Pictures

Några av bilderna från igår. Haha, fett ruliga vi är
 

    

Om igår och idag

Halloj sötnosar.
Hann ju inte skriva igår, det fanns inte så mycket tid för de helt enkelt,
 men jag skriver lite nu istället.

Igår på morgonen tog jag, Pia & Isabella en springrunda runt i Åhus, vi sprang ungefär 2km. Sen efter det chillade vi mest hela dagen, vi körde någon slags yoga också. Eller det var inte riktigt som yoga mer som medition, hah.  Men det var faktiskt avslappnande. Sen tog hela familjen en promenad till glassbåten i Åhus och fikade en stund, efter det drog vi iväg till farmor&farfar som bor bara en bit bort från oss. Sen var vi där hela kvällen tills matchen började då vi gick tillbaka till vårt hus och kollade på Spanien mot Tyskland. WIHO! Spanien vann, dom ägde ju hela matchen. Mihi.
Sen fixade jag Bella och hon fixade mig så tog vi lite "modellbilder" på oss. Fast jag blev inte så vidare nöjd med nån av bilderna när jag nu har kollat på dom, men jag kan kanske bjuda på någon. För farfar hade en kamerasladd som jag får låna några dagar, perfekt!

Idag har vi åkt till Ystad, där Wallander utspelar sig förövrigt. Haha, vilken nörd jag är! Men aja.. så vi åkte dit för att hälsa på Pias kompisar, typ en familj som bor där. Så vi åt där på en thai buffe, det var jättegott! Sen gled vi runt lite i stan, det fanns några bra affärer och jag hittade ett Volume-Schampoo från nåt märke för endast 25kr. Blev glad att jag hittade något iallafall. Nu är vi hemma igen iallafall och på tal om ingenting så lossnar mina lösnaglar konstant, hela tiden. Jag slänger nog dom nu, och nästa gång köper jag från Depend. Lite dyrare visserligen, men mycket bättre.
Imorgon ska vi åka in till Kristianstad och shoppa! Det kan man aldrig få nog av. Får se vad jag hittar, har bara runt 200kr. 
Nu ska jag hitta på något annat, lägger in bilder i nästa inlägg istället.
Massa kärlek från Johanna.

Hett,hett!

Vissa heta kändiskillar får gärna glida runt på stranden i bara byxor..

 
 

..så som Jesse Metcalfe, Christiano Ronaldo och Channing Tatum. Finns det några hetare?(:


In da Skåne

.. Haha, men ärligt? Jag kan nog inte hoppa över att blogga i veckan, haha det går bara inte jag måste. Dessutom får ni ju veta vad jag gör här på landet som Philip kallar det, i Skåne. Social får jag vara på dagarna, sen på kvällen om ingenting annat händer är bloggen mitt hem, för det mesta..

Hihi, jag kom hit för ungefär en timma sen eller mer. Pappa hämtade upp oss i Kristianstad vid tågstationen, innan det satt jag & bella på tåget och hade det allmänt skönt. Åh, mycket bättre än att sitta trångt i en bil på 6 pers i sju timmar. Man behöver space you know, och det hade vi. Det gjorde heller ingenting att vi inte kunde checka film eller något sånt, vi hade ju varandra och dessutom gick timmarna jättesnabbt. Men det blev ingen riktig middag för våran del eftersom vi självklart hade proppat i oss ton av godis.
Sen har jag hunnit med att packa upp allting och så och jag & Isabella har värsta träningspasset denhär veckan att vi ska springa varannan dag, köra yoga och styrketräning när vi hinner. Måste ju träna bort allt godis jag åt idag, haha.
Synd att jag inte tog med kamerasladden så jag kunde lägga in bilder från kameran direkt här, men det får väl vänta tills vi är hemma igen.
Men vet ni vad som går på tv just nu ? - Tonårsliv. Den är väldigt töntig, men de är de som gör den så rolig. Så jag måste gå nu. Men jag skriver mer någon annan dag.
CIAO! ♥ / JohannaDa.

Hejdååå

Hej och hejdå..
Imorgon åker jag & syster med tåg ner till skåne. Tyvärr pajade datorn igår, så jag är väldigt pisst of för de men jag får försöka överleva. Alltså ska vi åka utan att kolla på film, surfa eller spela the sims :( Men det kommer bli mys ändå, iförsig är det bara 4 timmar vi åker och vi kan bara chilla, snacka, lyssna på musik, läsa, äta höhö.
Fast pappa tar med sig sin jobbardator med trådlöst bredband och allt också, så väl framme i Skåne kan man använda den. Men jag kommer nog inte vara så osocial så att jag sitter vid den hela tiden, det pallar jag inte. Men om jag inte har något bättre att göra och vädret suger (som jag verkligen inte hoppas att de gör) så uppdaterar jag lite ibland. Eller okej, jag kommer nog skriva nångång mer ändå. Det är jag ganska säker på, haha.
Anyway jag kommer sakna alla jättemycket, som jag redan saknar nu; Nicolina, Felicia, Ewe, Josefin, Tove, Moa  och typ massa mer som jag inte kommer träffa på ett bra tag, för bara några dagar efter Skåne åker vi till London.
Men jag klarar mig nog, mobilen följer ju med också självklart. Ha det bäst sålänge babes.
Miljarder pussar / Johanna.

Om gårdagen

Hejsan bloggen.
Klockan har passerat 12 nu för ett tag sen så därför är det igår jag snackar om.
Vi hade det mysigt i stan, och även fast jag inte hade mycke pengar lyckades jag köpa två saker ändå: Ett par ballerina skor från Wedins för bara 49kr(!!!!) och lösnaglar för bara 27kr. Åh, jag älskar rea.
Sen köpte jag också hörlurar till min ipod, men sen när jag testa dom så var det världens sämsta ljud och det visade sig att alla mina låtar på ipoden hade försvunnit.. Fyfan vad sur jag blev då. Hade suttit typ i flera timmar och laddat ner musik och nu är allt borta. Jag kommer inte ha något att lyssna på på resan till Skåne, men jag får väl fixa det imorgon..
Iallafall sen fikade vi på "Piccino", bästa cafeet ever! Där åt vi Foccacia som är urgott, sen drog vi iväg till vällingby och hämtade biljetter till filmen sen gick vi hem till mig en stund och därefter begav vi oss till bion. Filmen Sex and the city var superbra, en film som jag skulle kunna se tusentals gånger om jag hade den. Men ändå får den inte bästa betyg, den får 4/5 p av mig, hihi. Nu är vi hemma hos mig och Felicia ska sova här, ska hjälpa henne att fixa hennes blogg imorgon sen MÅSTE jag packa. Här nedanför kommer lite bilder från dagen.
Godnatt , pussar / Johanna.
      

Dagens klädval

    
[klicka på bilderna så blir dom större]

Dagens outfit:

Vit kjol från Åhlens
Svart linne med tryck (under) från MANGO
Gul kofta från GinaTricot
Pumps med låg klack från Vagabond
Halsbandet har jag fått.

Stan & efterlängtad bio

Hej sötnosar.
Är mitt uppe i att packa lite nu, till på lördag då vi drar till Skåne. Ska också packa mer på fredag när jag är hos pappa. Jag känner redan att reseväskan kanske är lite för full. Haha, jag lovar jag har säkert packat ner hela garderoben här hos mamma. Men spelar roll, jag får rensa ut mer hos pappa senare.
Idag ska jag iallafall träffa Felicia i stan, vi ska kolla runt lite. Jag ska köpa hörlurar till min ipod, sen går vi väl och fikar någonstans och senare på kvällen ska vi se Sex and the city på bio i vällingby!! *Wihu* Jag är inte så full av pengar just nu, men eftersom Felicia inte gett mig min present än ( :O ) så bjuder hon på bion, kunde inte blivit en bättre present .
Är glad också för att jag hinner se den innan jag åker till Skåne, för sen när jag kommer hem lär väl varenda kotte redan sett den, man vill ju inte vara helt efter haha.
 Filmen har ju fått rätt blandad kritik, men jag har en känsla av att jag kommer gilla den.
Men så det blir inget mer inlägg på hela dagen för vi kommer väl hem runt tolvslaget ikväll, fast jag slänger in en "dagens outfit" innan jag åker in till stan.
See ya later, hugs. ♥ / Johanna

Rubrik saknas

Hallå igen!
Känner att det blivit ganska många inlägg idag, men jag har inte kunnat slita mig från datan. Hihi. Men nu ska jag snart stänga av datorn för dagen och hela kvällen. För de är inte bra om jag sitter här i flera timmar i rad, nej skärpning nu!Dessutom är det match om 5 minuter, det är mellan Tyskland och Turkiet. Igentligen tänkte jag dissa hela EM eftersom jag tycker det bara är soplag kvar (förutom Spanien) nu och alla dom bra lagen har åkt ut, haha typiskt mig. Men, men jag kollar nu ändå och jag kan inte förneka att Tyskland faktiskt är ganska bra. Ska ta lite fruktsallad som blev över från brunchen, som jag ska äta på till matchen.
Japp, men nu måste jag faktiskt gå. Ha en skön kväll, kärlek / Johanna.
Ni kollar just nu på världens sötaste katt, Moa!
Hon ser helt sjuk ut med en tratt runt huvudet. HAHA :)

Lite om mig

Hallå bloggare & läsare.
Har sett att min statistik på läsare har gått upp lite, trevligt trevligt fortsätt så.
Jag har också insett att jag kanske inte skrivit så mycke om mig själv, och de kanske är bra och veta ni som läser.
Så här kommer då lite kort fakta om mig. Tog lite inspiration av Nicopicko(A):..

Fullständigt namn: Johanna Klara Dannqvist
Smeknamn: Tror inte jag har något. Isåfall Juwhanna eller juwjuw.
Födelsedag och år: 13 april, år 1994.
Familj: Mamma Gisela, Pappa Peter, Storasyster Fredrika. Har också två halvsyskon på pappas sida, Isabella och Alexander. Sen mammas kille Luis och pappas tjej Pia. Haha.
Bor: Med mamma bor jag i olovslund, men vi letar efter nytt place.
Med pappa bor jag i radhus i vällingby.
Skola och klass: Går i Raoul Wallenbergskolan och ska börja i 8:an efter sommarlovet.
Husdjur: Yes, 3 katter. Arne(HAHA), Mimmi & Moa.
Mina intressen: Umgås med vänner, spela fotboll, shoppa, resa, datorn.
Favoritfilm: Min nya .. White Chicks!
Bästa bok: Gossip girl, den första. Eller "expert på att rodna" av Katarina von Bredow
Längd: 1.60 cm framgång, haha!
Favorit tv-program: Desperate Housewives, Sex and the city, Greys anatomy.
Listan kan göras lång..
Favorit artist: Hmm.. väldigt olika. Men nej, tyvärr jag har ingen speciell.
Favoritskådis: Amanda Byenes är superhärlig,
gillar också Cameron Diaz och Jude Law *mums*.
Godaste maträtten: Pasta med bacon och spinatsås!!
Jag gillar bäst: Sommaren och glada människor med humor.
Jag avskyr mest: Falska personer. Sånna som alltid ska trycka ner andra för att må bra själva. Avskyr idioter helt enkelt.
Årstid: Sommaren, och våren är också mysig.
Favoritsnacks: Ben&Jerrys och choklad, mumma!
Stilikon: Om jag ska säga nån.. Kanske Nicole Richie eller Rachel Bilson.
Kändiscrush: Omg, jag kan inte bara välja en. Channing Tatum, Christiano Ronaldo, Fredrik Ljungberg, Brad Pitt(när han var yngre), Marcus Rosenberg, Fernando Torres. Japp, många fotbollsspelare!
Favoritaccesoar: Stora solglasögon, I LOVE .
Uttryck jag missbrukar: "V-v-v-va?"  "Åh, men gud!" "Jag ba 'okei'"

/ Det var allt, kramar


Johanna tipsar

Mot slitet hår:
Jao, nu är jag här igen och tipsar. Denna gången om två hårprodukter.
Om man lätt får slitet hår så ska jag tipsa om en bra hårprodukt som kommer från REDKEN. Kommer inte ihåg priset, men den kommer från en frisör och affär med hårprodukter som ligger i SAUK-gallerian längst upp.
Det är som ett balsam som man smörjer in i håret när det är fuktigt, typ lite efter man har duschat så blir håret inte så slitet längre och det blir blankt och fint. Den funkar jättebra, men tyvärr brukar jag glömma bort att använda den hela tiden.
Sen tänkte jag tipsa om hårsprayen från Toni&Guy Iron-it Heat Defence Spray som jag köpte i torsdags på Kicks för 130kr. Om man, som jag, får slitet hår för att man använder plattång alldeles för mycket så skyddar den mot uttorkning och den skadliga påverkan plattångens värme har på håret. Ger håret en rak, utslätad och återfuktad känsla. Finns också att köpa på Åhlens, och på hemsidan www.eleven.se säljer dom mindre sprayer också som kostar 45kr.


Smaskens..

Åh, vilken härlig morgon.
Eller morgon och morgon, jag vaknade typ vid 12 och då hade mammsen och Luis ordnat brunch med massor av gott. Jag åt nog lite mer än vad som får plats i min mage, haha för nu känner jag mig helt proppmätt. Men usch, vad gott det var! Om det inte det inte vore så onyttigt skulle jag äta det varje morgon. Nu har jag också massor av bra musik på min ipod, för Marcus har laddat ner lite nytt till mig, yees! Tack för det.

 

Dagens lilla shopping

Hej kära läsare.
Vet ni vad jag gjorde idag ? Jo jag hade inte så mycke att göra så jag jobbade och flyttade möbler och sånt, för bärandet fick jag 100kr. Det tog väl några timmar, men vad gör man inte för pengar ? Sen flyttade pappsen över 400kr till mitt konto för städandet så jag hade råd med min tröja. Känner mig väldigt stolt nu när jag har tjänat ihop pengar helt på egen hand, fast det är en plåga rakt igenom men sen efter är det ju helt klart värdt allt slit. Så jag köpte adidaströjan på affären i K:fem för 560 spänn, det tycker jag är riktigt billigt.

Ni ser att jag har bytt designen lite igen, tyckte den andra var lite smått ful så de fick bli den här. Och nu är jag nöjd, orkar inte ändra mer. Men för nyfikhetens skull, bättre eller sämre ? Ärligt, svara nu :) .

Juste, jag glömde att se på Sex and the city idag.. attans! Men jag har varit fullt upptagen med att ladda ner en jävla massa musik till min ipod hela kvällen, för jag återställde den eftersom den blivit helt knas, och sen laddade jag ner typ allt från mitt bibliotek. Jag ska köpa nya hörlurar till den också nu när jag har lite pengar över.
Men jag känner att mina ögon vill stängas hela tiden, så jag tror jag avslutar nu. Men här kommer bilderna på dagens finfina köp:

  

Det är samma tröja fast man vänder ut och in på den, praktiskt va?
 Om jag tröttnar på den ena sidan kan jag bara vända på den, hihi. Fast jag föredrar den blåa mest.


Det var allt för mig, Sov gott ♥ / Johannaa.

Dedär med fjortisstämpeln..

.. Gör mig jävligt irriterad. Har ni några bra åsikter om när man anses vara fjortis ? För jag tycker det är så grymt irriterande om att vissa saker är "fjortisstämplande" t ex, "jaha du har KSSS mjukisbyxor då är du fjortis". Är det så eller, man kanske använder dom för att dom är supersköna, och det är ju väldigt onödigt att man ska skippa använda dom för att dom betyder fjortis. Samma sak med väskor från Friis&Company, speciellt dom med krona på, ja dom är ju också så fjortis. Eller stora solglasögon, det kan ju också bara betyda fjortis. Eller.. ?

 Är det bara jag som har förstått att fjortis är ingen stil, fjortis är en personlighet. Sen kan ju också personligheten ha en fjortisstil, men det är en annan sak. Man fattar ju själv vilka som är fjortisar genom personligheten, dom som är de är oftast medvetna om att dom är de för att dom vill vara så. Det är deras egna val, så det skiter jag fullständigt i hur dom väljer och leva. Men sen brukar man ju också växa ur det, jag kan själv erkänna att jag har haft en fjortisperiod i mitt liv, men å andra sidan.. det har väl alla ? Då jag tyckte det var ballt att vara fjortis och jag blev glad om nån kallade mig det. Sen insåg jag att det var inte så jag ville vara, vara som alla andra och göra som alla andra. Jag ville vara mig själv. Vissa slutar också vara fjortis för att de är "ute", haha vad löjligt. Det bevisar ju bara att man inte har någon egen åsikt. Om man bara var fjortis för att alla andra var de och sen när dom inte ville vara de så slutar man också. Det betyder ju bara att man är feg. Så sluta dömma folk. Det är inte så kul om någon säger till dig hur du är. Det är ju bara du som vet det själv, inte någon annan. Det är fegt att inte göra något bara för att det anses vara fjortis. Gör som du själv vill istället, då kommer du mycket längre. Hellre vara annorlunda, än vara som alla andra. Men det är ju ens eget val helt enkelt. Om du känner att du vill vara fjortis att det är så du är det är det ju okej, men inte om du är det bara för att alla andra är så och om det inte är så du vill vara men du vågar inte ändra på dig. Är det någon som förstår vad jag menar ? Eller.. Om inte så ska jag förklara kortfattat: Gör som du själv vill, var som du själv vill vara och skit i konsekvenserna.

 
haha usch, fjortisbilder från sexan.


Tisdagsmorgon

GODMORNING SUNSHINES!
Vaknade för ca en timma sen, eller vaknade och vaknade. Mamma drog upp mig eftersom det skulle komma en tjej och kolla på vår lägenhet. Fast nu har hon & mamma åkt nånstans, jag vet inte vart..
Gud, jag undrar när det härliga vädret ska komma tillbaks igen. Först är det jättevarmt ute sen blir det molnigt och kallt, sen börjar det spöregna sen blir det molnigt igen eller soligt. Konstigt väder eller vad ?
Men jag längtar verkligen tills på lördag då the family åker ner till Skåne. Min farmor, farfar, farbror och kusiner - ja släkten från pappas sida bor där, för er som inte visste det. Dom är nog världens sötaste kusiner, hihi. Sen så ska jag & bella tågluffa dit, så det kan nog bli väldigt intressant. Haha. Hoppas bara på att pappa köper trådlöst bredband till den bärbara datorn så kan jag blogga lite på vägen dit, om inte för jag försöka övertala honom att installera The Sims på den. Det äger ju, seriöst! Fast jag har inte spelat de på evigheter.
Idag händer det iallafall inte så mycket för min del, vet inte om jag orkar pallra mig iväg och träffa någon eller göra något.
Kanske stannar hemma hela dagen, det låter iförsig ganska skönt.
Skriver mer sen, pusssar / JD.  ♥

Promenad i regnet

Hallå! Ja, nyss var jag på en härlig långpromenad i regnet. Det var faktiskt nåt av de roligaste idag, haha jadå fattar ni väl att dagen inte varit den roligaste direkt. Men jag behövde komma ur lägenheten, jag bara kände för att gå ut och sätta hörlurar i öronen med musik på högsta volym. Och det gör inte saken bättre att mamma & syster dampar sönder på att jag sitter vid datorn all the time , men hallå ? Vad ska jag göra då ? När det är så här dåligt väder och allt, för jag kommer dock inte på nåt.
Btw har jag ändrat designen till något färggladare och roligare. Jag diggar den, vad tycker ni ? 
Men den är inte helt klar än, några saker till ska ändras bara så att ni vet!
Men nu måste jag springa iväg till tvn för de är dubbelavsnitt på Sex And The City nu. Inte för jag vet varför, men läste på nåns blogg att det var de. Ops, nu har det redan börjat.
Sweet dreams, / Johanna.

 
jag älskar deeeeeeeeeeet

Shoppingcrazy

Här kommer de jag köpte i torsdags.

  
   
(klicka på bilderna så blir dom större)

Från vänster. Svart tubkjol från Indiska, 99,50kr. Marinblå & vit klänning med lite bar rygg från Gina Tricot, 149kr. Hårspray som skyddar håret från plattång och gör det platt och återfuktat från Toni & Guy, 130kr. Kräm för kropp & ansikte från H&M, 19kr. Stora solglasögon från H&M, 79kr. Blommor som hårspännen från H&M, 29kr. Gult nagellack från Nivea, 30 kr. Venus Breeze rakhyvel med inbyggd gel, 4 st extra följer med. Från City Gross, 150 kr tror jag.

Åh, jag är kär i allting jag köpt. Speciellt kjolen, hårsprayen, solglasögonen.. ja, typ allting. Ingenting var liksom ett onödigt köp.
♥ Love / J.

Sammanfattning på helgen

Hej daaarlings!
Jag har ju inte skrivit riktigt vad jag har gjort i helgen på rindö. Men jag lovar att den här gången ska det inte bli ett såntdär onödigt långt inlägg, nej det skippar jag.
Men i torsdags åkte ju jag och Isabella in till stan och shoppade, de är härligt de! Hihi.. bilder kommer på vad jag köpte i ett annat inlägg. Därefter åkte vi in till Rindö med hela familjen, förutom Alex då. Sen sov vi där, första natten sov jag & bella på uppblåsbar madrass sen vaknade jag ovanligt tidigt på fredagen, nämnligen 9, halv tio. Helt av mig själv! Eller ja nästan, det var många som var uppe och Isabellas morfar pratar ju ganska högt. Haha. Sen tog pappa ut luften från madrassen, ja väldigt snällt så vi åkte ner på golvet och då insåg jag nog att de var bäst att stiga upp och göra i ordning sig. Jag hade köpt en klänning till midsommaren dagen innan, så jag satte på mig den och plattade håret. De blev en skitbra dag, mycke folk kom också inte för att jag kände dom men de var roliga vuxna typer. Vi åt god lunch, badade, plockade blommor, dansa runt midsommarstången, spelade kubb, kollade på film, åt ännumer mat. Ja, sånt skit man brukar göra på midsommar. Sen har ju jag och Isabella en egen tradition att bada på natten också, så det gjorde vi fast det var jävligt kallt ska jag säga er. Inte lika varmt i vattnet som här hemma..
På lördagen var de soligt och fint på förmiddagen, vi gick en promenad och köpte glass men påvägen hem blev de svart på himlen så vi skyndade oss tillbaka och kom hem precis innan regnet öste ner.. typiskt. Sen fick jag ett sms från Josefin och hon trodde jag drev när jag sa att jag var på Rindö för hon har landställe skitnära där, typ på Skarpö. Så vi bestämde att jag skulle sova hos henne, hon räddade min helg! Haha.
Så dom släppte av mig, så jag mötte Josefin vid Skarpö medans dom andra åkte hem. Det var ett tag sen vi sågs, men mysigt var det! Vi gick runt i Vaxholm och köpte glass, sen när vi satt och åt den var det en ganska (väldigt) rund kille som kom framför oss och böjde sig ner. Ja, det hade ju inte varit något fel med de om inte han hade byxorna långt ner så man såg hela hans rumpa, usch vad vidrigt de var! Usch, fy, nä nu skiter vi i de, haha. Sen satt vi på några berg vid vattnet och kollade på moln och snackade om allt mellan himmel och jord (ah, det stämde faktiskt), sen gick vi en väldigt lång bit till där hon bodde. Så det blev många långa promenader den dagen. När vi var framme hos henne satte vi oss på hennes brygga ett tag och åt smulpaj, mumma!
Vi somnade ganska tidigt, och på söndagen skulle vi åka tillbaka in till stan. Så vi skyndade oss och drog iväg, men de tog typ 50 min för oss att gå, vi försökte lifta också men det gick inte så bra. De blev en lång bussresa till stan, sen hittade vi på lite saker och träffade några. På kvällen sov hon hemma hos mig, vi kollade på filmen White Chicks, hade faktiskt aldrig sett den och inte Josefin heller. Men båda hållde med om att den var riktigt bra! Vi tog några bilder också som jag kan lägga in senare om jag kommer ihåg det. Idag har det inte hänt så mycke förutom att jag har städat hela huset, tjänat ihop 200 kr. Och nu har jag råd med Swe-Adidas tröjan som jag så länge gått och suktat efter. Sån tur hade jag att dom har 30% rabatt på adidasaffären i K:Fem. Så håll i er nu, tröjan kostar bara 560 kr nu fast den egentligen skulle kostat 800kr. Superduperbra!
Så jag ska köpa den någon dag i veckan om pappa godkänner städningen, höhö. Det vet man ju aldrig.. Kanske missade lite eller ganska många fläckar, men men.
Just nu är jag ganska uttråkad, är hemma hos mamma och här finns de inte mycke att göra.. tyvärr. De är litet med många personer så man får inte riktigt det spacet man behöver. Men något ska jag väl hitta på, förslag?

Men nu ska jag kila iväg till köket och börja äta på pastasalladen mamma köpte till mig, jag var inte vidare sugen på pizza så det fick bli de, men jag är vrålhungrig! Hoppas inte inlägget blev för långt, men jag försökte förkorta så mycke som var möjligt.. ja nästan.
Puss på kinden, kärlek / Johanna.

Vaken

Hej igen! Josefin sover nu och jag är jättepigg. Så jag tänkte skriva några rader. Jag har kommit på att de går att blogga på mobilen, fett praktiskt om man är borta någonstans som jag är just nu. De dåliga är väl att de är lite jobbigare att skriva. Men,men.. Min midsommar har varit jättemysig, hur har eran varit? De är verkligen skitfint här i vaxholm och Rindö. Hoppas bara på att de kan bli varmare så blir allt perfekt! Tror jag måste sleepa nu, GODNATT <3

Borta

Hello! Jag är på Rindö och just nu är jag på skarpö med josefin, därför har jag inte uppdaterat på länge. Men jag skriver sen när jag kommer hem. Pusshej!

Synpunkter om matchen

Oj,oj,oj. Jag glömde nämna en sak, jag är fortfarande väldigt sur för de som inträffade i matchen igår mellan Sverige och Ryssland. Seriöst ?! Vad vare som hände egentligen ? Det var ju inte så att Ryssland var nå vidare bra, nej de var Sverige som var dåliga. Det var bra en slarvig och plågsam match helt enkelt, och de gjorde ju inte saken bättre att Sverige spelade mycke bättre efter Ryssland hade gjort målen, varför kunde dom inte gjort så från början ? Varför kunde dom inte ha mer tempo, för vi vet ju att dom kan vara skitbra bara dom kämpar och inte är så jävla sega. Åh, fy & skam. De stör mig så mycke att dem kan ju besegra de flesta länderna, men ändå så spelar dom inte fullt ut från början då är det ju deras fel att de går som de går. Jag har bestämt mig att jag inte ska börja hata Ryssland nu för att dem slog ut Sverige, så som jag började hata Holland när dom slog ut Sverige i kvartsfinal. Men jag vet inte.. Jag har bara något emot Holland, kanske för att dem är oranga och tror att dom är bäst. Hahaha.
Så efter ett tag när jag plågsamt kollat igenom matchen för att ändå hoppas att dem kunde peta in bollen i målet, för de hade ju räckt med oavgjort och visst hade dom några fina chanser. Men passningarna var alldeles för slarviga, hela tiden. Ja, då orkade jag inte mer och då zappade jag över till trean och Sex And The City. Och tänkte att de var tur iallafall att jag inte nu satt i Svergeklacken i Österrike/Schweiz och att jag hade betalat för att se matchen live där. För dem stackarna var tvugna att se hela matchen, och inte kunde dom zappa över till en annan kanal. Nejnej..
Men Den ända ljuspunkten på matchen var Fredrik Ljungberg. Han spelade nog bäst av alla svenskarna, han kämpade iallafall och om alla andra hade gjort på samma sätt som honom och haft samma inställning så skulle vi lätt ha vunnit matchen. Men nu avgår säkert Lagerbäck. Allbäck, Alexandersson, Larsson och Ljungberg slutar troligen i landslaget eftersom dom har passerat 30års-sträcket. Det är synd, för alla dom är riktigt bra.
Jaja, nog tjatat om de. Jag får svälja förlusten och gå vidare, säga - Bättre lycka nästa gång.. Om 2 år i VM.
Hoppas dom har ryckt upp sig då, hoppas dom då spelar ordentligt och som ett lag för då, då kan de faktiskt gå hela vägen..


Gårdagen.

Hallå kära läsare.
Förlåt för dålig uppdatering igår. Men vissa dagar kommer de inte bli så mycke inlägg, tyvärr för faktiskt - vi har sommarlov! Så nej, jag kommer inte sitta vid datorn hela den tiden även fast jag är medveten om att jag är lite av en datanörd, hihi.
Nu, tillbaka till gårdagen. Jag var med bella hela dagen, vi chillade mest sen åkte vi till vällingby c och kollade lite vad vi skulle köpa när vi får pengar, alltså idag! Så de blev mest tittande, men jag har besämt vad jag ska lägga ner pengarna på idag så ni får se de senare när jag är hemma i stan. Sen ska jag också spara runt 300kr till London!! Där ska jag bannemej shoppa, åh vad jag längtar! Efter vi hade vart i vällingby ett tag tjilade jag hem till pap och hämtade fotbollskläder, sen åkte jag & mamma till ett wokmatställe i ängby där vi åt, SJUKT GOTT! Vet ni, jag har tillomed fotat den urgoda maten, hi. Därefter åkte vi och storhandlade, men vi kom på att de inte var så mycke som behövdes så de blev mest hygienprylar som ett nagellack och rakhyvel med gel i från Venus Breeze. Fast klantig som man är glömde vi nagellacket i affären så jag ska köpa nytt idag istället. Sen hade vi fotbollsträning i en timma. Ja, det var de gott folk!
Kram, kram / Jo.

 
mumsigt

Veckans låt

Nu var de dags att lägga ut veckans låt enligt mig.
Och vem vinner då ? Jo, självaste Sara Bareilles med Love Song.
Tyvärr har jag inte fått tag i den som låtkod ännu men jag får leta vidare.
Är det bara jag som tycker att hon är ruggigt lik Melrose som var med i Top Model ? Hihi..


Fotboll & för mycket mat

Hallå allihopa!
De blev ingen åska eller oväder trots allt, jag hann med nästan allt jag skulle göra idag.. Ja förutom att lägga in musik till min ipod, för klantig som man är laddade jag ner en ny version av Itunes och då raderades alla låtar från min kära ipod. Inte för att de hände av sig själv, nej jag råkade ju självklart trycka på någon knapp då jag inte förstod frågan alls. Men hursomhelst raderades allt och sen laddade den ner all musik från mitt bibliotek till ipoden, så nu har jag massa dålig musik som jag inte kan ta bort, haha. Jobbigt värre.. menmen, efter ett tag kom pappa hem och vi gick till vällingbyhus och åt, jag tog pasta bolegnese men jag var inte så värst hungrig så jag blev väldigt mätt efter det. Sen erbjöd sig pappa att bjuda på godis, till matchen ikväll och självklart tackar man inte nej till de nu när man betalar allt nu för tiden, ja även godis. Sen tog jag tuben hem till mamma, kollade på G.G mycke saker hände! Och nu märker jag att andra halvleken av matchen har börjat, jag har allt godis kvar för att jag fortfarande är så mätt. Men ändå tvingar jag i mig godiset, men jag får väl bjuda på lite.
Imorgon är planerna att träffa kära syster, Isabella. Om det blir varmt ska vi bada annars får vi se vad vi gör, jag har träning på kvällen sen också men de viktigaste av allt är ju att de är Sverige mot Ryssland imorgon!!(tusen utropstecken). Sverige ju måste vinna den matchen för att gå vidare ju, annars blir de inte kul.
Men nu måste jag tyvärr avsluta för att kolla klart på matchen.

Ni vet att ni älskar mig, xoxo / Johanna.


Dagens outfit.

Här kommer dagens gråaktiga oufit.



Vit kofta från Esprit (Marinas)
Grått linne från BikBok (Nicolinas)
Grå rutiga kostymshorts som jag har vikt upp, från H&M.
Svarta underbara pumps från en skoaffär i Las Palmas i Gran Canaria.

.

Nu har jag precis varit och pantat flaskor i vällingby. Jag har hitils tjänat ihop runt 150 kr, Isabella är redan uppe i 400. Och mitt mål är då 300kr tror jag så att jag ska kunna ha råd med min snygga adidaströja.
När jag gick in i huset och stängde dörren efter mig hörde jag direkt åskan utanför, vilken tur att jag hann in, haha. Jag är lite smårädd för åska faktiskt, eller iallafall för blixtrar så jag måste stanna inomhus nu. Fast det var ju de jag hade tänkt göra ändå.. höhö. Här kommer lite bilder från helgen som jag har laddat upp nu:

   
Skolavslutning 12/6.
Anna W, Mimmi, Anna R, Elin, Emmy, Moa, Marina & jag utanför aulan i skolan.
Nora & Moa vid kanaan, Anna W & Marina på studsmattan där vi sov, cool bild på Anna R ute på studsis.


  
Helgen med Nico. Våra goda muffins, smoothie & skräckfilmen. På grönalund med stora heta pandan, och vi inne på skrattkammaren! Fyfan, vad vi skrattade.

 
Ohyeah, tvinspelning med Nora, Moa & Marina.

Ha det bäst, kärlek / JD.

Tisdag

Godmorgon!
 Nu har jag precis vaknat fast klockan är redan halv 12. Men jag kan faktiskt inte vakna tidigare, det är omöjligt för mig, jag är en morgonmänniska helt enkelt. Fast jag är inte den bästa nattmänniskan heller.. hmm vad är jag då?
Jaja, hur som helst är jag uppe nu. Och idag ska jag göra världens skönaste sak, INGENTING. Visst låter det bra? Enligt mig låter det bra iallafall eftersom jag inte hunnit med att göra ingenting sen sommarlovet började.
Men egentligen ska jag ju göra någonting, men jag ska bara vara hemma och inte göra så värst ansträngande saker. Bara göra saker som man inte hinner med annars. Sen ikväll ska kanske jag & pappa ska ut och äta nånstans men jag måste också hinna se matchen mellan Italien och Frankrike, spännande spännande!
Här är min dag's planer:

  • Göra hårinpackning på mitt hår, lägga i kräm i håret så de inte ska bli torrt.
  • Panta flaskor för att tjäna ihop pengar
  • Sortera tvätt för att tjäna ihop pengar
  • Fixa mitt rum, städa och göra det finare
  • Lägga till mycke bra musik till ipoden & mobilen inför alla resor
  • Lägga in bilder från kameran till datorn och bloggen
  • Fixa mina naglar, lägga på nagellack
  • Om jag får mer tid över ska jag läsa mer på boken Gossip Girl som jag läser just nu.
  • Sola om solen vill dyka upp vilket jag inte tror den gör..

Smoothie'

Här kommer ett recept på en smoothie variant som jag & Nicopicko gjorde i fredags.

Det här behöver du: Mixer.
Ingridienser:
2 dl apelsinsaft, eller juice.
3 3/4 dl frysta jordgubbar
1 1/4 dl mjölk
1/2 tsk vaniljsocker


Sen kör du apelsinsaften och jordgubbarna på låg hastighet i mixern tills jordgubbarna är finhackade. Öka hastigheten och häll i mjölken och vaniljsockret medan motorn går. Kör tills det är slätt och skummigt. Häll upp i kalla glas och drick genast.


Ingen orkar läsa

Hejhopp!
Nu var de ett tag sen jag bloggade. Ja, men som tur är kommer lite återblickar på vad jag har gjort dom första dagarna av mitt sommarlov..

I torsdags slutade vi äntligen skolan, SOMMARLOV! Fast det var efter vi hade suttit i aulan och lyssnat på något skit i en evighet. Sen gick jag, Moa, Marina, Anna R, Anna W, Nora, Emmy, Elin, Mattias, Mimmi & Angelica till ÖB och där tro det eller ej, köpte vi godis för 300kr. Haha, vilka tjockisar vi är men de tog väldigt lång tid för oss att bestämma oss vad vi skulle ha så Mimma, Anna & Elin gick sen medans vi andra gick till kanaanbadet. Jag hade en jättestor väska med filtar och allting eftersom vi skulle sova hos Nora på hennes studsmatta efteråt. De var ganska kallt också så ingen badade, men vi hade det mysigt ändå och åt godis tills vi nästan spydde, Lisa & Alicia kom dit också. Därefter när klockan typ var 7 gick vi hem till Nora, fast det var bara jag, Moa, Marina, Anna R, Anna W och Elin som skulle sova där. Blir lite jobbigt att skriva alla namn men anyway, haha jag orkar inte berätta allting tyvärr för de blir så långt inlägg då, men vi åt på pizzeria och hade de skitkul! Satt och snackade på studsmattan ett långt tag där vi hade massor av filtar, täcken, kuddar och allt så de blev inte ett dugg kallt. Sen när vi äntligen hade somnat runt kl 2 så vaknade jag av ingen vacker syn haha. Stackars Elin stod och spydde, dom flesta vaknade och ja det var därimot inte så kul haha. Men vi somnade om igen sen..

fredagen vaknade jag av att solen lyste på mig, då var det varmt och skönt. Sen gjorde jag mig iordning, åt frukost, kollade lite på tv sen åkte jag & Marina till vällingby där jag sen mötte Nicolina älsklingen. Vi gick hem till mig och bakade (se videon i förra inlägget) och gjorde smoothie(lägger in recept på den senare). Sen hade vi hyrt en film som hette The Eye, det var en skräckfilm som var på kinesiska fast jag tyckte faktiskt inte den var så bra, den var inte så läskig som jag hade trott. Vi kollade också på Hip,hip,hora! - superbra film som jag har sett några gånger, och sen kollade vi på den aminerade filmen Bee Movie som jag & Nico tycker är asbra men ingen annan verkar tycka det.
Jag var ganska trött igentligen eftersom jag inte sovit mycke natten innan, men vi hade druckit Red Bull så vi blev überpigga och var uppe och spelade Nintendo Wii Sport. Hela huset skade typ när Nicolina boxades, hahaha. När vi hade tröttnat på de kollade vi på She's The Man som jag bara äääälskar! Så vi somnade halv sex, fast jag hade lovat mig själv att inte somna så sent igen. Men, men..

lördagen skulle jag på någon fika eftersom min kusin Julia har tagit studenten så Nicolina åkte hem sålänge och sen åkte jag buss hem till henne på Ekerö. Då fick jag veta att Spanien ledde med 1-0 mot Sverige, men sen när jag gick in på toaletten hörde jag Nico & hennes pappa vråla: Jaaaaaaaaaaaaaaaa! Så då var det inte så svårt att lista ut vad som hände, men i sista minuten gjorde Spanien mål igen. Omg vad jag blev sur, det var jättenära ju! Sen kollade vi på några gamla klassiska filmer hos henne, men vi försökte somna ganska tidigt eftersom vi skulle till grönalund dagen efter.

Så när vi hade gjort iordning oss och allt sånt på söndagen åkte vi till Grönan, fast vi missade bussen och tunnelbanan på vägen dit men de blev lyckat ändå. Även fast de var femte gången i år så var det kul, speciellt inne på skrattkammaren (hahahaha). Och vet ni vem som var där? Jo, Måns! Alltså han uppträdde, I can't help it men jag älskar honom... tihi. Vi var där tills de stängde sen köpte vi lite godis och åkte hem till Nicolina där jag sov över igen. Tre dygn tillsammans, kan de bli bättre ? (:

Imorse, på måndagen, var jag tvungen att gå upp vid 9 för att jag skulle träffa Marina, Moa & Nora. Vi skulle in till gärdet för dom hade några biljetter till nån show, kan inte komma på nåt ord för det. Men man fick gratis bullar och ben&jerrys, super! Sen visade det sig att de var någon tvinspelning för nåt program som hette "Musik Maskinen", det var med några småkändisar där, först var de ganska kul men sen blev de lite tröttsamt när man hade suttit där ett långt tag och när dom skulle ta om allting hela tiden. Sen åkte vi tillbaka, och nu är jag hemma! Känner mig väldigt trött och sliten efter dom senaste dagarna, just nu vill jag bara sooova! Men jag tror inte jag kommer lyckas med det så jag ska städa lite för att tjäna ihop pengar, och försöka somna tidigt ikväll istället.
Ursäkta det långa och jobbiga inlägget, men om ni har läst hela så graaattis!
Jag återkommer, promises!

Puss på magen / Johannah.


Hos Nicolina.

Tjuhu!
Nu är jag här igen.. ett tag.
Tänkte lägga in en video från igår på mig och Nico när vi bakade världens godaste muffins. Men de gick tyvärr inte att lägga in alla filmerna men den första filmen kommer iallafall. Usch, fast jag ser hemsk ut, utan smink och allting.
Men men, man måste ju bjuda på sig lite.
Imorgon ska vi till grönalund och jag ska försöka ta massa fina foton som ni får se på sen, bra va ? (a) Anyway nu slutar jag babbla och lägger in filmen.
PUSSHEJ / J. ♥



Don't we look great ?

Fredag

Hallå på er!
Nu har jag sommarlov, wiho!! (A)
Men nu är det såhär, att jag kommer vara med Nicolina hela helgen, från fredag till måndag. Kanske hinner lägga in nåt inlägg då ibland men sen på måndag kommer jag ha mycke att skriva iallafall.
Ha det bra så länge ska gå och hyra skräckis nu, pusspuss. / Johanna


Skolavslutning!

Godmorgon.
Inte för att jag tror någon kollade på dedär tvprogrammet igår, men jag var iallafall inte med.. jag tror de är idag istället men jag kommer inte vara hemma alls idag så då missar jag det. Haha, men de gör inget jag såg ändå så vrickad ut ändå.
Juste, vi hade ju boxning igår med fotbollslaget! De var kul, och de var jobbig träning men de kändes ändå jätteskönt efteråt förutom att jag var helt slö i kroppen. Jag kanske är konstig men ibland blir jag så glad av träning, de känns som om jag kan springa jorden runt liksom. Hah, men vet ni ? - Idag har vi skolavslutning äntligen! Alla andra har ju haft de, men nu är det vår tur och de ser ut som om de kommer bli bra väder idag trots allt. Kolla ut, de är sol!
Blev lite (väldigt) sur igår när jag insåg att jag hade glömt att hämta plattången hemma hos mamma, så istället tänkte jag locka håret idag. Men de blev inte bra alls på mitt hår, de såg alldeles tovigt och fult ut men nu har jag borstat ut håret och tänker göra så att håret får jättemycke volym. Då blir det nog fint. Jag ska gå om ungefär en halvtimma, men innan dess tänkte jag bjuda på bilder på hur jag ser ut idag.

  

Klänning från Ginatricot
Kofta från Esprit
Skor från Vagabond
Armband från Ginatricot

Somsagt, jag skriver inte mer idag för jag är med tjejerna från klassen, mys!
Men ni får klara er tills imorgon, kärlek / Johanna

Dåligt väder, igen..

Hallå bloggen!
Känner att jag är på lite smådåligt humör just nu, varför vet jag inte. Mest för att de är så dåligt väder ute och att de känns så jobbigt innan sommarlovet äntligen kommer, förut tyckte jag inte så men nu tycker jag dom sista dagarna är absolut dom jobbigaste. Iförsig är det imorgon vi slutar skolan, men varför är jag inte superglad då ? Den frågan är ett mysterium..

Idag har klassen varit på Tekniska Muséet, det var ganska kul faktiskt. Vi var i olika grupper, en hade radio och den andra hade tv, jag hade tv. Jag och Marina var reportrar, alltså vi skulle interljuva folk på film och sen filma själva sändningen. Det gick inte så bra först, vi frågade massor på muséumet (heter det så?) men ingen ville typ, åh dryga jävlar. Men vi fick till tre interljuver, och de sänds på Öppna Kanalen idag kl 17.40. Missa inte!! Hihi.
Sen ska jag senare iväg och boxas med fotbollslaget, de blir kul och se hur det går, haha. Men det betyder att jag missar matchen med Portugal, men aja det är inte hela världen. Nu börjar det om 10 min så hinner inte skriva mer nu.

Tjingeling / JD. ♥

Johanna tipsar

På sommaren brukar man ju ofta införskaffa nya skor, och sen när man har haft på sig dom där skorna en gång eller två brukar oftast alltid de dåliga komma upp, nämnligen skavsåren. Plötsligt har du ett stort skavsår på hälen, eller en blåsa någonstans på foten och då kan du inte ens använda dom där nya skorna för att de gör så ont.
Men nu kommer ju värsta geniet Johanna och tipsar då om Skavsår & Blåsor plåstret "Compeed".
Jag lovar, de funkar. Om du bara sätter på det så känns inte skavsåret längre och du kan använda dina nya skor. Extra bra också för att de nästan är genomskilnigt så man tänker inte på de så mycket och så behöver man inte byta på en gång. Tyvärr minns jag inte priset, men finns iallafall på närmaste Apotek.


Veckans låt

Veckans låt går till.. Damaged med Danity Kane.
Har verkligen lyssnat sönder den låten dom senaste dagarna, haha.
 Fick höra den först på en kompis press på playahead och sen var jag fast.
Lyssna ! :


TAGGAD

Ja, taggad är precis vad jag är just nu. Det är flera timmar tills matchen Sverige - Grekland börjar.
Men just nu har jag inge speciellt att göra, vi slutade redan vid halv 1 för att niorna skulle spela fotboll mot lärarna.
Innan de hade vi två lektioner där vi inte gjorde något speciellt på, sen packade jag ner alla böcker och skolhäften i en påse, så nu står mitt skåp tomt.
 Shit vad konstigt de känns nu, att nästa gång jag går till skolan går jag i 8:an, alltså jag menar nästa gång när jag har lektioner och så.  De är sjukt, och i Rws har jag redan hunnit gå i typ 3 månader. Kan de verkligen ha varit så mycke ? Herre min gud vad tiden går fort, haha.
Men även fast dom där konstiga känslorna samlas i magen så är det ju jätteskönt med sommarlov snart. Jag har inte så speciellt många planer heller; Bara att jag ska åka till Skåne, London & Öland och kanske något mer också. Men det gör mig ingenting.
Men, men ikväll är det somsagt Sverige mot Grekland. Jag har bestämt mig för att inte bli besviken och sur om de inte blir som jag vill, haha. För det kanske går snett, men vem bryr sig ? höhö, jo jag och hela landet men ändå.
Alla som inte sitter och kollar på matchen på tv 3 klockan 20.45 ikväll går miste om något stort! (a) Shame on you then!

HEJA, HEJA, HEJA !
Haha, jag har blivit helt besatt av EM som ni märker.
 Nu hittade Bellao min FRIDA tidning i brevlådan, härligt härligt.
Nu har jag iallafall någonting att göra så länge haha.
Varma kramar / Johanna. ♥

 

Gör testet du med!


Superhumör!

Vilket superhumör man kan vara på alltså, som jag är på just nu.
När sommarlovet är två dagar borta så kan inget kännas fel egentligen, men de goda brukar alltid bära med sig det onda. Det är ju sant! Så jag kommer inte bli förvånad om de kommer något som får mig må lite sämre snart.
Fast iförsig förlorade ju Italien mot Holland med 3-0 idag, och det gör mig inte speciellt glad direkt.
Ikväll känner jag bara för att vara uppe hela natten lång. Men när man bor såhär trångt, 4 personer i en tvåa så tror jag inte de är en sån bra idé. Men, men man kan ju alltid försöka. Haha, jag är skumm! Men nu känner jag för att lägga in en såndär, helt onödig lista som man bara är tvungen att lägga in ibland när man inte har något bättre för sig. Och erkänn att de är väl ändå lite intressant, att läsa ?

01. namn? Johanna
02. Exakt ålder? 14 och 2 månader
03. Vart bor du? Olovslund med mamma, Vällingby med pappa.
04. Bor tillsammans med? Familjen
05. Husdjur? Två katter och fiskar
06. Vad heter din mamma och pappa? Gisela och Peter
07. När är du född? 13 april 1994
08. Klass? 7B
09. Vilket år tar du studenten? Det orkar jag jag inte räkna ut ^^
10. Något jobb? Nej
11. När gick du upp i morse? halv 9
12. När ska du sova? Natten är ung
13. Duschat idag? Nej
14. Kramat någon idag? Ja det är klart
15. Pussat någon idag? Yes box
16. Vad har du ätit idag? Mycke, fish n' chips, pasta med korv m.m
17. Dagens klädsel? Rosa shorts, t-shirt med tryck på.
18. Dagens smink? Foundation, puder, solpuder och mascara :$
20. Dagens roligaste? Gröna lund med dom bästa
21. Har du många vänner? Ja, men färre nära vänner
22. Hur många har du kysst? I hela mitt liv ? det tänker jag inte ta upp, haha
23. Vem kramade du senast? Erica, gills Moa (katt) ?
25. Hur många har varit otrogna mot dig? ingen, eller inte vad jag vet iallafall
27. Har du pojk-/flickvän? Nej :/
28. Vem pratade du med i telefon senast?
Mamma
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? "Du var på grönan idag va? Jag tror jag såg dig men jag satt i frittfall :P sen såg jag dig inte mer :P <3" - Erik.

FAVORIT
31. Film? Åh, jag har ingen speciell. Men Georgia Rule tycker jag är väldigt bra.
32. Låt? Just nu: Damaged med Danity Kane
33. Mat? Nachos
34. Dryck? Iste
35. Färg? Grönt, vitt m.m
37. Stad? Stockholm in my <3
38. Land? Thailand vill jag till!
39. Skolämne? Svenska
40. Strul? Haha, jag vet inte.

SENASTE
41. Personen du tänkte på? Vet inte ^^  
42. Personen du pussade? Moa XD
43. Gången du spydde? Det var längesen
44. Gången du grät? Ingen aning
45. Pizzan du åt? Hawaii
46. Gången du var i Göteborg? Förr några år sen
47. Gången du var i Stockholm? Idag
48. Gången du skrek? Idag, fritt fall.
49. Gången du var hög? Aldrig varit.
50. Personen som såg dig gråta? Ingen aning

ANTINGEN ELLER
51. Svart eller vitt? Vitt
52. Hund eller katt? Katt
53. Ut och festa eller hemma och mysa? Både och.
54. Tvspel eller datorspel? Datorspel, THE SIMS!
55. Singel eller upptagen? Upptagen
56. Blyg eller framåt? Båda
57. Lunarstorm, helgon eller Playahead? Playahead
58. Sommar eller vinter? Sommar
59. Big Brother eller Paradise Hotel? Big brother
60. Har du svart hår eller blondt? Blondt
61. Har du blåa ögon eller bruna? Inget av de
62. Choklad eller lakrits? Choklad
63. Göteborg eller Stockholm? Stockholm
64. Högerhänt eller vänsterhänt? Högerhänt
65. Coca cola eller fanta? Fanta
66. Pizza eller kebab? Pizza
67. Randigt eller prickigt? Randigt.
68. Älska eller älskas? Både och.
69. Leva eller dö? Leva.

ANTAL
70. Personer du älskar? Jätte många, men andra mer och andra mindre
71. Personer du hatar? Hatar är ett starkt ord.
72. Pojk-/flickvänner du haft? Det beror på om man räknar seriöst eller inte.
73. Personer du hånglat med inom en 24timmars-period?  va ?
74. Glassar du ätit på en dag? Kanske högst 5
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? 0
76. Gånger du haft minnesluckor? Jag vet inte.
77. Gånger du varit hög? 0
78. Personer du saknar just nu? Väldigt många
79. Gånger ditt hjärta brustit? Några få gånger.

VEM?
80. Vill du kyssa nu? Hemligt
81. Ska du träffa imorgon? Har inte något bestämt
82. Sjöng du senast för? Mimmi, Alexandra, Marina & Erica
83. Hade du senast en msn-konversation med? Danne
84. Spelade du tvspel med senast? Det var ganska längesen
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? Jag vet inte
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? Ingen
87. Förtjänar att dö? Ingen förtjänar väl att dö
88. Är söt? Sjukt många, bl a Moa (gud vad jag tjatar om henne!)
89. Vill du sova med inatt? Min kudde

VAD?

90. Gör dig glad? Vänner, kärlek, familjen
91. Gör dig ledsen? Att sakna någon
92. Vill du helst göra nu? Dricka något
93. Önskar du att du slapp göra? Stänga av datorn just nu
94. Vill du ha nu? Pengar!
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? det var nyss, men en kamera
96. Längtar du till? Sommarlovet!
97. Tycker du om dina betyg? Har inte fått än, men tror inte jag kommer göra de.
98. Ångrar du i ditt liv? Ingenting, för annars vore jag inte jag idag.
99. Är det bästa som hänt dig? Att jag föddes, haha! (A)
100. Hur mycket är klockan? 23.32


Bilder från grönalund

   
 

Ursäkta, som ni ser så blev de inte så många lyckade bilder.
Dessutom vill inte bloggen lägga in mer bilder, tydligen.
Men Erica "knäppte" (HAHA) flera kort också, så kanske lyckas få tag i dom sen.

Kärlek / J.

Underbar måndag

Tjoho !
Nu är jag hemma från grönan. Det blev lite tidigare än väntat eftersom vi inte orkade vara där tills de stängde, ja tro det eller ej men vi tröttnade. Så istället gick vi (jag, Erica & Marina) till de bästa caféet som finns i stan: Piccinio. Är där minst en gång i veckan, haha. Sen gittade vi hemåt.
Det var en härlig dag, fast jag blev liite sur över att jag missade dom bästa sakerna av allt på grönan: Extreeme, Popexpressen & Frittfallt tillt. Oh, vilka pussys! Iallafall när det gäller tilt så vägrar alla att sätta sig i den, varför liksom ? Den är den bästa av allt! Men ja, det var kul ändå och jag kan knappt fatta att vi de blir sommarlov på torsdag! WIHO!
Imorgon ska vi förhoppningsvis inte göra nånting i skolan, på onsdag ska vi till tekniska muséet med klassen, haha. Och sen på torsdag blir det skolavslutning, fyfan vad härligt.
Men över till något helt annat, fyfan vad sur jag är nu. Sitter och halvkollar på matchen mellan Italien och Holland, och guess what?! Holland gjorde mål, usch de värsta som kunde hända. Nej, två mål tillochmed har dom gjort.Jag hatar Holland av en väldigt löjlig anledning som jag inte tänker ta upp här, men om dom går vidare vet jag inte vad jag tar mig till. Som ni kanske märker har jag blivit väldigt insatt i EM nu, kollar typ på varenda (inressant) fotbollsmatch, men fotbolls EM och sommar hör ihop. De är så mysigt. Har massa minnen från några somrar sen när det var EM eller VM, nåt sånt och vi var på gotland, hur mysigt som helst när vi satt framför en stor teveskärm i en park i Visby och kollade.
Men nu har mamma lagat pasta med falukorv till mig, de ända jag gick med på att äta. Så jag måste nog tjila iväg nu, innan hon blir alltför irriterad. Puss & Hejj så länge.
Lägger in bilder sen från gröna lund, oavsett vad dom andra säger. :)

Kramar / Johanna  ♥

Grönan

Godmorgon.
Klockan är snart 10, och jag ska gå om en kvart.
Har haft gott om tid hela morgonen, gick upp klockan halv nio för att hinna med allting. Blogga, fixa mig, kolla lite på tv och bara ta det lugnt.
Eftersom vi som ska till grönan börjar kvart i 11.
Åh, vilken skön dag som väntar mig. Medans dom flesta andra sitter i skolan och jobbar är jag på grönalund med några fler från sjuan, ska bli urkul!
 Och lite skadeglädje har man ju, hihi (A)
Hinner nog inte skriva mer sen idag, för jag kommer hem ganska sent tror jag, för jag ska va där tills de stänger ungefär.
   

Dagens outfit;
Tröja med tryck från Zara
Shortsen ska jag byta mot några rosa från H&M med Marina sen.
Ballerinaskor från H&M


Have it the best / JD. ♥

Sun - day!

Halli hallå! (lägg märke till rubriken, sunday stor för: soldagen, det stämmer ju!)

När jag vaknade imorse trodde jag det skulle bli kallt idag, för när jag gick ut på balkongen så var det ganska blåsigt och kallt ute. Så ja, jag satte på mig ett par jeans och en pikétröja men sen insåg jag att det inte var ett så smart val när går ut. Det var ju typ 30 grader ute så jag bytte genast om till ett par korta jeans när jag var hemma hos pappa.
Och sen i den värmen delade jag & Bella ut reklam. Därefter tjatade vi på på Pia & pappa att vi skulle få varsin adidas tröja (isabella vill ha med italien på och jag sverige). Men nej det går ju inte så bra men dom gick med på att vi nu ska i typ städa hela huset, laga mat, stryka, dammsuga och massa sånt för att slutligen tjäna ihop 700kr.
Men vi ska lyckas, för jag vill verkligen ha den där tröjan - den är ursnygg!
Nu tänkte jag ta mig ett glas med is te och sätta mig ute på balkongen med solen vid min sida.
Ikväll ska jag iväg och spela fotboll och sen ska nog jag och mammi sätta på någon bra film att mysa till.

Ha det skönt i solen, men glöm inte solskydd och vatten ! (: Kramar / J.

Jag har gått och blivit kär

.. i den här ursöta kjolen.
Hittade den i min garderob för ett tag sen, eller rättare sagt Isabella hittade den.
Och sen insåg jag att den är ju superfin, kommer från JC där jag alltid köpte kläder förut. 
Den blev inhandlad för typ två år sen eller kanske mer, jag älskar den! Den kommer användas mycke i sommar.

 


Därför älskar jag Sverige:

1  2  3  4  5  6 7  8  

Bild 1. Det är inte bara Zlatan jag menar, jag menar ju självklart hela Svenska Fotbollslandslaget. När dom är bra så är dom riktigt bra!
Bild 2. Jag älskar Sverige för Faddergalan, det är bra gott folk!
Så dom med extra mycke pengar kan skänka pengar till dom som verkligen behöver det.
Bild 3. Victoria Silvestedt är skönast haha,
hon är ju dum i huvudet men ändå en väldigt härlig person. I love her!
Bild 4. Sverige är så fiiiiint, ibland. Det är fin natur, inte för att jag brukar bry mig så mycke om det. Men ibland ser det verkligen så fint och vackert ut, som på bilden.
Bild 5. Finns inte så mycke att säga; Svenska jordgubbar slår allt!
Bild 6. Att svenska H&M är väldigt känt har väl inte undgått någon.
 I hela världen så som i Indien, handlar man på H&M.
Och varför skulle man inte de, när det är både snyggt och svenskt ?
Bild 7. Björn Gustavsson den nya humorgubben, snart erövrar han världen. Haha!
Bild 8. Så skönt, att även om du befinner dig i Spanien och behöver köpa nya möbler så finns Svenska IKEA där. Kan det bli bättre ?

Tillbaka till fredagen..

..Då jag var på picknick med dom sötaste tjejerna.
Ungefär vid klockan 1 hade jag packat ner allting, och begav mig till brommaplan med en stor fet väska, ett spel i handen och en sverigeflagga som tatuering på ena kinden (man måste ju visa sin stolthet). Så lite töntig kände jag mig när jag gick där, haha men blev lite mer lättad när jag träffade dom andra och dom också hade ganska stora väskor med saker i. Det såg ut som om vi typ skulle iväg att campa, Tihi.
Sen satt vi där vid rolisparken i flera timmar och åt, sola, badade och åt igen. Riktigt mysigt var de, sen när de blev lite senare runt 5 tiden kände vi att de var dags att röra på oss men vi ville åka in till stan på kvällen. Så alla förutom Liz som skulle till Italien nästa dag och behövde packa (!!) åkte in till stan, men först åkte jag till bella och lämnade min packning. Fast de hände inte så mycke i stan så vi gick till vårt favorit café och köpte glass. Sen gick dom andra förutom jag, bella & marina som gick en promenad till kanaanbadet i blackeberg. Isabella var tvungen att vända sen för hon skulle vara hemma, så jag & marina gick till kanaan för att doppa fötterna i vattnet. Isabella hade alla mina grejer i väskan, typ busskort och mobil och så eftersom jag inte hade några fickor. Sen gick vi till bryggan och de var skitmysigt, de var solnedgång och då ville jag verkligen bada men synd att de inte gick, allting var bra tills vi var tillbaka igen då jag skulle gå till bella för att hämta mina grejor. När jag hade sagt hejdå till Marina gick jag till Isabellas port, och guess what ?! - Den var låst. Asså gissa om jag fick panik, jag hade ingenting och jag visste inte riktigt var Marina bodde. Så där stod jag utanför porten i typ en halvtimma och undrade om jag skulle bli tvungen att sova där inatt, men sen som tur är ser jag att en lampa tänds i trappuppgången och bella och alex springer ner.. *Puuh!*
Så dagen var riktigt skön & mysig förutom att jag blev utelåst ett tag och att jag & Liz fick fågelskit på oss, jag glömde nämna det! När vi satt där i parken kände jag att nånting splasha ner på mig och sen kollar Liz upp och ser en fågel, uusch vad äckligt de var haha, varför just oss liksom?! Så sen varenda gång de flög en fågel ovanför oss börja typ alla skrika, haha. 

Ja och den här dagen har det inte hänt så mycke och de ska inte hända så mycke heller. 
Imorse/förmiddag spelade vi BP match mot nåt lag. De gick sämst, först gick de jättebra men sen tappade vi allting.
Det kändes som om jag skulle svimma på planen, så varmt var de! Usch & fy !
Och resten av den här dagen ska jag slappa! Åh, vad skönt de låter när jag säger det. Hela långa dagen, först ska jag typ åka och storhandla med mamma, haha! Sen ikväll ska jag se matchen med Portugal - Turkiet och drägga lite över söta Ronaldo, hihi.

Puss och kram, skumbanan / Eran Johanna. ♥

Ny design

Nu har jag ändrat designen på bloggen.
De tog ett tag och jag tror jag är nöjd nu, fast jag ska bara fixa några få saker till.
Men vad tycker ni än så länge, bättre eller sämre än den förra ? Era åsikter räknas

Sveriges nationaldag

Åh, det är ju perfekt väder för picknick idag!
Ska bli skiiitmysigt, de ända dåliga är att jag inte får bada men sola kan jag ju alltid göra. 
Nyss har jag försökt svälja tabletter i en timma, jag tror jag spyr.
Men seriöst, jag kan inte jag är värdelös på det. Jag som trodde jag hade lärt mig svälja tabletter föralltid, men icke sa nicke. Anyway nu måste jag packa ner lite saker och börja dra iväg till Brommaplan för att sedan träffa tjejerna och åka till rolisparken. Tyvärr blir det lite för tungt att släpa med sig kubb, men en fotboll får väl räcka.

Ha en jätteskön dag, så hörs vi mer ikväll ! Kramar / J .

Härliga torsdag!

Hej på er bloggslavar. Tänkte sammanfatta min härliga torsdag lite snabbt.
Första lektionen på morgonen var franska då vi hade prov. Det gick inte så jättebra direkt för provet var inte på de som jag trodde de var. Somvanligt pluggar jag på fel saker, men trots de så kunde jag de jag borde kunna.. tror jag. Men franskaläraren tror typ att jag är värsta bra så det gör nog inget, hahaha. Sen fortsatte vi med en mattelektion där vi fortsatte kolla på en film, en mattefilm men den var faktiskt bra tro det eller ej. Det var ju som en vanlig film, bara att de handlade om en pojke som var ett mattegeni typ. Sen hade vi gympa, då jag inte kunde va med men jag spelade lite king med Elin, Erica & Anna. På lunchrasten spelade vi kort (haha nördar), och på sista lektionen - SO så kollade vi på någon film om Indiana Jones, men den därimot var sämst! Efter det slutade viiiii, för vi hade ingen elevens val.
Åh, fyfan vad skönt de känns, nu har vi bara en riktig skoldag kvar och de är på tisdag.
Efter skolans slut så skulle typ alla till kanaan & jag hänkade på Marina & Isabella dit, och Isabella den lyckoosten slutade idag, en vecka före oss liksom. Men oandrasiden börjar vi ju en vecka senare än dom, och det är bättre.. eller?
På kanaan träffade vi några från klassen och några andra, men tydligen hade dom flesta dragit till ängby istället.. aha?! Där är det ju helt skitigt överallt, massa måsbajs men jaja. Isabella ville bada, men eftersom jag inte får bada och Marina är en pussy som vanligt så fick hon inte de, höhö. Men det var fett skönt där, sen gick vi hem till Bella igen för jag var tvungen att ta ett plåster på mitt "lilla" skavsår och därefter hämtade mamma mig i Blackeberg. Tro inte att jag är värsta lat nu, haha men jag hade faktiskt skavsår så det gjorde skitont och dessutom var hon i närheten..
Och mamma hade varit så snäll och köpt Ben and Jerrys till miiiig, fast jag ska ju inte äta upp hela burken själv, det var bara vi hemma och hon hade lagat världens godaste maträtt - Pasta med Spenat&Bacon sås. Det är de godaste som finns, seriöst! Vi åkte iväg och handlade lunch till mig imorgon, för jag ska mysa med picknick med Amaru, Liz, Isabella, Marina och Maja då. Vill åka in till stan sen på kvällen också eftersom det är Sveriges Nationaldag kanske de händer något. Vet ni nåt ?
Jag kommer iallfall att förra året på Sveriges nationaldag var jag på grönan med Lisa & Jennie och det var proppat med folk där, och svinvarmt. Men de var ändå ganska kul, det var några som uppträdde där då.
De känns verkligen som om de är en fredag idag. Men asså tiden går så sjukt snabbt, det var ju nyss jul och vinter?! Och nu är de bara några få dagar till sommarlovet, omg vad härligt!
Ska hämta ut glassen i frysen nu, ta en sked eller två och packa ner lite till tomorrow.

HUGS / Johannaaa, ♥

Dagens

Här kommer några bilder på torsdagens outfit:

 

Svarta shorts från SALT
Blå tuptop (heter de så?) från H&M
Vit jacka från Ginatricot
Halsband med hjärta från glitter  


Mina fingrar måste blogga

Vet ni ? Jag är ganska stolt nu faktiskt! Ja, det här är typ tredje inlägget idag men vem bryr sig de är min blogg (:
Tillbaka till ämnet.. jag hade ju fått sånadär tabletter så mitt sår ska läka och så att jag blir frisk, och jag satt där med tabletter, vatten och yoghurt i typ en timma och försökte svälja dom där tabletterna (jag kan inte svälja tabletter, har försökt i evigheter). Jag antar att ni vet vad jag kommer berätta nu, men jag klarade det! Efter ett tag provade jag med yoghurt och då gick det, gissa om jag är glad. Men jag vet inte om jag kan de helt, men jag får väl se det eftersom jag måste snart ta mer tabletter (jag ska ta dom 3 gngr per dag i 10 dagar). Så det ser jag verkligen framimot, *not* haha.

Sen efter det gick jag ut på balkongen med min älskade vän - solen! Och pluggade franska i en timma eller mer och lyssnade på musik, det var en perfekt miljö att plugga i för jag fick faktiskt in lite i hjärnan ganska snabbt. Men försäkerhetens skull ska jag plugga lite mer snart igen, och sen börjar Greys Anatomy!! *tusen hjärtan*. Jag har ju börjat följa det igen och de som blir ännu bättre är att de är dubbelavsnitt av Sex and The City direkt efter. Nu vet ni hur min kväll ser ut iallafall, och de känns inte så jobbigt att de är plugg imorgon eftersom det är sista skoldagen denhär veckan.

Ha det superduper bäst, kärlek / J .

Mitt smink

Jag tänkte lägga in vilket smink jag använder, kanske kan vara lite intressant att veta haha.
Men ursäkta dom dåliga bilderna, tog dom för längesen med min dåliga mobilkamera. Tryck på dom så blir dom större.

 
Här är då min stora smink neccesär(har verkligen ingen aning om hur man stavar de ordet). Nedanför kommer lite urval ifrån allt mitt smink, de som jag använder mest helt enkelt:
Hudprodukt


Denhär använder jag ibland innan jag sätter på mig sminket.
Gör huden fräsch, jag beställde den för ett tag sen så vet inte så mycke om den.
Men den funkar bra!
Concealer/Täckstift
 

Först börjar jag med täckstiftet från L'oreal, den som är till höger. Den kostade 98kr.
Fast jag råkade köpa lite för mörk, men den använder jag mest under ögonen.
Sen tar jag den andra billigare varianten från H&M, kostade runt 40 kr tror jag.
Den tar jag runt där de är lite rödare, och täcker finnar t exempel.
Foundation


Sen använder jag den här foundation som kommer ifrån Isadora. Kostade 149kr.
Jag tycker faktiskt den är väldigt bra, den är i nyansen 01.
Puder


Dehär pudret kommer ifrån MaxFactor och priset brukar vara olika, men runt 80kr.
Ganska billigt tycker jag och pudret är superbra! Fast nu på sommaren brukar jag skippa pudret så de ska se lite mer naturligt ut. Men den funkar väldigt bra, haken är väl att den tar slut snabbt (för mig iallafall)
Solpuder/Rouge
  

Ja när de kommer till dom här sakerna varierar det.
För de mesta använder jag solpuder på kinder, panna och så men annars använder jag rouge på kinderna.
Dehär solpudret kommer ifrån Nivea och kostar runt 120 kr tror jag, rouget är från H&M och kostar 50 kr.
Jag har andra rouge också som inte visas på bilden.
Solpudret tycker jag är helt okej, den är i en fin färg men den jag tycker är allra bäst är den stora från Isadora. Hade en sån förut men sen tappade jag den i golvet, klantig som man är! Men den funkar helt okej iallafall.
Ögonskuggor/ Eyeliner/ Ögonpennor


Dehär är några av flera ögonprodukter jag använder.
Den silvriga ögonpennan från Isadora gillar jag extra mycket, var också väldigt billig!
Sen ögonskuggora i gråa nyanser är jättefina och snyggt till vintern.
Sen har jag ögonskuggor från L'oreal(till höger) som matchar med mina ögon.
Nu till sommarn föredrar jag grönt & gult till ögonen, fast i svagare nyanser.
Ögonfransböjare


Den här använder jag för att göra mina ögonfransar längre och snyggare.
Funkar bra, den här kommer ifrån Åhlens och priset kommer jag tyvärr inte ihåg men inte dyrare än 100kr iallafall.
Mascaror


Av dom här mascarorna är de den rosa jag använder, den kommer ifrån Maybeline och kostar 150 kr typ.
Telescopic mascaran från L'oreal är också väldigt bra men den är snart helt slut.
Den andra använde jag ett tag när jag hade brist på mascaror, funkar helt okej den kommer ifrån L'oreal.
För läpparna/läppglans m.m


Här är några favoriter.
Läppglanset längst till vänster kommer ifrån Isadora och kostar 170kr tror jag. Den har en fin rosa nyans och luktar vanilj.
Sen den andra är mest genomskilnig, men glittrar fint. Den luktar melon. Kommer ifrån H&M men priset är jag inte medveten om eftersom jag fick den.
De röda läppglanset är från FACE, en fin röd nyans - I love it!
Den fjärde är ett läppbalsam från Nivea som jag använder konstant, den är väldigt bra och priset vet jag tyvärr inte heller.

Det var allt jag hade att erbjuda idag haha. LOVE / Johanna ♥

Onsdag förmiddag

Heellu!
Nu sitter jag här vid datorn med ett glas C-vitamin.
Det är verkligen urgott, nyttigt & fräscht! Ni borde prova det!
Igår kväll blev jag på väldigt dåligt humör när jag kom hem från stan, för att mamma hade köpt fel frukost de fanns typ ingenting (jag vet, töntig som man är får man damp på de) och sen blev jag liksom sur på allting. Väldigt löjligt, dessutom så hade jag skitont i mitt sår som är helt infekterat, jag kan knappt gå. Men sen, efter desperate housewives hade slutat, åkte jag & mamma till OKQ8 som var de ändå som var öppet klockan halv 11 på kvällen och köpte god frukost. Men när jag vaknade imorse hade jag fortfarande väldigt ont i dedär såret så vi bestämde att vi skulle gå till vårdcentralen för att se om de var nåt farligt. Och där satt vi, i ungefär en & en halv timma! Jag höll på och somna seriöst, men sen kollade dom på de och det var svinkoppor så nu måste jag äta tabletter så att de läker snart och så att jag kan bada! Men jag får vara hemma och vila hela dagen och skippa fotbollen.. tyvärr! Jag känner verkligen för att träna idag för jag var inte på förra träningen heller och vi har match på lördag, menmen that's life. De är ändå skönt att bara ta det lite lugnt ibland.
PUSSHEJ / J


Jag var tvungen..

.. att lägga in den här lilla listan, dom är så roliga.
Gör de snabbt innan jag lägger mig:

DAGENS

humör: har varit upp&ner hela dagen, nu mår jag bra - men trött!
borde: plugga men det är försent, så sova.
frisyr:  först utsläppt sen en slarvig knut
klädsel:  kjol, linne & kofta
smink:  foundation, solpuder, mascara.
planer: sova gott
låt: hm.. dvno med Justice
vill ha: kläder, tusentals!
längtan: sommarlov
fundering: vad ska jag ha på mig imorn?
beroende: bloggen faktiskt
roligaste: lappar på ryggen (tråkig humor ^^)
jobbigaste: har skavsår på hela fötterna
personer: de i min grupp i skolan & isabella.
Saknad: en tröja som är borta
TV-program: Gossip girl & Desperate housewives
köp: Bikini!
godis: bulle, räknas de ?
lunch: ris med nån köttgryta
middag: chicken mc nuggets med ris
träning: gått
läsning: andras bloggar
nyttigaste:  juice
"åh nej!": prov på torsdag

GODNATT !


Hot, hot, hot

   

Lindsay Lohan, Rachel Bilson och Nicole Richie
är alla tre galet chic i svart&grå färgat på stan.
Såhär vill jag se ut när jag knallar runt på stan i sommar,
men om de blir för varmt kan man ju kopiera Nicoles snygga outfit eller bara skippa strumpbyxorna/tightsen. Ja, välj själv!
För att göra de lite roligare och ännu snyggare;
matcha gärna med någon annan stark färg till de svarta. T ex på schalen, hatten eller solbrillorna.


Tisdag

Shubreh. <3
Den här dagen har varit varm, som alla andra dagar. Jag måste vänja mig vid att de är sommar nu och att de är varmt, men då kommer jag bara bli besviken om det blir dåligt väder igen sen. Wellwell..
Jag gick upp lite tidigare idag, typ 40 min tidigare för att jag skulle lägga en hårmask i mitt hår för torrt och skadat hår. För ja mitt hår är ganska torrt, jag fick de av isabella förut den snällisen.
Sen när jag var påväg till skolan upptäckte jag att jag hade glömt mina strumpor (jag hade ballerinaskor, och man har inga skor i inne i vår skola) så då blev jag lite irriterad.
I skolan så hade vi inga lektioner vi skulle bara klippa ihop våran film som vi gjorde igår, men eftersom det inte funkade så gjorde vi ingenting direkt, vi var bara inne på datorn och så.
Sen hade vi stjärnutdelning och våran klass fick INGET pris alls, vi är sämsta klassen seriöst, haha.
Men jag kom iallafall 3:a i klassen så jag får åka till grönan på måndag *wiho*! Med Marina, Nora, Erica & Mimmi medans dom andra har vanliga lektioner, och med dom som fick mest stjärnor från de andra klasserna.
Vi slutade vid 1 sen åkte jag hem till mam och bytte skor för jag kan typ inte ha några skor alls, jag får ont av alla för att jag har skavsår. Så de fick bli några gamla flipflops haha, sen mötte jag upp Isabella och vi åkte in till fridhemsplan för vi tänkte lämna in kläder till en secondhandbutik men man skulle ha tvättat dom och strykit dom (?), de hade vi inte gjort så då pallade vi inte. Dessutom skulle det vara sommarkläder nu. Jag letade också runt som en galning efter en sån där snygg bikini från H&M som jag har visat, men inge H&M hade de. Jag kollade i varenda H&M i stan men nope, gud ville inte att jag skulle ha en sån bikini. Men senare gick vi in på GinaTricot för att kolla och då hade dom liknande bikinisar där som jag köpte. Man kan ju aldrig få för många bikinisar så jag kan ju köpa mer sen isånnafall (A). Juste, jag måste komma ihåg Tessie på minnet, den klädaffären har otroligt söta kläder men jag tänker aldrig på det istället går jag bara till samma vanliga affärer hela tiden. Men anyway, jag tipsar om den affären, de finns många fina saker! Finns i westermalmsgallerian i Fridhemsplan.
Ikväll är de tvkväll! Gossip girl + Desperate Housewives = Love !
Puss, hejdå / J ♥
 
Slänger in bilder på dagens outfit och inköp den här dagen:
 

Outfit:
Vitt linne(under) från H&M
Vit kofta från Ginatricot
Orange volangkjol från JC

Inköp:
Bikini från Ginatricot, 79kr per del.


I'm rich, bitch

Tjoho!
Nu har jag putsat fönster i typ 2 timmar, och fyfasiken vad de var jobbigt!
Dessutom är min pappa snål (a) så jag fick bara 250kr för 10 fönster!! Men det räcker iallafall till en bikini och de är det jag är ute efter, imorgon ska jag & syster åka in till stan och lämna in gamla kläder till Camillas kläder och då ska jag nog köpa en bikini. Det blir nog en av dom som jag la in i tidigare inlägg, en såndär bandeau bikini är jag sugen på att köpa eftersom jag inte har en sån. Men nu ska jag dra mig mot sängen & läsa Veckorevyn och leta efter lite inspiration, så godnatt bloggare . / Johanna ♥

En solig måndag!

Dålig uppdatering igår och förlåt för de, de ska bli mer ofta nu! Men de fanns så lite ork igår.. menmen
Aj,aj,aj säger jag bara.
Mina fötter gör vääldigt ont efter den här dagen. Jag har gått,gått och gått och dessutom har jag skavsår.
Alla sjuorna var på skansen idag, vi var indelade i flera grupper och våran grupp skulle filma djuren. De var typ de lättaste att göra. Först gick vi till bromma kyrka, där lyssnade vi på nån präst i typ en halvtimma eller mer. Sen gick vi till brommaplan där vi åkte in till t-centralen och tog bussen mot skansen. Sen där inne gick vi runt överallt och kollade på dom väldigt intressanta djuren, haha (: Men vi fick sluta lite tidigare, vid 2 så eftersom vi var så nära grönalund, och Erica & jag hade guldkort så gick vi dit en stund. De fick bli en väldigt kort stund för vi var tvugna att dra sen, men lite hann vi åka iallafall. Och sen när vi skulle ta färjan mot slussen träffade vi massa annat folk från sjuan. Ja, så hursomhelst har jag väldigt ont i fötterna nu. Jag är ensam hemma nu - för en gångs skull! Så det är ganska skönt, förutom en irriterande katt som smeker allt som rör på sig. Här är dagens roliga planer, haha:

Äta pannkakor, sola(om jag hinner), putsa fönstren så att jag tjänar ihop pengar till en bikini, prata med F i telefonen, kolla på sista avsnittet av Desperate housewives! Alltså på boxen, de måste fan komma ut en till box snart för annars överlever jag inte, tihi. Sen kommer jag inte på mer, kolla på Cashmere Maffia - eller hade de slutat ? :S

Måste ge katten mat nu innan han hoppar på mig. Varma kramar / J ♥

RSS 2.0