Yay, halloween!


Godförmiddag(?) Idag är planerna att åka in till stan med favoriterna Felicia, Bella & Marina. Tänkte leta efter något bra att ha på sig på halloween på lördag, har noll idéer just nu. Men förhoppningsvis får jag lite inspiration när vi kollar på Buttericks idag. Jag vet, halloween är ju typ idag egentligen, eller? Men det blir imorgon för oss iallafall. Men jag kanske hittar på något ikväll ändå, kolla på skräckis kan man ju göra idag också. Myyyys. Jag älskar halloween! Älskar att kolla på en riktig skräckis och proppa i sig godis. Okej.. även fast när jag väl sitter där vill jag helst bara gömma mig i händerna. Men vem gör inte det egentligen?
Hoppas ni får en bra dag, kram på er.

Walking in my lovely shoes


I'm wearing: T-shirt, Cubus. Strumpbyxor, H&M nya! Skor, H&M nya!(Nicolinas)

Nicolina is wearing: Tröja, Monki. Shorts, Mango. Strumpbyxor, HM. Skor, HM Nya! (Mitt allting förutom strumpbyxorna.)

I'm still here, just a differente person than before.

Tjosantrosan!
Känner mig på ett otroligt blogghumör. Grejen var ju att jag skulle byta blogg, börja skriva tillsammans med Erica. Men det har gått lite segt, vill verkligen börja skriva där. Men då måste ju hon vara med också. Så den kommer snart, I promises! Tillsdess så skriver jag på den här bloggen lite då&då, som nu tillexempel.

Vart med söta lilla Nicolina hela dagen igår, vi tog en sväng till stan. Vi fick båda hem två otroligt snygga skor var från H&M, för 398kr. Fast dock olika skor. Sen köpte jag en ball t-shirt från Cubus också, great! Sen blev det fotografering i massor, som resulterade i många bilder. Fast tyvärr inte många snygga. Hon sov över här också. Men det blev inte mycket sömn eftersom madrassen hade fått ett litet hål och det slutade med att vi låg på golvet, inte kul. Ikväll blir det kalas för min plastbrorsa som fyllde år igår, innan det måste jag städa.


Mer bilder kommer, puss!

varför slösa bort tid på det som varit?

för ett år sedan, var det en annan tid, en annan plats, ett annat år. tiden fanns alltid där. man hade det bäst. även om man själv inte visste det. man kunde göra allt man ville. ingen brydde sig ändå. man tänkte inte på konsekvenserna för det man gjorde. man bara gjorde det. allt var på topp. nu, ett år senare är allt förändrat. vännerna man hade då, är borta. tiden man hade då, är borta. sakerna man gjorde då, kan man absolut inte göra nu. det är en ny tid, ett annat år, en annan plats. man kan inte spola tillbaka tiden. man får inse att det inte går att förändra. lev nu, för nuet. lev inte för tillbakablickar för längesedan. och önska. att allt blev som förut. för snart. snart kommer det ha gått ett år till. lika snabbt. så ta vara på tiden. och lev, för nuet.

The winner takes it all, the looser standing small.


Alltid lika härligt att vinna!

Hej sweeties.
Äter brocolli&skinkpaj och kollar runt lite på internet just nu. Vill ni veta vad jag har gjort de senaste dagarna ? - I söndags jobbade jag först på ica med några från fotbollslaget, fast smarta lilla jag kom dit typ 40 minuter tidigare för jag hade glömt att det hade blivit vintertid. Och min mamma är inte heller världens smartaste så hon hade inte sagt någonting. Anyway.. sen direkt efter det åkte vi iväg på cup i Hagsätra, som vi vann! *Paus för applåder*. Sen kom jag hem runt åtta, helt, helt slutkörd. Sen igår, måndag, mötte jag Josefin i Råcksta så gick vi hem till mig och var här ett tag. Sen drog vi till stan och var ute i brommaplan hela kvällen typ och träffade lite people. Sen somnade vi nästan direkt när vi kom hem. Nu har hon dragit hem, och jag funderar på vad jag ska göra idag. Jag vill åka in till stan, men då måste jag hitta något bra sällskap också.. vilket jag inte lyckas få tag på.
Vi får se vad som händer med de mysteriet. Ciao!

Lördagskväll

Höslov! Härligt, underbart, asum!
Fredagskvällen igår spenderade jag hemma hos Bella med Marina också, sen träffade vi Amaru en stund, och senare myste vi framför filmen "Hitch" som jag måste ha sett ett hundratalsgånger, men den är alltid lika bra.
Sen idag åkte jag och träffade Lilla Nicolina, vi gick runt i vällingby ett tag, vi hann även kolla in Darin när han sjöng i K:fem. Jag har ingenting imot han, han sjunger ju superbra och kör sin grej. Dessutom är han ju ganska söt också.
Men sen drog vi hem till mig för att dela ut reklam, och nu sitter jag hemma hos mamma all by my self. Vi ska ha inflyttningsfest ikväll = en massa vuxet roligt folk, *inte*. Men om det inte blir kul, (som jag inte tror de kommer bli) så får jag sitta här med min kära datorn hela kvällen. Hm, roligt? Ha en bra lördagskväll iallafall, och njut av höstlovet!

Kalabalik

Hallå! Har fullt upp just nu. Pluggar till prov imorgon, kollar på Top Model och jag brände nyss upp en bulle när jag skulle värma den i mikron.. Lyckat! Får göra ett nytt försök nu igen. Men hela rummet är fullt med rök just nu. Aja, sen ikväll ska jag på fotbollsträning. Känner mig sugen på att träna nu eftersom jag missade träningen i söndags för att jag hade prov dagen efter. Ville inte göra samma sak idag igen. Ikväll är det Greys Anatomy också! Hoppas jag hinner se det, har en känsla av att jag kommer vara uppe hela natten bara för att hinna med allting..

Då låter jag det vara helt



Haallå. Sitter och pluggar en massa just nu, mest på SO och musik men tänkte ta en paus nu och skriva av mig lite. Gud vad jag hatar när man har bestämt något och sen är det någon, några som bangar ut. Jag, Bella, Felicia och Marina hade tänkt göra vår grej i år igen, för vi har gjort de på dom förra halloween. Förut gick vi bus eller godis, kollade på skräckfilm, åt en massa godis och hade det kul. Men nu blir det typ ingenting med det, varför vet jag inte heller. Trodde vi hade bestämt det förut, och visst några ville det men sen bestämdes det något annat och bara för det blir det ingenting. Inte ens att bara träffas vi fyra och typ käka nånstans, för de skulle kanske vara någon annan halloweenfest dagen efter så då blir det ju kanske inte så kul med två liknande på samma gång nästan. Men ja, nu visar det sig att ingen bryr sig så mycket så då orkar inte jag heller göra det. Jag kan ju inte styra andra och bestämma vad dom ska göra, så då struntar vi väl i det helt. Vad barnslig jag är, haha. Men jag tycker fan så, får väl hitta på något annat. Något förslag?

Men ska plugga vidare nu, kram på er!

Back to the rutins

Så var helgen slut, alltid går det lika fort.
Bara att ladda upp inför en ny vecka och hålla huvudet högt, inte det lättaste. Men nu är det tack och lov sista veckan innan höstlovet, så så svårt borde det inte bli. Men måndagar är alltid lika jobbiga, känns som dom kommer hela tiden. Det kanske är för att dom är så lika fredagarna, i skolan alltså. Den här veckan står 3 prov och 2 inlämningar på schemat. Gud vad jag önskar att jag kunde byta plats med Isabella just nu, som nu säkert sitter ute på en resturang i Barcelona och har det hur skönt som helst. Suck, suck..

Ser ni skillnaden?


DÅ. För ungefär 5 år sen när vi gick i femman, så små och omogna. Fast omogna är vi ju fortfarande.

NU. Inte den bästa bilden, man ser inte så mycket. Men Lite skillnad kanske.. Eller?

Lördagsmys

Tjoho! Är hemma hos Nicolina nu. Ska sova här tonight, vi har hyrt en Beckfilm och köpt godis. Bara ha en mysig hemmakväll helt enkelt. Igår var jag med tjejerna i klassen och vi sov hos Anna och var ute hela kvällen. Men nu blir det snart att sätta på filmen och bara njuta av att de är helg, fast den tar slut alldeles för fort.. 

 


Två blondiner bland höstlöven som gömmer ansiktet.

Mackor och Top Model

Hej på er!
Kom hem för plugget för ett tag sen. Nu fixar jag mackor och väntar på att Top Model ska börja. Idag tänker jag faktiskt inte plugga så mycket, jag ska bara ta det lugnt tills fotbollsträningen börjar. För sen imorgon ska jag och Felicia sätta oss på något mysigt café och plugga massvis till provet. Jag gillar torsdagar mucho! Det är alltid min mysdag, brukar köra på mjukisbyxor eller en stor fleece tröja då. Dessutom slutar vi tidigt då oxo. Men nu börjar TM, det är final nu faktiskt. Ha det gött. Puss!

Tisdagskväll



Ikväll blir det Desperate Housewives och Ben&Jerrys, can't wait!

Snart byter jag blogg

Morsning korsning! Haha, vad fult.
Har precis pluggat en del NO till provet på måndag. Det kommer ju inte gå bra känner jag på mig, jag blir glad bara jag får ett G. Så jag får satsa på det. Men jag har tagit en paus nu, mitt huvud måste få vila lite. Så jag tänkte nu göra gulaschsoppa eftersom pappa inte kommer hem förren senare. Jag är inte världens bästa på att laga mat, men soppa borde inte vara så svårt.. eller? Och om de där jag sa tidigare (läs förra inlägget) så har jag och Erica kommit på ett namn nu till bloggen. De flesta bra namnet är ju redan upptagna, men vi har bestämt oss för www.onefortwo.blogg.se. Ännu är det inga inlägg eller någon design, men det får vi fixa senare. Snart kommer jag börja skriva där alltså, håll utkik efter de!
Puss på er.

Wannabe starting something

Jag är hemskt dålig på att uppdatera bloggen just nu, inte likt mig. Men jag känner mig inte så sugen på att blogga, så de är därför jag inte har skrivit. De är ju inte kul att läsa sånna inlägg som jag bara skriver för att jag känner att jag måste. Jag satsar hellre då inte alls än bara lite. Men jag & Erica funderar på att skaffa en blogg tillsammans, då blir det nog roligare att skriva när de är nytt och fräscht. Vi har bara ett litet problem - Vi vet inte vad vi ska heta! Bloggnamnet är ju ändå ganska viktigt, om inte de viktigaste, visst? Ni kanske har något förslag? Jag vill börja redan nu, men somsagt - vi har inget bra namn.

Hemmakväll

Haaallo.
Sitter och väntar på att Idol ska börja, ska bara ha en myskväll hemma med glass och njuta av helgen. Planerna för resten av helgen är att dra till Ikea imorgon för att handla massa saker, bl a till mitt rum. Sen ska jag träffa Felicia, Marina och Erica och vara med dom hela kvällen. På söndag ska jag dela ut reklam med Nico (förvånad?) och bara ta det lugnt. Kanske har fotbollsträning också. Kul, kul. Ops, nu börjar det. Puss!


Min favorit, Lars Eriksson. Han är ju grym!

Bloggen är igång igen

Hola sötnosar!
Bredbandet funkar tydligen nu, så bloggandet är igång igen. Önskade att kameran fungerade också, men nej.Hela den här eftermiddagen har gått åt till att packa upp i den nya lägenheten lite och så har jag fixat mitt rum. Ja, så mycket som de går att fixa. Imorgon kommer den efterlängtade helgen, på lördag blir det en mysig utekväll med några kompisar. Ser fram imot de.
Puss på kinden.

Hot chocolate


Johanna & Nicolina's specialare.
Mjölk, oboypulver, maräng, banan och chokladsås, chokladkulor, riven mörk choklad.

Mums!

Jag hinner inte med någonting

Jag får ont i huvudet av alla läxor och prov. Jag vet att jag skriver det hela tiden, men det är sant.. skolan tar över mitt liv.
Idag efter en lång plågsam skoldag åkte jag och Marina till my place och förberedde oss inför att plugga som bara den. Men innan dess laddade vi upp med mackor, youghurt, redbull(vi var ju tvugna att få energi) och ben&jerrys. Sen satte vi igång, och jag vet inte om jag fick in mycket i mitt huvud men lite hoppas jag på iallafall. Jag längtar bara så sjukt mycket till helgen nu, har redan gjort upp planer för fredag och lördag. Dessvärre står inte vila med i den planeringen, det gör den aldrig. Och imorgon när jag ska till mamma så finns det ingen fungerande dator där, inte telefonen heller pågrund att vi nyss flyttat dit. Hur ska jag klara mig ? Det är i-lika-med inget bloggande, kanske något någon gång. Det här suger.

Söndag

Dålig uppdatering x100.
Hela helgen har gått så fort och jag har inte hunnit skriva ett endaste inlägg.
I fredags hade jag Felicia & Anna en utekväll ute och hade de väldigt kul. Sen igår var jag först i stan med tjejerna från klassen, och på kvällen hade maja fest så då sov jag över hos henne. Sen var jag tvungen att gå upp tidigt för att jag skulle jobba på ica med fotbollslaget, jobbigt värre. Så nu är jag klar med de, nu ska jag snart träffa Nicolina för att dela ut reklam. Jag skulle också kanske träffa Josefin ikväll om jag hinner, jag vet inte riktigt.
Men har eran helg varit lyckad ? Alltid går den lika snabbt..

Vad mysigt de är..

.. Att sitta inne när man hör hur regnat smattrar ner utanför. Inte lika mysigt när man är ute då det regnar, som jag var nyss. Men nu är jag hemma, home sweet home! Tänkte värma en kopp te och vänta på att top model 5 ska börja. Så roligt har jag, vad gör ni ?

RSS 2.0