speciell.. kanske inte världens vackraste, men väldigt speciell. Däremot tycker jag inte hon ska satsa på någon skådiskarriär.
Men jag skäms inte, jag tycker hennes låtar är grymma!


Har märkt att musiken inte är i samma takt som när hon sjunger, men aja..

My escape to freedom

Mina vänner, vet ni vad jag funderar på att spara till ?
- Jo, en bärbar dator. Men ingen vanlig, utan den minstaste sorten på 9 tumm skärm. Känner att de verkligen är något jag vill ha. Något som är mitt alldeles eget, som jag kan ta med varsomhelst och bara ha mina saker på (som är en himla massa saker). Så jag ska försöka spara och hoppas på att få resten i julklapp.
Maybe my wish comes true!

Bild av ASUS EEE PC 900 VIT 
Finns att köpa här

Äntligen fredag

Hey sweeties!
Hur har eran dag varit ? Min har varit helt okej med ett plus i kanten för att de är helg.
Jag tycker den här veckan har gått jättefort, visserligen har vi inte gjort så mycket men de känns super nu att de är helg.
Efter skolan åkte jag somsagt in till stan med Erica, men jag köpte ingenting direkt - förutom sminkborttagning. Sen var vi himla hungriga redan från början när vi åkte in, men efter några timmar åt vi äntligen. Wiha!
Ikväll ska jag ta det lugnt eftersom jag inte hunnit göra de på hela veckan, kanske tillomed ska göra SO-läxan. Eller nja, seriöst ? På en fredag.. kanske inte.
Nu hade jag tänkt att kolla runt lite på internet, jag har saknat inernet!


Bild från i onsdags på tjejurna innan Singing bee-tvinspelningen.

/ Ha en bra kväll, kramar.

Bilder från i Söndags

 


Every thing changes, from now on

Hola!
Oj,oj det var längesen jag bloggade. Men internet funkar ju inte hos mamma just nu, så då blir det lite svårt. Fast just nu sitter jag hemma hos pappa och bloggar och äter mackor, för jag har fotboll sen i Grimsta så då passade jag på att åka hit.
Dom senaste dagarna har jag väl gjort ganska mycket, i tisdags var jag i stan med syster. I onsdags på kvällen var typ tjejerna i klassen, vi var 9 st totalt på tv-inspelning av Singing Bee. Det var väldigt kul, fast också väääldigt varmt därinne.
Idag hade vi allra första riktiga skoldagen, alltså med lektioner och så. Fast jag tyckte mer att de var kul än jobbigt, förutom på NO:n då jag inte orkade mycket eftersom jag verkligen hatar de ämnet haha (jo jag vet att hatar är ett starkt ord). Sen i helgen blir de mycke kul som händer också, imorgon ska jag typ åka in till stan efter plugget med Erica. Sen på lördagen är det ju NRJ, och eftersom jag missade The voice vill jag jättegärna gå på de. Så då ska jag, Erica & Elin dit tror jag. Jag kanske har match innan det, och på söndagen ska jag träffa Nico och dela ut reklam. Förhoppningsvis gör vi väl något annat också eftersom jag inte träffat henne på hela veckan.
Så allting är igång igen, med skolan och allting och det känns faktiskt ganska bra. Jag ska satsa hårt! Jag hoppas ni gör desamma.

Nu måste jag snart gå och göra mig iordning, jag hoppas att internet funkar snart hos mamma så att jag kan blogga ännumera! Så jag vet inte när det blir.
Men ha det bra så länge, pussar & kramar. / Johanna.

Första dagen i plugget..

.. var väl helt okej. Det varade inte länge iallafall. Först när jag skulle till skolan så missade jag bussen, så jag var tvungen att gå, fast sen träffade jag Marina, Mimmi & Felicia på vägen så då tog jag sällskap med dom.
Sen var vi i aulan alla nyblivande åttor ett tag och sen gick varje klass tills sitt klassrum och där fick vi massa papper, bl a våra scheman som var hemska. Men det var iallafall jättekul att träffa alla igen! Även fast de känns jobbigt att släpa sig tillbaka till skolan efter ett skönt och slappt sommarlov, men med rätt människor blir det kul.
Sen slutade vi redan vid halv 12, då jag, Erica, Marina & Elin åkte till vällingby c och kollade lite i affärer, sen satt vi på donken och smed planer. Haha! Sen kom typ nästan halva av alla åttorna till donken. Sen åkte vi in till stan en snabbis och därefter hem till Elin. Kuligt. Juste, imorgon och på onsdag har vi annorlunda dagar typ att inte göra så mycket. Sen på torsdag börjar vi med vanliga lektioner och enligt schemat *hjälp*.
Undra om jag kommer lyckas med mitt mål att plugget ska komma först och gå före allt annat i fortsättningen, jag tvivlar på det..

Puss ♥

Get ready for school

Dagens outfit:

  

T-shirt från Urban Outfitters
Vitt linne (under) från H&M
Leggings från Vero Moda
Ballerinaskor från London
Väska från Wedins
Örhängen från Ur & Penn
Ring från Indiska

I gotta feeling I'll be back soon

Godkväll hunnys. Jag höll mitt löfte om att jag skulle skriva ikväll, visst?
Den här söndagen har faktiskt varit riktigt bra för att vara sista dagen innan skolan börjar. Först var jag med Josefin och några på förmiddagen, sen mötte jag Nicolina i brommaplan så åkte vi hem till mig och delade ut reklam. Och hon sa att hon tyckte det var kul, man ba what? Haha, nej men det är skönt att hon har hoppat in istället för Isabella så de inte blir så jobbigt att dela ut. Sen hade vi väldigt kul och satt på en skateboard och åkte nerför en backe, nördar som vi är. Men ibland får man faktiskt vara det, hihi. Iallafall om man heter Nicolina & Johanna. Har också bilder och en film som jag kanske kan lägga ut sen, även fast det ser ganska töntigt ut men.. Sen åkte jag iväg på fotbollsträning och nu är jag hemma igen.. och funderar på vad jag ska ha på mig imorgon, vilket problem va? Ja, jag vet. Men det löser sig nog, för jag går väl upp tidigare imorgon så jag har tid på mig.
Det ska bli ganska kul och dra iväg till skolan imorn, jag menar.. Om någon har förändrats, det har ju faktiskt gått två månader så det kan ju hända mycket saker på två månader. Och den första dagen borde ju inte vara så lång, men man vet aldrig.

De var det. Kram & Godnatt ♥

500 kronor fattigare

Juste! Måste ju lägga in vad jag köpte igår & i torsdags.. 

 


.. Det blev svarta leggings från Vero Moda, 50kr. Puderfoundation från FACE, 285kr. VOGUE tidning, 49kr. Stor ring från Indiska, 14,50kr. Flätade tofsar från H&M, 20kr. Coola skolpennor och sudd där det bl. a står "School is cool" på, från Lagerhaus 50kr. Svart väska från Wedins, 150kr.

Är inte shopping det bästa som finns ?


Tiden rinner iväg

Hej sötnosar.
Det blev inget bloggande igår för jag sov hos Felicia var där hela kvällen. Cch sen var vi i farsta centrum idag. Första gången faktiskt, och det var ganska bra tro det eller ej. Ikväll sover Josefin hos mig, och imorgon ska jag dela ut reklam med Nicolina och sen har jag fotbollsträning. Så det betyder att de inte finns tid för att blogga, förutom imorgon kväll då.. Kvällen innan helvetet börjar :) . Nej men det ska väl bli kul ändå.. på något sett. Så vi hörs då, Kram kram.


Hey, vad heta vi är. Igår vid Brommaplan


I'm gonna enjoy the day to maximum


Hejhopp!

Jag vet, dålig uppdatering.
Men igår var hann jag inte skriva mer innan jag skyndade mig iväg till stan för att träffa Felicia. De var trevligt, inte så mycket shopping som jag hade önskat men.. När man heter Johanna försvinner pengarna lika snabbt som man fått dom. Jag lägger in bilder sen på det jag köpte. Sen när vi hade tjilat runt i stan ett tag(i det ösande regnet) så gick vi till resturangen vi skulle äta på. Den hette Pong, och var thailändsk. Sen satt vi där i några timmar och åt och pratade.
Ja, sen drog vi hem senare på kvällen och satt och kollade på Sex and the city & Desperate housewives resten av dygnet med smält Ben&Jerrys, *mums*. Och så har väl morgonen fortsatt också, fast istället för Ben&Jerrys så gjorde vi en riktigt stor och god brunch med bl. a pannkakor som jag lyckades att inte förstöra. Lita tack vare F då..
Nu ska vi snart springa en runda, men F tog mina Hit tabletter(wannabe TicTac) så nu får hon fan köpa nya eftersom hon typ ätit upp hela. Hoppas eran kväll blev lyckad och den här dagen också. För min del ska jag göra det bästa av den "riktiga" sista sommarlovsdagen, usch fy blä.

Skriver mer ikväll. Kärlek / JD.

Johanna tipsar


Det finns inte mycket affärer i Borgholm, men det finns ändå lite. Så om du är där och känner dig extra shoppingsugen så finns det faktiskt affärer där du säkert kommer hitta något, och jag vet vart:


Borgholms Outlet. Finns två styckna sånna affärer där det finns lite allt möjligt från olika kända märken B la, WESC, Paul Frank, Milkshake, Fred Perry m.m

B-Young.
Den affären gick jag förbi precis när jag hade gjort av med mina pengar, för den var precis i slutet. Synd.. Du känner säkert igen den affären, där finns alla möjliga söta kläder. Spec söta koftor.

Pilgrim. Den affären känner du säkert också igen, där du kan hitta många fina smycken.

Röda Korset: Om man är ute efter lite second hand så är nog den här den bästa affären, även fast jag inte hittade något. Men man kan fynda något bland alla gamla kläderna om du har tålamod och dessutom har dom annat också som glas, skålar, böcker m.m Och btw! Det är för välgörenhet.


Sen den sista affären kommer jag tyvärr inte ihåg vad den heter, men den ligger i ena slutet av Storgatan och ligger precis bredvid Pilgrim affären. Där finns det mycket fina saker som skor och väskor från Friis & Company och andra märken. En riktigt bra affär kan jag lova!


/ ♥


en tidig torsdagsmorgon

Jag kom på att jag har glömt att visa vad jag köpte på Öland.
Visserligen blev det inte så mycket, men ändå..

 

Jag har trixat lite med bilderna (mest på den första), för det är lite skoj you know. Hihi. Man ser kanske inte så mycket. Men dom söta Paul Fran pyjamasbyxorna med massa tryck på kommer från Borgholms Outlet och kostade 250 kr, och det svarta linnet kostade 79kr och är från märket Milkshake som jag köpte på samma affär. Skriver senare tips på affärer om du är i Borgholm och är shoppingsugen.

Det var allt för mig, och.. Godmorgon förresten, jag vaknade redan vid 8!

Bilder på F & J

 






Onsdagens outfit

Det var jätte längesen jag la in dagens outfit, så jag tänkte lägga in det idag.



Vit kort jacka från Ginatricot
Grårandig tunika från H&M
Svarta leggings från H&M
Svarta ballerinaskor (syns knappt) från marknad i London.
Liten väska med långt axelband från marknad i London.
Svart armband från Åhlens


Träning och klippningsdag

Hejsvejs! Jag vaknade 10 imorse, väldigt tidigt för att vara mig. Fast inte helt av mig själv, för min väckarklocka ringde också utan att jag visste att den var ställd. Men det var ju bra, för då hade jag gott om tid på mig. Så jag tog med ipoden proppad med musik, sprang en lång joggingtur och rensade tankarna. Ja, jag är ganska stolt! (a).

Hade inga planer idag egentligen, men sen ringde Felicia när jag satt och åt våfflor *mums*. Så vi bestämde att vi skulle träffas idag. Sen kom jag på att jag ville klippa mig, för att det var längesen nu så då bestämde vi också att vi skulle åka in till stan och klippa oss båda två. Perfekt! Fast jag måste erkänna att jag är lite rädd för att dom ska klippa av allt mitt hår, för jag har ganska slitet hår och varje gång klagar dom på det. Men jag hoppas det går bra ändå.
Sen ikväll har jag fotbollsträning, jag är inte på topp nu direkt men men..

Nu vet jag inte vad jag ska göra innan jag åker iväg, men något hittar jag väl alltid på.

Kraaam


Mysig dag

Hallå. Sitter och kollar på Sex and the city nu, the world's best program!
Var med älsklingen Nicolina idag ju, vi hade en liten slapp dag, bakade och hade en liten picknik. Myyyys.

Jag tror jag behåller designen jag har nu, iallafall headern. Orkar inte byta och hålla på, det är så himla jobbigt. Jag tycker de blev bra och Bell'sis tyckte det var bra så då får jag lita på det. Vad tycker ni ?
Imorgon har jag ingen aning om vad jag ska göra, ingen är hemma förutom jag. Fast det låter ganska skönt iförsig?
Har iallafall bestämt att jag ska ta en joggingrunda imorgon bitti, SJÄLV! Det är ett stort steg för mig, Haha.



Ops, nu börjar det igen. God Night, hörs imorgon sweeties. ♥

Mot brommaplan

Nu ska jag snart bege mig av till brommaplan där jag ska träffa söta Nicolina.
Sen drar vi väl hem till mig typ, hursomhelst blir väl det roligt som alltid.

Jag har lite bråttom för jag ska äta något, sminka mig, torka håret och packa ner massa saker på en kvart.
Hm, undra om jag hinner ?

Skriver mer ikväll, ha en bra dag. Kramar

Ändrar designen

Nu tänkte jag ändra min design igen. Tänkte att det var läge för de, nu när hösten närmar sig (Herregud, vad mycket jag tjatar om hösten). Så det kommer säkert ta ett litet tag, annars får jag fortsätta mer tomorrow. See ya soon.



Kolla på den här bilden, den ju hur söt som helst !

Mycket att se framimot

Godmorgon.. tänkte jag säga, jag mena god eftermiddag eller nåt sånt.

Jag snackade med Felicia imorse och det där med resturangen blir av. På torsdag kväll, mysigt värre alltså! Innan de ska vi kolla runt i stan lite, för jag får mina cash på onsdag så då vill jag shoppa för fullt sen. Ska köpa kläder till hösten, för jag har blivit så himla sugen på det.

Det är konstigt igentligen, för jag är inte så deppad för att sommaren och sommarlovet har gått mot sitt slut. Jag ser bara framimot att börja 8:an(med undantag för betygen) och skolan och göra sig redo inför hösten som faktiskt är väldigt mysig. Hm, vad är det med mig igentligen ? Men hallå så är det ju, sommarlovet var skitbra så länge det varade. Har varit en underbar sommar, så därför hade jag inte velat ha fler veckor för då hade jag bara blivit uttråkad säkert. Så därför ser jag framåt för en gångs skull. Det är bara att hålla ut. För tänk på alla bra saker nu att se framimot förutom nästa sommarlov: Du träffar alla vänner igen (från skolan),favorit tv-serierna börjar igen, du kan shoppa nya underbara kläder & skor till hösten, sen är det ju ändå snart höstlov igen med lediga lata dagar.
Ja det finns mycket att räkna upp,
kanske är det inte så dumt med hösten ändå ?
Okej, förutom ett minus för min del; Tidiga morgonar.

Puss ♥


Rutigt for sure



Mary-Kate Olsen visar hur snyggt det är med en stor rutig skjorta.
Jag måste haka på trenden och köpa mig en likadan till hösten nu (För ja, nu är det ju i princip höst). Fast inte exakt en likadan, hittade den här snygga rutiga skjortan när jag kollade runt på nätet.



Den kommer från Lindex och blir din för 299kr.
Men vilken färg tycker ni var snyggast ? - Själv tycker jag nog den röda.

Home, sweet home

Hey cupcakes!

Är äntligen hemma nu, fyfan vad härligt.
Till min stora bestvikelse så var det tydligen skitkul på the voice igår. Haha.. Nej, jag skoja bara.
Nästa vecka är sista veckan innan skolan börjar, usch usch. Fast jag har inte så mycke planer förutom att jag ska träffa Nicolina på tisdag och på söndag, åka till stan någon dag och shoppa, och gå på resturang med Felicia någon kväll. Jag vet inte hur det blir med de sistnämnda, men de skulle vara mysigt om de gick. Så Skulle jag egentligen träffa Moa någon dag också, tror jag.. Men jag vet inte hur de blir med de heller. Men ja..

Nu ska jag kolla runt lite på internet. Och resväskan kommer väl inte tömmas av sig själv, så jag antar att jag måste packa ut sen också.
Love

Tillbaka igen

Haha, nu är jag här igen. Och fortfarande på Öland, men imorgon är jag hemma äntligen! Jag vet, jag sa att bredbandet var trögast i världen och att jag därför inte kunde blogga. Men nu går det ganska snabbt av någon anledning så därför passade jag på att skriva några rader.
Just nu sitter jag inne på "mitt rum" med den bärbara datorn. Känns ganska skönt att bara få koppla bort allt ett tag, och ha lite space. Snart ska jag ut och springa, har sprungit varannan dag den här veckan så då har de bara blivit två gånger än så länge. Det blir bara en snabbis bort till fyren. Idag har vi varit vid Byxelkrog och kollar runt lite i små fnuttiga affärer och ätit glass. Jag hittade en fin shorta (stavning??) på en liten Vero Moda affär. Men jag lyckades att låta bli att köpa en, jag söker mer än större variant som man kan ha till thights.
Jag är också lite (väldigt) pisst of på att jag missar The voice ikväll. Alla, (iallafall nästan) ska ju dit. Och vad gör jag då ? Sitter i en liten stuga på Öland, dricker te och kollar på en film på tv. Ha-Ha, jättekul!
Men, men.. jag är iallafall hemma när det är NRJ, även fast de är lite B.

Men nu måste jag börja röra på mig lite och gå tillbaka till verkligheten = utanför dörren.

(wannabe Marilyn Monroe på bilden, fast utan kjolen som blåser upp.)
PUSS & KRAM, SKUMBANAN !

There's always someone upthere who be true,true, true. Hold on, hold on be strong.

Jag var något otroligt sugen på att blogga nu.
Men jag och ni får vänta tills jag kommer hem igen på söndag. Med det här bredbandet (som måste vara det trögaste bredbanden någonsin) så blir det inte mycket bloggande och internet för mig, jag får försöka hålla ut tills på söndag helt enkelt.
Ikväll ska vi på resturang, näst sista kvällen innan vi for hem. Det har varit väldigt mysigt här (även fast det inte är slut än) men jag saknar ändå Stockholm och alla där hemma jättemycket. Jag måste njuta nu innan skolan tar fart igen.
Men somsagt, det blir mer uppdate när jag är hemma igen.

Vi ses då! Kärlek / J.

På Öland !

Sötnosar ! Sitter här i vardagsrummet, jag har landat på Öland nu.
 Eller parkerat kanske man ska säga.
Först var jag lite skeptisk till huset vi skulle bo i, men nu när vi har flyttat in allting och gjort oss hemma stadda här så.. Nu är det riktigt mysigt!
De tog typ 5 timmar att åka hit, gick ganska snabbt faktiskt fast de hade ju inte gått utan mitt favoritsnacks Riesen. Hihi, hur gott somhelst! Kameran har jag med också, så de kommer väl bilder så småningom. Fast då när jag kommer hem eftersom jag inte kommer sitta så mycket vid datorn när jag är här.
Nu ska jag börja packa upp i mitt rum, allting ska in i garderoben.

Jag kan inte hjälpa de, men Riesen är ju hur gott som helst!


Ett hej & ett hejdå

Hellue cupcakes!
De blev en lyckad kväll igår, mysigt var det. Vi(jag, Maja, Amaru, Liz, Bella & Marina) spelade fotbollstunering på PS2, sjöng Singstar, spelade sanning och konka som var på kort, och kollade på filmen 27 Dresses på kvällen som jag tycker är världens bästa film just nu, haha. De var tredje gången jag såg den, första gången såg jag den på bio med Jennifer men då tyckte jag inte den var lika bra men sen blev den de.. En film man måste se helt enkelt! Ja, sen snackade vi väl en tag efter det och jag somnade typ runt kl 2, 3. Dagen efter (altså idag) så var jag tvungen att gå upp klockan 10, då alla andra låg och sov så de var lite jobbigt för jag ville inte väcka Maja som låg i mitt rum. Men sen gick jag till Vällingby C där jag mötte Felicia som jag inte sett på några veckor, så vi gick hem till mig där jag slängde i massa kläder och skor i en påse och sen kom mamma med bilen. Så jag la in all packning, som är till Öland och sen åkte vi till Ö.B och köpte massa gott att ha på bilresan. Felicia åker ju iväg samtidigt som mig, imorgon, fast hon till Norrland. Därefter åkte jag & F iväg till in till stan. Det var ju Glamour Stiletto Run 08 idag i Kungsträdgården, så vi åkte dit och var där ett tag. De var ganska kul faktiskt, fast vi hann inte med nån sminkning men vi hann med att designa sin egna skor och vara med i massa tävlingar. De är ju inte så stor chans att man vinner, men det kan ju va vem som helst så varför inte mig? Sen gick vi till Gallerian en stund och jag köpte boken EgoGirl med Carolina Gynning. Ska bli kul att läsa den.

Nu är jag hemma igen och jag är mitt inne i att packa, men jag orkar verkligen inte just nu.
Så, om ni inte redan förstått de så åker jag till Öland imorgon och kommer hem om en vecka, altså nästa söndag. Det innebär att jag kommer missa Ung 08 och The voice, höjdpunkterna på sommarlovet men på nåt sätt ska jag försöka överleva. Hoppas bara på bra väder, men datorn kommer vara med somsagt fast jag vill inte spendera så mycke tid framför den men vi får se.. kanske om ni har tur. Men nu måste jag fortsätta packa om jag ska ha med mig några kläder imorn.
Vi ses när vi ses, ha det så himla bra här hemma tills dess!

Pussar och kramar / Eran Johanna.

Egodag + Grillfest

Godmorgon sweeties.
Idag ska jag & Bell'sis ha våran ego-dag som vi fick inspiration av i förra FRIDAtidningen. Så vi har nyss ätit en god frukost och ska snart bege oss av på en långpromenad i den härliga naturen (not!). Sen ska vi göra massa andra saker också, som fotbad och manikyr m.m
Men jag kom på nyss att de är den 08/8-08 idag, trodde de var imorgon.
Synd då att jag inte kan åka in till stan idag eftersom Bella har grillfest ikväll, men det är ju iförsig roligare. 
Men nu måste jag pallra mig iväg, känner mig fortfarande helt trött i kroppen för jag gick upp klockan 9 idag, uschusch.



Ha den bästa dagen ! Pussar & Kramar / Eran Johanna. ♥

Skärpning!

.. Och så var de dålig uppdatering från mig nu igen också. Sorry about that.
Men tiden har inte räckt till helt enkelt.
Igår var jag med söta emelie en stund på dagen i solna centrum, sen på kvällen skulle jag träffa Tove och några killar men jag tog fel tunnelbana så de blev helt kaos, haha. Fast sen hann vi träffas en kortis ändå, kommer inte kunna träffa henne på länge nu eftersom vi båda åker bort, synd.
Och idag hade jag fotbollsträning på morgonen. Kände att jag var väldigt otränan pga att jag inte tränat på flera veckor, men de var ändå kul att träffa alla igen. Sen efter de mötte jag Erica i vällingby, som jag inte sett på hela sommarlovet. Känns lite konstigt eftersom man annars brukar träffas varje dag - i skolan. Men de kul.

De var domhär dagarna i en kort sammanfattning, fast den här dagen är ju inte ännu slut. Hoppas jag har mer tid för att blogga senare,och lust.

Massa Kramar / Johanna.


I'm going nuts

Nu är jag här igen.
Känner mig väldigt stressad nu pågrund av många saker.
De känns som om tiden bara rinner iväg och jag inte hinner med någonting. Jag menar, sommarlovet är i princip snart slut och de finns så mycke mer saker jag önska att jag hade hunnit med. På lördag åker jag iväg i en vecka och när jag kommer hem börjar nästan alla plugget. Någon som håller med, att sommarlovet har gått förjävligt snabbt? Och dessutom är vädret så piss så då blir allt bara ännu värre. Å andra sidan kan man ju göra massa saker fast de inte är sommarlov, right?

Är himla sugen på nötter.. Undra vart jag fick de ifrån ?
Men nu stänger jag av datorn, för den har typ vart på hela dagen.
GODNATT cupcakes.

Innanför regnet

Hej, hopp.
Eftersom de är så dåligt väder ute finns det ju nästan inget som är bättre än att sitta inne och mysa till en film. Så jag och mummy åkte iväg och hyrde film, Heartbreak kid hette den. Någon som vet om den är bra ? Sen ska vi göra smoothie också, nyttigt och bra haha. Nu hoppas jag bara att pappa kan komma hit med mobilen snart så jag kan nå Moa, eftersom vi skulle hitta på något imorgon. Aja.. vi får se hur det går.

Vart tog solen vägen ?


Nu har jag precis vaknat nästan. Jag är verkligen ingen morgonmänniska, vilket är väldigt jobbigt när man umgås med dom flesta som är det.
Anyway, idag ska jag snart dra iväg till mamma där jag ska va i bara två-tre dagar innan jag kommer hit igen. Så jag måste packa lite, typ bara min älskade rosa plattång. Sen ikväll så får jag en mobil! Eftersom min pajade i fredags, jag har kännt mig helt handikappad utan den. Men kanske får en annan mobil ikväll att ha så länge.
Och juste! Internet funkar hos mamma nu iallafall, vi har fått ett trådlöst bredband äntligen! Så då kan vi kanske ta med den till Öland, så man har nånting att göra om vädret ser lika hemskt ut som de gör nu.
Man blir ju deprimerad (?), usch!
Men nu måste jag nog börja göra mig iordning och åka iväg.

Skriver kanske mer idag senare.
Ha en skön dag, Pussar.

This is my room

Det tog sin lilla tid, men nu har jag bilderna från mitt rum iallafall.
Att ändra designen och hålla på och pilla krävs mycke tålamod måste jag säga.







På bilden i högra hörnet står de "Passion for fashion". Har fastnat för de uttrycket.

/ Det var allt för mig.
Nu vet väl alla vilket program som börjar om 4 min på tv 3 ?
Godnatt, hörs imorn.


Bloggtorka

Hej alla läsare.
De har inte blivit så mycke roligt bloggande på sista tiden, och de är väl för att jag är fantasilös. Känner mig inte så sugen på att blogga och har mycke brist på ideér. Något ni vill jag ska blogga mer/mindre om ? Skulle vara tacksam för svar.

Denna dagen har jag tillbringat hemma. 
Jag har städat lite, tjänat pengar. Sen har jag lagat mat. Haha, jag är väldigt stolt för de för de brukar jag aldrig göra mest för att jag suger på de kanske. Men å andra sidan var väl de jag gjorde idag inte svårt, snabbnudlar ? 
Men jag tar ett steg i taget, hihi.
Och pappa har hämtat bokhyllan idag från IKEA *Jippey*, plus skohyllan. Så när han har fixat klart de i mitt rum lovar jag och lägga in bild på engång.  
Men nu tänkte jag ändra lite i min blogg, designen och så.

Hejdå tills dess

IKEA & Thaimat

Hej sötnosar!
Nu har jag vart på IKEA, eller de var ett tag sen. Men de blev jättebra, mitt rum altså. Fast när vi kom hem märkte vi att glasdörrarna som jag skulle ha till min bokhylla inte passade, så pappa ska nog åka tillbaka imorn och köpa en större bokhylla. Sen kan jag fota mitt rum när de är helt klart, än så länge är jag nöjd iallafall.
Jao, sen beställde vi hem Thaimat. MUMS.
Men nu ska jag kolla vad storasyster gör i andra rummet, tror att hon spela PS. Haha, låter kul!

Här kommer favvolåten just nu. When I grow up - Pussycat Dolls
Men godnatt, hörs imorgon. Puss.

En rosa dröm




Jättesöt tubklänning/top från www.forever21.com
I'm in looove.

Söndags eftermiddag

Hellu solstrålar.
Nu har jag haft lite bloggpaus på några dagar, men nu är jag här iallafall.
Har precis legat ute på tomten och solat, men solen försvann ganska snabbt.
Idag, lite senare ska jag åka in till IKEA.
Äntligen! Så mitt rum kan bli ännu snyggare, hihi. 
Jag har varit med Josefin hela helgen, men hon åkte hem typ imorse nångång. Sen delade jag ut reklam med Bell'sis som jag inte träffat på evigheter känns det som. Fast egentligen var ju de förra torsdan vi träffades, men vi brukar ju annars typ träffas varje dag så.. Anyway, var det väldigt jobbigt att dela ut reklam men de känns bra sen när allt är klart och man vet att man får pengar för de. Så de blir mest en chilldag idag.


[En väldigt (hm?) fin bild på mig och syster i London, haha.]

Vad ska ni göra/har gjort idag då ? Skriv gärna.
Massa kramar.

En ny dag & en ny månad

Hellu honey's!
De blev inte så mycke bloggande igår, eller rättare sagt inget alls.
Men jag var med söta Nicolina hela dagen eftersom hon åker på lördag, och sen när hon kommer hem åker jag iväg till Öland så passade vi på att vara med varandra då. Så hon har sovit över här, men just nu ligger hon i vardagsrummet och sover för vi somnade väldigt sent igår men de var en rolig natt, haha. Och innan dess var vi på badberget och schtekte lite. Åh, jag kommer sakna henne jävligt mycke! Sen träffas vi inte förrän skolan börjat, usch de låter så hemskt.
Nu är de exakt 25 dagar kvar tills jag börjar.. Men jag får göra de bästa av dom sista veckorna.

Idag ska vi nog bara chilla här hos mig innan Nico åker hem, sen vet jag inte hur de blir med dedär badandet ikväll. Men sen ska iallafall Josefin sova här två nätter också. Och btw, är de någon som vet om de är NRJ på söndag ? Vill gärna veta.

Men nu måste jag dra upp Nicolina innan hon sover bort hela dagen.
Puss&Kram.

RSS 2.0