Shoppoholic

Hejsan!
Jag kom hem från stan med Emelie för typ två timmar sen, men jag har dammsugat hela huset också så de tog tid. Usch, jag hatar verkligen att jobba. Hur ska de gå egentligen när jag skaffar jobb? Fast iförsig står ju inte Städare högst upp på min lista..
Hursomhelst, det var trevligt i stan. Jag trodde inte de skulle bli nåt köp för min del men jag köpte lite som jag visar sen. Sen tänkte vi åka och bada med några efter men vi bestämde att vi skulle göra de nån annan dag, typ på fredag kväll. Oturligt nog så glömde jag kameran hemma när jag skulle till stan, så de blev inga foton. I'm so sorry. Men nu måste jag skynda att lägga in domdär bilderna, för om exakt 2 min börjar Sex and the city på tv, och jag har inte sett de på typ en vecka ?! (OMG). Men då kanske de är bäst att jag slutar babbla och lägga in dedär..


Brun kofta från Gina tricot, 149kr.

Blå&vit randig bikini överdel från H&M, 79kr,
 
Och såhär ser koftan ut på om ni undrar, haha.
PUSS & KRAM SKUMBANAN.


Ändrade planer

De blev ändrade planer, inte för att jag hade så mycke planer innan men nu frågade Emelie om jag ville med in till stan. De vill jag verkligen, inte för jag har så mycke pengar nu men jag saknar henne, vi har inte träffats sen jag bytte skola så.. Nu kanske jag ska ta nåt att äta innan jag drar

Hörs mer ikväll sötnosar. ♥


Dagens outfit



Dagens outfit
Linne, marknad i London.
Shorts, MANGO.
Ballerina skor, marknad i London.
Solbrillor, H&M.
Armband(syns knappt), Glitter.

Back on track

Bad, Bad uppdatering. Förlåt för det. Datorn hos mamma är paj just nu, eller åtminstonde internet sen har jag inte hunnit vara hemma heller. Men nu är jag hos pappa iallafall, kom hit för typ en halvtimma sen. Här funkar datorn, fast den är väldigt väldigt seg men den får duga.

Igår och i måndags var jag med Tove som jag sa förut. På måndan åkte vi och badade i Ängbybadet, eller jag badade. Tove kan ju inte så de blev mest solning. Sen åkte vi hem till henne och hade de mys, vi gjorde smoothies sen laddade vi ner filmerna "Step Up" och "Step ut 2". Båda var superbra, fast jag måste säga att ettan var bättre, men det brukar ju va så. Sen satt vi ute på hennes balkong och pratade och hade lite kul haha, måste bara säga att hennes grannar är väldigt underliga. De va en tant som typ stod och skrek och sen på balkongen över oss hade typ 40+are fest eller något och lyssnade på Rix FM. Haha. Dagen efter åkte vi in till stan och åt lunch på favoritcaféet Piccino, sen åkte vi till Gamla stan och satte oss vid vattnet en stund, och sen åt vi världens godaste kulglass på ett annat italienskt cafée där.
Idag har jag typ inga planer, kanske ska ut och sola lite, de är aldrig fel. Maha.
Och juste, jag beställde den där plattången från eleven.se.
Jag fick den igår och den var jättebra, verkligen!



jag och Tove igår vid vattnet i Gamla stan

Måndag

Hallihallå!
Just nu sitter jag hemma hos Tove. Jag kom hem från Josefins land typ igår, var inte där så länge. Sen var de så himla varmt så jag och mamma åkte till några klippor/berg och badade på eftermiddagen, de var skönt. Ah, idag ska jag iallafall sova här hos Tove fast hon stackarn har brutit armen :/ <3.

Men jag skriver mer sen när jag har tid.
                                                                                       
      Ha det bra. ♥

Bort till landet

Godmorgon alla  !
Om några timmar åker jag iväg till Josefin på Skarpö, som jag sa tidigare.
Eftersom jag inte har tillgång till dator då så blir det inge mer bloggande på några dagar, för jag vet inte exakt när jag kommer hem. Men nångång i helgen antar jag, men mobilen är ju självklart alltid med.
Sen på söndag kommer älskade Nicolina hem från Öland, jag hade fått för mig att hon skulle komma hem nästa söndag men det var feeel som tur var.
Bye,Bye


Härlig dag!

HEY CUUTIES!
Nu är jag hemma igen!
De har varit en superskön dag, och tur för mig så mådde jag mycke bättre när jag satte mig i solen. Hm, konstigt? Bästa botmedlet mot förkylning altså; Vara ute i solen! Yey.  Så därför blev jag lite brunare, tror jag iallafall. Jag kanske bara inbillar mig. Sen när vi var hemma igen, packade jag ut lite från väskan och åkte till Blackeberg där jag mötte Bella och Maja. Sen promenerade vi bort mot kanaanbadet och var där i några timmar, och badade såklart. Fast vid de laget var jag lite trött på de, haha men det var mysigt. Och nu är jag hemma igen..

Kom på för en stund sen att jag inte hade några planer för imorgon. Men jag snackade med Josefin nyss, ska typ sova på hennes landställe imorgon då som ligger på en ö utanför Vaxholm (tror jag?), haha. Men de blir kul.
Nu ska jag fan shoppa lite på internet har jag bestämt mig för, om jag hittar något vill säga..
 

To the beach!

Hey sweeties!

Idag tänkte jag åka och bada med resten av familjen, jag vet inte vilka de blir.
Iaf mamma & Luis.
Anyway ska vi dra till "Blå lagunen", har bara varit där en gång och de va typ förra sommarn men de är superfint där. Egentligen är jag fortfarande lite sjuk, men om jag inte kan sola får jag väl sitta i skuggan hela dagen *suck*.  Sen senare idag ska jag träffa Bell'sis. Men nu måste jag packa ner min Hawaiian Tropic tanning oil, solskydd, solbrillor, boken "hur kär får man bli", GLAMOUR & FRIDA-tidningarna, ipoden, halstabletterna, kameran och handduken, hihi.

(jag i blå lagunen för drygt ett år sen.)

Forts. Skriver väl antagligen mer när jag är hemma igen.
 Ha en skön dag ute i solen (hoppas jag) ! ♥

Shoppat

Jag kom på att jag inte lagt in bilder på de jag köpte igår när jag var i stan.
Självklart ska jag ju lägga in de, även fast de inte blev så mycke:

 

Sött linne från H&M, 149kr.
Örhängen från Ur&Penn, 15kr.
Hårspray från Schwarzjopf, som jag fick idag. Vet inte priset. 
 (ursäkta den ena bilden, blixten funkade inte)

Plattång på nätet ?

Hmm.. igår när jag & F var i stan så fanns inte den plattången jag ville ha. Eller den fanns men inte i rosa, alla färger förutom rosa. Så ska nog köpa den på nätet istället för jag håller typ på och bli sjuk så orkar nog inte springa runt i stan och leta efter den där. Har kollat på www.eleven.se där man kan köpa en sån, fast då 73kr dyrare.
Vet ni någon bra hemsida där sånt finns ? Asså typ hårprodukter.

Vidal Sassoon Nano Tourmaline & Ceramic, Rosa
Den kommer från VIDAL SASSON.

Tisdag

Hej sötnosar.
Just nu sitter jag i Felicias rum med hennes bärbara dator.
De blev ingen stan igår, allt blev helt kaos så vi skippade det. Istället fikade vi/jag & mamma vid brostugan och bestämde för att åka till stan imorgon. Efter vi var klara där åkte jag till F's place, vi chillade mest hela kvällen och var ute på kvällen och snackade, men det var mysigt.
Idag ska då vi åka till stan, typ till Slussen. Jag vet iallafall att jag ska köpa en plattång från Vidal Sasson, sen kanske jag hittar nåt mer också. Vem vet. Senare på kvällen hade mamma och Luis köpt biljetter till DN-galan, kanske inte så jättekul. Men jag har aldrig varit på nånsåndär grej, det kan ju bli kul.

Men nu måste fan F gå upp nångång så vi kan åka iväg till stan, jag är redan klar.
Och nu gjorde hon det :) Haha.

Puss, Hejdå  / Johannada.

Måndag & Namnsdag

Hej baby's!
Vaknade för typ två timmar sen då kusinerna, anders, lotta och alla drog iväg. Sen kom pappa in och sjöng en väldigt fin sång för att jag har namnsdag idag, a very big deal. Not :) De är ju inte mitt andra namn, utan första - Johanna, som ni kanske fattade. Haha. Men ändå, jag fick en GLAMOUR tidning, det är alltid trevligt.

Ja, hursomhelst är jag uppe nu och sitter och lyssnar på Mamma Mia-Soundtracket (hahaha). Idag ska typ jag & mamsen åka in till stan, fika och kolla runt lite. Som jag har förstått de alltså, det är ju slutrea så jag kanske hittar något billigt för jag är väldigt sugen på att shoppa kan jag säga er.
Sen senare på förmiddagen/kvällen drar jag till Felicia, där jag sover inatt.
Yeey! Vet ni vilken låt som spelas nu ? - The winner takes it all. Jag tycker den är så jävla bra, faktiskt! Speciellt texten.
Men nu måste jag packa lite. Har typ alla mina kläder här, så eftersom jag ska till mamma får jag väl åtminstonde packa ner hälften av dom. Jag tror inte de blir något mer inlägg idag då, men man vet aldrig..

     ..Pusspusspuss ♥  / J. 


In till stan

Hallå.
De blev inte så mycke inlägg igår, de var ju massa folk här så jag hann inte.
Idag ska vi nu snart åka in till stan och kolla på "Akvarium" eller vad de nu heter, mest för kusinernas skull dåra. Eller bara för kusinernas skull haha. Efter de ska vi på bio som jag nämnde tidigare, inte alla då bara tjejerna. De ska bli kul!
Tyvärr blir dehär ett kort inlägg för vi ska åka om 5 minuter.
Men jag lovar att de blir mer sen. Antingen ikväll eller imorgon!

Kärlek ♥ / Johanna.

Kris!


(ursäkta bilden, de ser helt kaos ut just nu)

Hur kan man ha så "mycke" kläder, men ändå inte ha något att ha på sig?
I'm going crazy. Stort behov av nya kläder asså, fast ändå har jag ingen aning om vad jag behöver eller vill ha.

Ögongodis

Man kan ju inte 'inte vara avundsjuk' på Carrie från Sex and the city. Vem skulle inte vilja byta garderob med henne? Eller egentligen på Sarah Jessica Parker som spelar henne. Vilket drömjobb!
Kolla bara på allt fint hon får ha på sig. 

    

"Tidig" lördagsmorgon

Godmorgon sötnosar.
Nu kan jag faktiskt säga att de är morgon, för klockan är bara 10. Så tidigt brukar jag aldrig vakna av mig själv, så anledningen till att jag är uppe är för att Pia (Min plastmamma) fyller år idag.
Så nu när jag ändå är uppe pallar jag inte lägga mig igen, det vore lite onödigt.
Hon fick bl.a Mamma Mia Soundtrack skivan. Lite för våran skull så att vi kunde lyssna på den också, som vi gör just nu. Haha lite töntigt kanske men den är faktiskt riktigt bra.
Jaha, vad händer idag då ? För min del ska jag vara hemma på förmiddan tror jag, sen på eftermiddan kommer Min fabror(Anders), hans fru(Lotta) och mina små kusiner(My och Hugo) hit. Dom ska bo här i en vecka typ, sen tror jag att de kommer lite mer folk hit också. Vi funderade på om jag, Isabella, Pia & Lotta skulle gå på bio och se Sex and the city idag eller imorn. Visst har redan jag och Bella sett den, men den är ju så himla bra så varför inte se den igen ? Hih.

Ja vi får se, de blir väl antagligen mer inlägg senare. Kram så länge, ♥ / JD.

Skräckis

Hallå.
Förlåt för dålig uppdatering idag (som vanligt.)
Idag har jag varit med Josefin, Nicole och några andra hela dagen.
Och just nu sitter jag & Isabella och kollar på Saw ll som går på tv.
Usch vad den är hemsk! Men ändå kollar jag, fattar inte varför.
Men nu är reklamen slut, måste ju göra bellsis sällskap. Hihi.
Skriver senare, pussar ♥ / Johanna.

Misslyckad brunch

Tjuhu.
Nu har klockan passerat 12 så skriver om igår då.
Efter jag & Bella vart och sprungit 3km runt här omkring så var båda ganska hungriga.
Så vi bestämde att göra brunch med typ pannkakor, ägg och sånt. Vi gick till Vällingby C och köpte ägg och smör, och Isabella köpte ett par örhängen för endast 15kr på Ur&Penn. Halsband, armband, ringar och örhängen - Allt sånt kostar bara under 30kr. Så passa på nu!

Men när vi kom hem och påbörjade brunchen blev allting helt kaos som vi gjorde. Jag trodde de skulle vara lätt (för mig) att laga pannkakor, men tydligen hade jag helt fel, haha.
 De började ryka i köket så att brandlarmet nästan gick på, och äggen som Isabella gjorde blev helt äckligt lösa fast dom skulle vara hårdkokta. Fyfan vad misslyckade vi är! Fast vi kan iallafall göra mackor och nudlar, alltid något.
Sen har jag inte gjort mycke den här dagen.
Kollade på Sex and the city nyss förståss. Den serien jag är mest beroende av nu, jag älskar den! Men vem gör inte det egentligen ?
  
 
Fin fina bilder, visst ? (a)

Men nu ska jag nog sova redan, är ganska trött.
Puss och Godnatt ♥ / Johannada.

Citat.

"Man kan inte välja när och hur man ska dö.
Det enda man kan bestämma är hur man ska leva"

                                           Joan Baez

De vida byxorna

 
I höst ska det vara riktigt vida byxor, eller riktigt smala.
Jag är inte så inne på de med mycke vidd i benen, så jag måste dissa det.
Jag kör hellre på riktigt smala.
Eller vad tycker ni, hiss eller diss ?

Göra-ingenting-dag

Gooodmorgon !!
Fast nu är de inte morgon direkt, vaknade för en timma sen eller någotsånt.
Vad ska ni göra idag då ? Jag ska typ inte göra nåt förutom att bara vara hemma och chilla. Har nadas planer, men de låter skönt faktiskt. Förutom att jag kanske ska åka till ikea sen för att fixa saker till mit rum.
Fast om man inte har något att göra på hela dagen kan man ju göra onödiga saker som man inte hinner med annars. Typ fixa rummet, måla naglarna m.m har ni något tips ?
Men jag & Bella ska ut och springa en runda snart, de kan jag behöva. Fast nu märkte jag att regnet ösade ner. Fyfan vad de regnar! Kolla ut! De kanske inte blir en springtur på ett tag då..


Puss ♥  / Johanna


Sweet dreams are made of theese..

Jag kan inte sova.
Eller säkert kan jag, men orkar inte. Inte just nu, måste tipsa om världens bästa film jag såg.
När vi var i London (förvånade?), i fredags gick jag, Pia, Isabella & Fredrika på bio. Och vi valde "Mamma Mia" filmen. Jag visste inte riktigt vad den handlade om men ville hemskt gärna se den. Så de gjorde vi, i en stor mysig salong i Notting Hill. Och den får bästa betyg av mig, kommer en recension på den här nedanför. Alltså jag har många filmer jag vill se i sommar, nu har jag prickat av en till film. Sex and the city och Mamma Mia. Yey!



Donna (Meryl Streep) driver ett hemtrevligt litet hotell på en grekisk ö-idyll. Hon bor där tillsammans med sin dotter Sophie (Amanda Seyfried) , som nu ska gifta sig. Till bröllopet kommer Donnas två gamla bästisar, Rosie och Tanya (Julie Walters och Christine Baranski) . Som unga hade de ett discoband tillsammans, "Donna and the Dynamos". Även dottern har, i hemlighet, bjudit in några speciella gäster. Tre gamla pojkvänner till Donna - som alla kan vara Sophies pappa. Papporna spelas av Stellan Skarsgård, Colin Firth och Pierce Brosnan. Ja.. sen får ni se vad som händer.
Filmen är en riktig Feel good film, man blir verkligen glad av den liksom. Helt klart sevärd, gå och se den nu! (A) Haha (:


Bilder från La London!


Ja, ni ser ju vad de är.. Big Ben!

Jag (hm.. snygg?!) och någon rolig snubbe nära The eye.

I <3 London

En skön kille som hade typ en show. Han var skitrolig!

Jag ser jätteglad ut. Haha, men jag & Isabella ute vid Picadilly Circus på kvällen.


Okej, det blev inte så jättemycke bra bilder. Men där kom några iallafall! (:
Men ja.. det var väldigt mysigt där, längtar redan tillbaks!
Det var en rolig grej, för när vi var i staden och shoppade så stannade vi utanför en affär. Sen kom de fram en tjej om frågade om hon fick fota mig för en tidning i Turkiet, asså typ "Street Smart". Hihi, de var kul. Fast inte för att jag kommer kunna se den bilden i en tidning i Turkiet, but still.
Men nu ska jag ta och sova tror jag, eftersom jag la mig halv 6 på morgonen idag så är jag ganska trött.

Sov gott sötnosar. Hörs imorgon då. / JD.

Onsdag kväll

Hallå på er.

De går inte så bra för mig att uppdatera oftare. Men de finns knappt någon tid. Antingen är man bortrest eller så är man med kompisar eller något annat. Tyvärr..
Och i höst kommer de inte bli bättre när åttan börjar. Plugget kommer gå före allt annat, åtminstonde för mig. Så bara när jag verkligen har tid över kan jag sätta mig vid datorn. Det är iallafall mitt mål, för de är ju de viktigaste igentligen. Så nu i sommar och framåt ska jag försöka blogga mer ofta och hoppas att de blir mer som läser min blogg. För då blir det ju roligare för mig att skriva också.

Hursomhelst igår var jag med Söta Tove hela dagen i stan, fast ingen av oss hade så mycke pengar så de blev mest att kolla runt och se vad vi skulle köpa sen. De va mysigt iallafall, vi kunde inte göra något på kvällen för hon skulle åka till Dalarna tidigt nästa morgon. Så sen åkte jag med mamma och co. och kollade på en lägenhet i Blackeberg. Mamma vill inte lyssna på att jag helst föredrar att bo någon annanstans, på flera andra ställen. Men nej,nej.. Fast jag måste medge ändå att lägenheten var väldigt fin, den var ny också och en fyra. Så vi får se vad som händer, jag vet inte vad jag ska hoppas på.
Sen snackade jag i tele med Felicia och en timme efter mötte jag henne i Vällingby C. Vi köpte lite gott, gick hem till mig en stund. Sen var vi ute ett tag, och var uppe typ hela natten för vi var väldigt hyper. Kom på efter att de kanske inte är de bästa att både dricka redbull och kaffe nästan direkt efter. Men vi vaknade sen vid tolv idag (onsdag) och var ändå relativt pigga. Sen har jag vart med henne typ hela dagen.
Juste jag har köpt en Kalender, köpte de i stan med Tove. Jag är väldigt slarvig av mig så ska bli mer ordningsam och tänkte då planera mer och så. Fick den smarta idén av Isabella som köpte de först, sen har typ Liz & Marina tagit efter och Felicia gjorde de också. Haha. Jag köpte också ett jättesött armband från Ur&Penn idag för endast 20kr. I love it!


Hahaha. Coolingar, jag & Tove i omklädningsrummet på H&M i tisdags.

Jag har fortfarande inte laddat upp bilderna från London, men dom kommer. Promise!
Hörs senare, pussar ♥ / Johanna

Tisdag

Godmorning people!
Nu har jag laddat upp alla bilder från kameran, de blev typ 142 bilder sammanlagt plus filmer. Fast ja.. alla bilder blev väl inte direkt så lyckade. Här kommer en bild på de jag köpte i London, de blev inte så jättemycke saker. Jag hade önskat att jag hade några mer pund, för de fanns verkligen mycke fint att köpa. Men nästa gång ska jag spara massa pengar till de. Nu vet jag inte exakt vad sakerna kostade i svenska kronor, men jag skriver ungefär vad jag tror..

Från vänster:
Ribbat linne med rosett, kommer från en marknad som hette Speatfield. Runt 85kr.
T-shirt med tryck från Urban Outfiters. Runt 350kr.
Gröna shorts med hög midja från Mango, runt 120kr.
Väska från samma marknad, runt 200kr.
Svarta ballerina skor från någon annan marknad, runt 75kr.

Det var allt. Plus så köpte jag ett spel för bara 12kr, ganska löjligt men de va så billigt och hade inte råd med något annat, så. :)
Idag ska jag träffa Tove som jag inte träffat på länge. Vi ska åka in till stan och kolla runt lite, jag har inte så mycke pengar. Eller rättare sagt har jag typ inga pengar alls, men vi får se hur det blir.
Nu måste jag börja göra iordning mig lite. Vi hörs sen, kramar ♥ / Johanna.

Hemma (!!)

Hallå sötnosar.
Nu är jag hemma efter 5 härliga dagar i storstaden London.
Skönt att vara hemma i stockholm igen, men samtidigt skulle jag inte ha nåt imot att stanna där lite till.
Skriver mer om de sen och lägger in bilder då också, för nu ska jag snart sova.
Är ganska trött efter allting idag.

PUSSAR ♥ / J.

London, Here I come !

Hejsan.
Dehär får bli ett kort inlägg eftersom jag måste göra massa annat.
Resväskan står packad och klar, men måste fixa dom sista sakerna till handbagaget. Sen måste jag ju hinna sova lite också eftersom vi åker hemmifrån halv 4 inatt. Känner på mig att de inte kommer gå så bra.. att sova alltså. Men jag kommer hem på måndag sen igen, så ni får klara er tills dess när jag är hemma.
Ha det bra i Sverige nu!
Massa pussar och kramar ♥ / Johanna.


Ingen SATC ännu..

NEJ! Jag Kom på nu att Sex and the city börjar visst om en timma, haha! Får vänta då.
Men åh vad glad jag blev när söta Nicolina loggade in på msn, gud vad jag har saknat henne! Och imorgon ska vi äntligen ses igen innan jag åker iväg till London. För sen på söndan åker hon bort i 2 veckor, Fatta vad länge!
Men somsagt ska vi ses imorgon. Mycke saker som ska hinnas med. Måste också packa, åka till mamma snabbt och hämta några saker, lämna Josefins jacka, ringa Felicia pga en sak, och lite sånt. Men jag är flexibel, det går nog!


(bild på nico, haha fett söt ju.)

Tyvärr är jag helt tom, så skriver nog inte mer ikväll. Men förhoppningsvis hinner jag skriva mer innan jag åker till London.
Hejdå så länge ./ Johannis.

Inhandlat

Hallo!
Demhär fina sakerna köpte jag i måndags i Malmö..

 
[tryck på bilderna så blir dom större]

Solpuder & Highlighter från H&M, 50kr.
Mascara från H&M, 25kr REA!
Tre ögonskuggor i samma förpackning från Isadora, 49kr. REA!
Läppglans från Biotherm, 80kr REA!
Bok, "Hur kär får man bli" från Åhlens City. Kostade runt 100kr tror jag.

Men nu måste jag skynda mig, Sex and the City har börjat! Kraaaam / JD.


Home, sweet home!

Darlings, jag är hemma!
Härligt att vara i Stockholm, men om bara några dagar åker jag iväg igen.
På torsdag klockan sex på morgonen sitter jag på flyget påväg till London.
De ska bli jättekul men jag skulle föredra att vara hemma ett tag till, men man får gilla läget, haha. Dehär har jag gjort dom senaste dagarna iallafall:

Lördag:
Vi åkte ner till Lomma, träffade mina härliga kusiner My&Hugo och min farbror Anders och hans fru Lotta. Då gjorde vi inte så mycke, vi chillade lite där sen sjöng vi Singstar på kvällen. Haha. Sen sov vi där.

Söndag: Allihopa åkte till Bakken. Ett tivoli som ligger i Danmark, utanför Köpenhamn. Där var vi hela dagen, de fanns inte så mycke roliga atraktioner men de var ju kul för My&Hugo iallafall. Så man fick åka massa barnkaruseller med dom haha. Vi åt också middag där, och sen runt niotiden åkte vi hemåt. Precis när vi hade satt oss i bilen öste regnet ner, vilken tur! Sen var vi alla jättetrötta när vi var hemma hos dom. Alltså sov vi över där en natt till i Lomma.

Måndag:
Alla förutom Isabella & jag åkte hem till Stockholm. Asså pappa, Pia, Alex & Fredrika. Jag och bella skulle stanna kvar en dag till för att åka in till Malmö och shoppa med Lotta och sedan passa My & Hugo. Så vi åkte in till staden, hade runt 200kr. Så köpte smink för alla pengarna, var inte så sugen på att köpa kläder. Lägger in bilder på de jag köpte sen. Sen när vi hade fikat och varit där i flera timmar åkte vi tillbaka, då skulle Lotta & Anders iväg typ så då var vi ensamma med My & Hugo. Haha, det var lite jobbigt eftersom dom är 5 år och 3,4 år något sånt. Så är dom ganska besvärliga, men söta. Så de var en utmaning, men vi klarade det. *Puuh*.  Sen sov vi där den sista natten.

Tisdag/Idag: Jag vaknade runt 10 av att My & Hugo stod och viskade och tände lampan i vårat rum. Hah, så då var det bara att ta sig upp, äta frukost, göra i ordningsig och packa ner dom sista sakerna, sen åkte vi till tågstationen i Lund. Sen sa dom hejdå där, allihopa. Och jag & Isabella hoppade på tåget. Som vanligt lät vi ganska mycket där på tåget medans alla andra var knäpptysta, vi körde hunkmemoryt igen och massa lekar för vi hade tråkigt. Så det var typ en tant som gav Bella värsta mördarblicken för att vi lät så mycket, haha! Sen åkte vi hem, eller Isabella hoppade av i Blackerberg för hon skulle träffa Marina. Sen hämtade pappa mig i Vällingby för jag hade så mycke att bära på. Som vanligt packar jag ner alldeles för mycke än vad jag behöver. Nu är jag hemma iallafall!


Ikväll händer typ ingenting. Ingen är hemma ju, åh vad jobbigt. Men ring annars om du vill hitta på nåt. :) Kanske ska fixa bloggen och så, känns läge för det.
Hoppas ni har en roligare dag än mig iallafall. Massa kramar♥ / Johanna.


Lista

10 favoriter:
Färg:
Har många, men mest grön tror jag.
Mat: Pasta med bacon&spenat sås.
Låt: Just nu, Give it 2 me - Madonna
Film: Sex and the city!!  
Bok: Typ den bästa jag läst är nog Syskonkärlek eller Hur kär får man bli.
Sport: Fotboll <3
Årstid: Sommar, inga tvivel.
Veckodag: Fredag
Glassmak: Choklad eller polkagris.
Tid på dygnet: Någon gång på kvällen.

9 för tillfället:
Humör: Glad
Smak: Surt.
Kläder: Volangkjol, linne och en tröja över.
Bakgrund: Lilla Isabella typ,
Nagellack: Det är borta, en svag nyans av gul.
Tid: 20.45
Omgivning: Mobil, skrivare, foton och massa grejsimojser farfar äger.
Irritationsobjekt: Typ ingenting, är lite rastlös.

8 första: (absolut första)
Bästa vän: Hm.. Hade massa, men den absolut första kommer jag inte ihåg.
Husdjur: Katt, Misket.
Fylla: Har jag inte haft än
Piercing:  I öronen
Förälskelse: Typ, flera på dagis. Men Viktor var de nog.
Musik: Haha, Smurfhits!
Bil: En gammal volvo tror jag.
Ord : Vet inte, kanske "mamma".

7 senaste:
Cigarett
: Längesen.
Mat: Köttfärsås med spaghetti.
Dryck: Mineralvatten
Biltur: Hem från stranden.
Tv-program: Våra värsta år tror jag.
Spelad låt: Brother oh Brother - Måns Zelmerlöw
Köpta klädesplagg: Blå & Gul adidas tröja.

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: Nope.
Brutit mot lagen: A, typ..
Blivit arresterad: Nej
Badat naken: Haha, aa säkert.
Varit med på TV: Yees, med Nicolina på Chibouja faktiskt, *stolt*
Kysst någon du inte känner: Au..

5 nej tack:
Kläder: Vinterjacka, nej tack!!
Mat: Gröt.
Musik: Jobbig skrikig musik.
Dryck: Cola.
Personlighetsdrag: Sur, negativ.

4 saker:
Du gjorde igår kväll: Spelade minigolf, tog en promenad, kolla på film, läste.
Du kan höra just nu: Fåglar, datorn, pappa, Isabella
Du inte kan leva utan: Familj, vänner, the sims, kärlek
Du gör när du har tråkigt: Går en promenad, tittar på tv, städar, målar naglarna.

3 personer:
Du kan berätta allt för: öh.. typ mamma och dom närmaste vännerna.
Du tycker om: Massa! Men jag gillar My&Hugo mycke! :) (A)
Du inte gillar: De säger jag inte


2 val:
Kaffe eller te: te
Vår eller höst: vår

1 önskan: Hitta den rätta :)

Sista kvällen i Åhus

Hejsan.
Märkte att jag var på ganska dåligt humör igår när jag skrev, haha..
Hade varit de hela dagen av någon konstig anledning, men nu är jag glad iallafall, ifall ni undrar.
Idag var vi på stranden hela dagen också! Förvånade? Men de klart man måste passa på ju, man vet ju aldrig.. Det kanske blir skitdåligt väder igen snart.
Det var iallafall myspys, solade lite och nu är jag mer brun än röd kan jag säga er. Så det är ju bra, när jag hade solat ett tag hoppade jag i vattnet med Alex & Bella, in i dom härliga vågorna. Sen spelade vi något spel (alltså jag och Isabella) som man hade fått med från FRIDA, t ex hunkmemory. Fast vi körde en annan variant, att den som fick mest par på snygga killar vann. Maha.
Nu är vi hos min farmor & farfar igen och tar det lugnt. Jag lovade mig själv att inte äta något onyttigt idag, men jag tog ändå en kaka. Not good!
Ikväll vet jag inte vad som händer riktigt. Jag & Bells kanske går ner till stranden i Åhus och ser om det händer något där, fast det gjorde de inte igår men vi får väl se. De är ett ställe där typ alla samlas i Åhus.
Men det var lite kul igår när vi var påväg hem därifrån och vi såg att de stod klottrat på en väg "Åhus Crew". Haha, seriöst hur töntigt låter inte det? Liksom skåningar kan ju inte ens säga R och sen ska dom säga crew, så det blir väl typ: Åhus crrruuw.
Sen efter det måste jag nog packa eftersom vi åker till Loma imorgon vid lunch.
Tjingiling så länge, kärlek ♥ / Johanna.

Torsdag kväll

Hejsan solstrålar.
Ännu en hel dag har spenderats på stranden, härligt.
Fast jag som hade tänkt att få en brun fin bränna efter solningen, men istället blir jag mest röd. Det är ju inte så kul, fast jag har blivit lite brunare på benen. Det är alltid något iallafall..
Idag tog vi en springtur på morgonen, har sprungit varannan dag den här veckan och känner mig väldigt duktig för de. Haha. Sen har jag gjort lite styrketräning också, stor applåd till mig!
Åh, gud vet ni? Jag saknar hemmet. Även fast de är mysigt att vara här så klart så saknar jag alla vänner, mamma och stockholm jättemycket. Fast på lördag åker vi ner till Loma för att träffa min farbror, hennes fru och mina kusiner. Så då blir det lite roligare. Jag och Isabella ska stanna en dag extra för att vara barnvakt åt dom och så, så vi kommer hem på tisdag istället. Då kanske jag ska vara med Tove, hoppas jag! (:
Jag är en ganska rastlös person, så ikväll ska vi till stranden igen och spela minigolf. Äntligen. Visst är de kul och bara slöa på stranden i flera timmar men efter ett tag tröttnar man, eller iallafall jag.
Och juste. Internet på pappas dator funkar inte längre, för vi hade köpt för en vecka och nu är det slut. Så jag kan inte blogga mer hemma nu. Just nu är jag hos Farmor&Farfar, men på lördag kan jag säkert skriva igen.

Ha det bra, kramar / Johanna. ♥

Onsdags

Hellu sweethearts.
Vilken superskön dag på stranden, och jag lyckades doppa mig i vattnet flera gånger även fast det var iiiskallt. Men sen när vi kom hem upptäckte jag att jag hade brännt mig, även fast jag smörjt in mig med solskydd över hela kroppen. Så nu är jag helt röd på armarna, väldigt sexigt kan jag säga er, not! Sen har vi gått till byn i Åhus och köpt pizza och annan mat som vi tog hem. Men vet ni, på pizzerian såg vi Björn Kellman. Fast de är kanske inte så många som vet vem han är, men jag och Bella blev fett uppspelta, HAHA!
Nu ska vi snart se på "Rumor has it" och fetta oss lite.



Pussar och kramar / JD.
  ♥


Shopping!

Här är sakerna jag köpte med mig hem igår i stan.


Skor från Bianco, 50kr. (SUPERSKÖNA) REA!

Svart armband från Åhlens, 12kr. Armband från Glitter, 20kr. REA x2!

Väska från Glitter, 75kr. REA!

Volym schampoo (som jag köpte i måndags), 25kr.
Make-up borste från H&M, 39kr.

Blogghumör!

Hallå alla glada.
Wihu, solen skiner idag! Så idag begär det av till stranden ofcourse. Man måste ju passa på innan den försvinner igen.. vilket blir typ i helgen. Så det blir en dag på stranden helt enkelt, att jobba på sin (bleka) bränna och att ta sitt tredje dopp i havet dehär sommarlovet. Sen senare ikväll har vi lite FF hemma. Haha, coola som vi är. Så vi ska typ hyra film och beställa pizza och sånt, kuligt.
Igår hittade jag många fina saker när vi var i stan, allting var typ på REA! Älskar, älskar, älskar! Köpte t ex ett par till skor för bara 50kr. Fast den här gången från Bianco. Och lite annat fint, men jag lägger in det senare för jag måste bara hitta kamerasladden. Sen var familjen Simonsson här till 12 på natten ungefär, då dom knallade hem.
Sen på kvällen innan jag somnade så läste jag ett bra tag på världens bästa bok, Gossip Girl! Är inne på den andra boken nu som heter "Ni vet att ni älskar mig". Läs dom! Asså det finns ju en hel serie med massa böcker. Speciellt om ni ser tv-serien så måste ni ju bara läsa dom, hur bra som helst. Jag är inte direkt nån boknörd men när jag har en GossipGirl bok framför mig kan jag läsa hur länge som helst.

tryck på bilden så blir den större. några av alla böcker

Simma lugnt i värmen. Pussar ♥  / JohannaD.

Tisdag

Halloj bloggen!
Idag ska vi åka in till Kristianstad och shoppa, därefter kommer några vänner här från Skåne hem till oss.
Cissi har jag typ känt sen jag var bebis och hon är en dag äldre än mig, haha.
Här kommer iallafall dagens enkla, men snygga outfit:
   

Vit enfärgad t-shirt från H&M.
Ljusa avklippta jeansshorts från LEE
Halsband från H&M, tror jag.
Bronzfärgade ballerinas från Vagabond.

Det var allt för mig, puussar / Johanna. ♥

RSS 2.0