Härligt.

Nånting jag verkligen vill ha dussintals av är nagellack.
Helst i knalliga färger; som knallrosa, rödorange, gult m.m och en annan färg jag gillar är havsblått.
Det blir så snyggt nu på sommaren om man är ganska brun och har knalliga färger på naglarna.
Bäst tycker jag ifrån Depend, dom har typ alla färgerna i världen och dessutom är det billigt. 25kr styck för ett nagellack.

image48 image49

Tisdag morgon

Dagens humör: Happy!
Dagens borde: Egentligen göra iordning mig nu.
Dagens frisyr: Utsläppt bara.
Dagens klädsel: Jag har inte bestämt mig än xD
Dagens planer: Vara i Isabellas skola med Marina sen färga håret hos frissör.
Dagens materiella vill ha: Ett linne från ginatricot, som är jättesöt.
Dagens längtan: Torsdag & Fredag :)
Dagens fundering: Kommer frisören klippa av allt mitt hår ?
Dagens beroende: Datorn.
Dagens tråkigaste: Finns nog ingenting.
Dagens personer: Mamma .
Dagens roliga: vännerbox, kolla på det typ vid tolv inatt så det räknas ju som idag.

Måndag kväll.

Hejsan!
Nu sitter jag här lite stressad.
Mitt program "Cashmere Maffia" börjar typ om 4 minuter.Men här kommer exakt hela min dag, haha. Men jag blir så trött på att ingen kommenterar, det blir mycket roligare då. (:

Jag steg upp halv åtta idag, gjorde iordning mig och kunde inte bestämma vad jag skulle ha på mig. Men tillslut blev det svarta tights, svarta korta shorts, grönt linne och min nya stora tjocktröja. Det var ganska varmt ute idag, även fast det inte var någon sol bara mest moln. Aja, sen första lektionen hade vi klassråd, vi pratade om.. hm kommer inte ihåg haha. Eller jo juste, vi kollade på en film om rökning sen skulle vi diskutera det. Det var en tjej i min klass som bara "Men vad gör man om typ ens kompisar hotar med att spöa upp en om man inte röker". Liksom vad är det för kompisar igentligen ?! Men sen skulle iallafall alla sjuor samlas i aulan, rektorn hållde ett väldigt fint tal om att det är massor som har snott saker från varandra på skolan och han var väldigt arg för det. Sen hade vi NO, men förstår verkligen inte mycket - och det gör inte saken bättre att de är på engelska, men jag förstod lite mer än vanligt faktiskt.

Efter det var de lunch och lunchen bestod av pyttipanna med små köttbullar i, kanske inte låter så gott men det var helt okej, när vi hade ätit klart gick jag Marina & Mattias till ICA och köpte lite saker - usch mådde fan illa efter det. Sen hade vi svenska med Simon Jonsson, han är väldigt skumm haha. Vi hållde på med retorik, det var ganska kul faktiskt. Sen blev det engelska med en cpvikarie och sista lektionen var franska - fick tillbaka provet från förut. Jag fick 30,5 av 35 - det va väl bra tycker jag. I slutet av lektionen ringde Nicolina så jag smög ut, och hennes bussremsa räckte tydligen inte så jag var tvungen att åka ända till henne på Ekerö *FAN*, nej jag skojar bara. Det var väldig mysigt, vi köpte Ben&Jerrys, ostbågar sen hade vi med oss saft och morötter också. Kalla oss fettoungar, jag vet de haha! Men vi hade ju morötter också. Anyway vi satte oss vid ekebyhov eller vad det heter, vi var helt ensamma där så det var skönt. Vi lyssnade på musik med mina högtalare också och snurrade runt som fan, tog massa foton och snackade lite skit. De måste sett lite roligt ut när vi snurra runt där, tihi. Nicolina Bagge är världens sötaste person förstår ni <3 Sen åkte jag hem och nu är jag hemma. Imorgon ska jag och Marina till Isabellas skola eftersom vi är lediga, vi måste typ sköta oss ordentligt och inte snacka på lekionerna för då blir dom andra störda tydligen men jag hoppas vi klarar det ändå. Ops nu har jag missat 10 minuter av programmet, inte för att de är det allra bästa programmet men ändå.

image45

TJINGELING ! ♥

Sammanfattning

Det blir många inlägg idag, är på blogghumör helt enkelt haha.
Det blev ännumer shopping idag när jag var i kista. Gick direkt in på Gina Tricot och hitta tusentals snygga kläder som jag raffa åt mig, men tyvärr kunde jag ju inte köpa allt (a). Men det blev iallafall min kära vita jacka som var slut överallt annars, en stor tjocktröja som var på rea, och en übersöt blommigt linne - Sammanlagt 500kr. Måste ju självklart lägga in bilderna här så ser ni :
image42

image41

image43



Efter Kista åkte vi och titta på en lägenhet i Solna, men usch nej där vill jag inte bo.
Det är så långt ifrån allting och området var inte så fint heller. Som tur var hållde mamma med mig också så det blir ingenting mer med det. Sen har jag bestämt med nico att vi ska på picknick imorn om det är fint väder, jag hoppas det! Kollade en stund på parlamentet också, det var väl helt okej bra.

Jag är inte så deprimerad för att det är skola imorgon heller för det är ju ända dagen jag går i veckan. Men dagen har varit en ganska bra söndag - shoppingglad! Kanske tittar på någon film nu, känner mig inte så trött.
Hoppas ni haft en bra helg ? Ciao Ciao. / J <3

..

Ja nu har jag delat ut reklam, ätit lunch och hjälpt Nicolina med hennes blogg.
Det blir ju förståss lite roligare när man delar ut i sällskap med Isabella, vi tog några otroligt snygga bilder också som jag kanske lägger in senare.
Om ni vill checka in nicolinas blogg så heter hon: www.niqolinas.blogg.se.
Och nu ska jag åka in till Kista med mammi och shoppa lite sen ska vi kolla på en lägenhet så det blir ingen fotbollsträning idag för min del :/ . Men jag skriver mer när jag är hemma. Ciao

Lördag - dag i stan.

hallojsan.
Nu kom jag hem från stan & k:fem för ett tag sen, tyvärr blev det inte lika mycket köpt som jag önskat.
Jackan jag ville ha var slut. Och ville inte köpa något som var onödigt, bara för att köpa någonting liksom. Så det blir väl mer shopping i veckan, möjligtvis imorgon. Det kom en härlig mängd regn också när vi var påväg till Cafeét. Men solning, shorts, ett linne och gott fika med dom bästa blev det iallfall. 
[ bilder nedanför. shorts från SALT, linne från MANGO ]

 image36 image38

Ikväll vet jag inte vad som händer, kanske ska ut senare.
Har köpt Ben&Jerrys maha, men får försöka att inte äta upp hela paketet själv (a)

image39

skriver mer imorgon om jag har tid, ha en bra lördag .. <3


-

image34

Är på jakt efter en t-shirt med tryck på.
Denna balla tröja kommer ifrån TopShop.
Helt klart ett av månadens måsten.

Fredag Kväll / Återblickar

Hej hopp gummisnopp.

Igår (torsdag) var det en väldigt lång dag.
Jag, Erica & Elin slutade halv sex för vi hade bild som elevens val.
Men man är ledig varannan gång och alla grejerna som man kan välja mellan är så tråkiga.
Men det gick ganska snabbt ändå, man skulle rita av saker på ett museum i stan.
Sen när vi slutade mötte jag mamma & syster i t-centralen, vi skulle gå på nån musikal.
Den var helt okej, men jag tycker fan alla musikaler är så töntiga på nått sätt.
Liksom helt plötsligt börjar dom sjunga som om det var värsta normalt. Dom sjunger lite för mycket,haha.
Den där grejen slutade runt 11 så var hemma igen vid 12 typ. Somnade ett tag efter jag kom hem.

Idag så började de med att vi hade SO, men läraren var sjuk så vi hade nån jobbig vikarie. Men då hann jag plugga på NO:n läxan lite eftersom jag inte hunnit göra den på torsdagen. Sen hade vi NO och lunch och blablabla. På matten fick vi jobba ute för det var så bra väder, så det blev inte så mycket jobb. Men sol och musik. Sen hade vi idrott och vi körde fotboll, men det blev så sjukt varmt där inne. Sista lektionen var engelska, sen när jag skulle dra hem träffade jag Felicia och sen hittade jag mina nycklar, fett glad! Sen tog vi en glass vid cafeet och sen åkte jag hem. Direkt när jag var hemma skulle vi typ åka till fotbollsmatchen i Barkarby. Vi vann med 4-0 och jag gjorde mål, det kändes bra. Våran andra match i sanktan. Nu kollar jag på ExtraExtra, det är riktig kul faktiskt. Bästa citatet "Det var nästan löjligt hur fort.. jag kom" hahaha. Eller "Hey, jag kommer från Mora din jävla hora!" 

image30 image31 image33 image40
glada bilder på matten . (:

Den här helgens planer är väl att imorgon åka till stan med Isabella, Marina & Maja.
Ska handla upp mina presentkort och köpa en jacka från GinaTricot, kanske ett par skor också.
Men skriver mer om det sen.
Sen kanske jag ska träffa evelina , och dela ut reklam på söndagen med bells.
Nästa vecka blir väldigt skön, går bara i skolan på måndan sen är jag ledig resten av veckan! Längtar dit som fan.

Nu ska jag kolla på film I Think.
Simma lugnt, kramar. / J

Slappkväll och trög dator.

Asså jag får damp på min dator. Den är hyperseg! Men hoppas det funkar att lägga in ett inlägg nu.
Aja nu har jag sett klart på Ugly Betty & Desperate housewives , med pizza *uuuusch* hatar pizza, undrar varför jag äter det. Haha, men ska sluta. Men asså är det någon som inte älskar dom programmen - om inte, kommentera och skriv, haha. Inte för att det kanske är någon som läser min blogg men bra att någon har kul iallafall som jag brukar säga. Min humor, haha. Som på franska lektonen när Lorianne står och babblar på när nästan ingen lyssnar på henne - då är det ju bra att någon har kul iallfall.

Är skitrött nu och jag upptäckte att vi hade svenskaglosor till imorn, så måste plugga egentligen.
Men som tur är har vi sovmorgon imorn så jag kanske hinner plugga lite på morgonen istället.
Måste också fixa lite mer på bloggen med bilder och så, men har aldrig tid. Ska försöka komma ihåg det iaf!

Men godnatt. Vi får se om jag hinner blogga imorgon, har fotbollsträning x2. Kramar / Johanna . <3

Söndag & härligt väder

Igår var det jättemysigt på resturangen.
Här nedanför kommer några heta bilder på min outfit och på mig & Isabella påväg till resturangen igår.
image26 image27 
image28 image29
Idag händer det inte så mycket. Eller jo snart ska jag och syster dela ut reklam och efter det åker vi till IKEA med Pia.  Jag ska köpa överkast, och någonting mer till mitt rum. Och sen är det fotbollsträning som gäller på kvällen och att skriva klart min fantasyberättelse till svenskan, *suck*. Den är verkligen jättedålig, det känns så löjligt när man läser den, haha. Dagens plus idag är iallafall att det är jättefint väder ute!


RSS 2.0