Nu har jag packat väskorna och ska bege mig av

Jag tänkte bara berätta allesammans att jag byter blogg nu, for sure! Till onefortwo.devote.se, min och Ericas blogg, så lägg det på minnet. Så alla som läser den här bloggen (vilket inte är många) får följa med till devote, varför devote vet jag inte. Ville ha något nytt. Så kom ihåg att följa oss där, nu ses vi på ett nytt ställe. Hejdå johannada.blogg.se..


..och hej onefortwo.devote.se!!

Ingen söndagsångest

Söndagen är kommen!
Idag är jag inte söndagsdeppig som jag brukar vara. Anledningen ? - Vi har två extra lovdagar, måndag&tisdag för att vi har utvecklingsamtal. Så idag blir det de vanliga, Dela ut reklam med Nico först. Nu blir det lite sent eftersom vi vaknade typ vid halv ett. Men kvällen igår blev iallafall jättebra, förutom att de skräckfilmerna vi såg var de sämsta jag sett på länge. Vi orkade inte kolla på den sista vi hyrde utan sätte istället på Madagaskar som jag faktiskt aldrig sett. Den är ju fett bäst!! Ska kanske kolla klart den ikväll eftersom jag inte har så mycket mer att göra än att plugga lite och kolla på GossipGirl. För det är ingen träning idag, har inte varit de på hela veckan. Det är inte bra eftersom jag käkat en väldigt massa godis den här väckan. Aja, men jag och Tove har tummat på att nästa vecka ska vi inte äta godis, glass eller kakor. Ja, you name it! Så det går inte att bryta.
Till er andra som har den sista höstlovsdagen idag, spendera den bra!
Kraaam. (bilder kommer från kvällen igår senare)

To the city

Ska snart åka in till stan för att möta Tove som jag inte träffat på väldigt länge. Ska bli trevlans!
Har inte så mycket pengar, så kan tyvärr inte köpa något. Men det skulle inte förvåna oss om vi går till Wayne's coffee och köper varsin smoothies.
Ikväll blir det halloween"fest" här med massor av skräckisar. Ska försöka lägga in bilder senare. Ha en bra dag. Ciao.


Ensam kvar.

Nu är det en ny dag. Men jag har inte lagt mig än, som jag vill göra men inte kan. Kan sammanfatta dagen såhär:

Isabella&Johanna påväg till V-by C. Höga klackar. Spöregn. Hinner med t-banan precis. Marina hoppar på i blackeberg. Missar Felicia i brommaplan. Träffas i aba istället. Vidare in till stan. Buttericks. Alldeles för lång kö. Drar till Piccino. Äter oss mätta. Konstig stämning. Till Buttricks igen. Fortfarande lång kö men det går snabbt. Köper det vi vill ha. Blod! BR. Cheerleader ska jag va! Köper pom-poms. Dax att dra hem från stan. Bella hoppar av i blackeberg. Resten drar till ÖB. Köper energidryck till morgondagen. Säger hejdå till Marina. Felicia och Johanna kvar. Fötterna gör ont. Äter mat. Klär ut oss. Bus eller godis! Inget godis. Går vidare. Fortfarande inget godis. Godis! Och Rosor! Hemma igen med skålen full med godis(och två ruttna äpplen?!) Idol. Lars ägde allt! Energidryck(smakar blä!)+godis. Fredag hela veckan. Felicia somnar. Bara Johanna kvar. Sätter mig vid datorn. Here I am.
Okej, jag är sämst på att göra sammanfattningar. Dom blir oftast krångliga, och.. långa?
Sleep tight, hugs!

RSS 2.0