TV nörd

Flera härliga tv-program har premiär på 5:an den här veckan som..


.. Ugly Betty. Inte den allra bästa serien, men visst är den ändå lite underhållande att kolla på ? Börjar kl 20.00 ikväll (tyvärr samtidigt som Top model och Idol 2008).


..Desperate Housewives! Börjar kl 21.00 ikväll, som jag har längtat efter all drama och skvaller på Wisteria Lane.


..Grey's Anatomy. Först gav jag inte serien en chans men sen började jag kolla lite smått och fastnade direkt för den. Varför vet jag inte, jag tycker bara om den. Och på att dregla på Mcdreamy såklart! Premiär på onsdag kl 21.00


..Gossip girl. Har nästan gått och blivit min allra favorit serie. Jag älskar modet, skvallret, heta killarna och (o)glamorösa liv inne i staden. Premiär på söndag kl 19.00

Missa inte nu!

Nödvändigt med läxor ?

Hejsan gullungar! Nu är jag äntligen hemma från plugget, men nu är de dags för plugg igen. Det är sjukt egentligen. Först sitter man i skolan hela dagen och pluggar sen när man kommer hem måste man fortsätta plugga för att man är prov eller läxor.. när ska man få vila egentligen ? Detdär borde ändras. Det finns ju massa som inte kan få hjälp hemma, för att deras föräldrar inte är utlärda eller något annat. Då kan dom ju inte lära sig någonting, vad är meningen med det? Dessutom ibland krävs de att man behöver datorer, alla har inte tillgång till datorer. Så egentligen tycker jag helt ärligt att de är onödigt med läxor, man lär sig ju ändå bäst i skolan och där kan man alltid få hjälp när man behöver det. Sen kan man frivilligt jobba hemma om man tycker det är lättare. Om det är prov är det bäst om man jobbar hemma. Någon borde skicka det förslaget till riksdagen eller var man nu skickar det.. någon frivillig? Tills det händer måste jag fortsätta med mina jobbiga läxor. Kram.


Today I'm look like this


 

Idag har jag på mig en grå tunika från H&M, strumpbyxor från H&M, kofta från Esprit, knästrumpor från bianco(nya), sjal från Indiska(?), halsband present och mammas, kappa från H&M, världens mysigaste skor från Vagabond (nya)

Boring, boring monday..

Hej sweeties.
Jobbig lång dag i skolan. På labben disikerade vi grishjärtan och fyfan det var inte så mysigt ska jag säga. Men jag är stolt över att jag klarade att sitta där och peta med pincetten och känna den äckliga lukten. Ingenting jag rekomenderar, haha. Sen åkte jag hem direkt efter plugget för jag har tusen saker att göra, men jag kunde inte missa top model på tvn klockan 4, men efter det har jag pluggat en hel del. Och jag är inte klar med de än, dessutom måste jag packa det sista nu för imorgon bär det av. Dethär är den sista natten jag sover i den här lägenheten, det känns väldigt konstigt. I dehär huset har jag bott i typ 10 år eller mer, fast jag har inte bott i samma lägenhet dom åren. Innan dess bodde vi hela familjen i en annan lägenhet. Men det känns bara bra faktiskt, jag gillar när nya saker händer fast jag brukar också hata när saker förändras.. men inte i dethär fallet.
I'm sorry, nu måste jag fortsätta med alla dom sakerna jag ska hinna med. Vi har massa läxor den här veckan, ett prov och nästa vecka har vi minst två prov så det är väldigt stressigt just nu. Vi hörs sen, puss.


Det som är så roligt med när man packar ner alla sina grejer är när man hittar massa minnen och gamla papper. Jag hitta flera gamla skolfoton, kort, diplom, skolarbeten, teckningar m.m Man ser verkligen hur mycket man har förändrats och allt annat också.

I want to go back to the summer, and feeling like life is great.




Det var inte så längesen solen sken och man kunde doppa sig i vattnet.
Vem vill inte ha det så nu? Här är två bilder från Öland.


Nu dags för plugg, te och chokladmintsglass
. Sen är de bara att börja ladda inför skolveckan som jag är allt annat än glad åt att den börjar. Men vet ni ? 3 veckor kvar tills höstlov, det är bara att hålla huvudet uppe och fortsätta kämpa.

Söndagens rutiner

Hejhopp!
Allt är väldigt stressigt just nu med flyttningen och det. Det är ju bara två dagar kvar, och allt måste ner i kartongerna. Eller nej inte allt, det går ju inte. Mamma sa att jag kunde packa ner alla kläder som jag inte ska använda sen, men hallå? Jag kan inte bestämma flera dagar innan vad jag ska ha på mig sen, jag är ingen sån människa. Jag väljer kläder på morgonen efter vilket humör jag är på, iallafall i dom flesta fallen.
Hursomhelst idag står det vanliga på schemat: Dela ut reklam med Nicolina, fotbollsträning och sen plugga. Jag pustade ut förut när jag såg att högen med reklam inte alls var hög den här gången, pjuuuh.
Juste, matchen vi spelade igår vann vi! Yes, yes. Det var den sista matchen i serien den här säsongen, så det kändes riktigt bra. Fast jag spelade inte så jättebra, jag är i dålig form just nu. Men det viktigaste är ju att vi vann.
Nu ska jag värma lite thaimat som blev kvar från igår, och sen hade jag tänkt att inviga mina nya uggs. Eller det kanske är lite för varmt för de.. ?

Lite nya tillskott i garderoben


svara tumvantar från Indiska, 59kr. Vita knästrumpor från Bianco, 80kr. Ugs från Vagabond, 1000kr.


Min helsnygga t-shirt kommer från Monki, 50 kr på rea.

Lika som bär

Victoria Dogan. Foto: Daniel Ohlsson/TV4
Jessica Simpson ?


Victoria Dogan?

Ni som följer idol har kanske lagt märke till Victoria Dogan som har en grym röst.
Dessutom, hur lik hon är Jessica Simpson är ju sjukt ?!

I like to just hanging around, and do nothing.

Nu är jag hemkommen från Ekerö. På bussen påväg hem träffade jag på Nicolina som skulle in till stan så då fick jag lite gott sällskap av henne.

Måste bara säga till er som inte varit i Skärholmens centrum(hette de så?) att det faktiskt är väldigt bra där. Jag var ju där igår. Det är Ganska likt Kista och dom har de affärerna som är dom viktigaste, ni vet nog vilka jag menar + Monki! Fast om man är ute efter mer unika saker som ingen annan har är det ju bäst att åka till stan och hitta en liten second hand affär som ligger gömd nånstans. Men annars är de ett bra alternativ att åka dit om man har tröttnat på stan. Men ett minus är bara att de ligger ganska långt bort, iallafall för mig eftersom man måste åka t-bana först, sen tvärbana och sen t-bana igen. Men hursomhelst var de trevligt när jag var där igår med Felicia. Det var så lugnt och skönt eftersom de flesta var i skolan/jobbet. Jag blev supernöjd med de jag köpte och självklart fick jag hem mina mysiga efterlängtade skor också, bilder kommer sen.

Nu ska jag vila några timmar, det kan jag behöva. Jag måste plugga lite till engelskaprovet på måndag, för sen senare i eftermiddag/kväll har jag fotbollsmatch och därefter ska jag träffa Josefin.
Kram på er.

Helgen börjar eller tar slut ?

Gud vad skönt med ledighet!
Det blev en lyckad rolig kväll igår med tjejerna, vi satt ute och hade lite kul sen kom de några fler  och joinade oss. Sen senare drog jag och Marina hem till mig på kvällen och nu har vi kollat på One tree hill hela morgonen och tyckt synd om dom som sitter på lektion nu (inte).
 Ska senare idag träffa Felicia så ska vi åka in till Skärholmens centrum, eftersom vi båda är lite trötta på stan är det skönt med lite omväxling. För jag har fått mina reklampengar idag och tänkte då köpa mina älskade Ugs. Och något mer får man hoppas, sen slaggar jag hos henne.
Det känns så konstigt nu, för jag tänkte att de var fredag i onsdags så de känns det som om de är söndag idag fast det är ju idag helgen börjar för alla.
 Det blir nog inte så mycket mer blogg idag, men man vet aldrig.

Hoppas ni får en trevlig fredagskväll, pussar.

Packning på G

Vet ni vad jag gör ? - Jag är mitt uppe i att packa för fullt till flyttningen om ca en vecka. Tänkte att det kanske var dags för det, även fast de är det jag allra minst vill göra just nu. Jag är på smådåligt humör för min kamera vill inte fungera, det är den sämsta kameran som finns och jag vill lägga in massvis med foton men jag kan inte ta några alls.. åh! Sen blir jag också alltid på dåligt humör när det är stökigt runt omkring mig, alltså överallt och de är precis så det är här nu. Kläder ligger på golvet, det är kartonger och påsar överallt och de gör mig bara sjukt irriterad. Vilka problem jag har haha, men alla har väl något som gör en irriterad eller.. ? Och mitt råkar vara att jag hatar stökig miljö. Fast jag vet att de finns värre pessimister, tro mig jag känner en ganska väl.

Torsdag


Hallå!
Vaknade för några timmar sen, fick inte sova ut ordentligt eftersom de var tänkt att jag och mami skulle gå till vårdcentralen runt kl 10. Men sen blev det så segt att gå upp och dessutom fanns det inte många platser där så vi går väl dit någon annan dag. Så nu har jag varit uppe ett tag och bara tagit de lugnt. I eftermiddag ska jag nog träffa tjejerna från klassen tror jag sen kanske jag sover över hos pappa ikväll men vi får se hur de blir med det, det är bara så jobbigt när min storasyster går på gymnasiet nu när jag är ledig så då stör jag mig väldigt mycke när jag inte får min sömn och hos pappa är det ju ingen där och de är större. Hursomhelst ska gå och koka lite nudlar nu till lunch. Pussen.


Jag kan vara uppe hela natten

.. om jag nu skulle vilja det eftersom jag är ledig imorn (+fredag). Men jag är himla trött som vanligt. Vi hade ju idrottsdag idag med skolan, alltså friidrott. Är väldigt nöjd med min insats med 800 m då jag vann och 100 m då jag kom 2:a. Jag gick på friidrott förut men sen slutade jag för det blev för mycket med både friidrott och fotboll så jag var tvungen att välja och jag valde fotboll. Så det gick bättre än vad jag trodde för att jag inte var så tränad. Sen skulle klassen samla poäng också i varje gren, så då när dom ropa upp i högtalarna vilken klass som vann hörde vi fel så vi trodde vi vann så alla började hoppa och bilda böghög, men sen fick vi reda på att vi hade kommit tvåa och det var 8a som hade vunnit.. pinsamt värre haha! Nu ska jag kolla runt lite på bloggar, cya.

Jag vill vara liten



Ibland önskar jag bara att jag kunde blunda
och sen när jag öppnade ögonen igen
skulle jag vara liten med problem så små som smulor,
föräldrar som älskar varandra, kärlek och skitsnack som inte fanns.
Tänk om man visste då att livet inte ens hade börjat 
och att man tillslut skulle vara tvungen att ta hand om sig själv för ingen annan skulle göra det.
Man var i sin egna lilla värld som bara bestod av lycka.

Här händer ingenting.

Tudulu!
Idag har det inte hänt något utöver det vanliga, förutom att vi inte hade lektioner utan mentorsdag. Så de betydde att vi gick runt och städade utanför skolbyggnaden, eller vi skulle gjort de. Det var inte så många som gjorde det. Sen kollade vi på film och sen var den skoldagen slut så den kanske inte var så vanlig ändå. Har inte något vidare kul just nu, ska snart kolla på idol (ja, faktiskt. Jag tycker inte den nuvarande säsongen av Top model är så bra.) och plugga engelska. Tänkte lägga in dagens outfit idag, men kameran är helt död nu så det kommer senare. Vi ses, puss.

My cap in black


Ugly picture. Jag gillar min mössa, Gina Tricot 59kr.

I got a smile on my face, and it looks redicilous.

Hej sötnosar.
Sitter här och smilar lite fult. Vi har inga lektioner på hela veckan, trodde vi skulle ha det idag efter fotbollsmatcherna men vi slutade direkt efter. Och imorn har vi mentorsdag, på onsdag idrottsdag då vi ska ha friidrott hela dagen, och på torsdag & fredag har vi.. wait for it, studiedag! Känns väldigt skönt att få vila lite med allt plugg och läxor som är sjukt stressigt.
När vi hade spelat matcherna idag som jag inte vill kommentera, haha så gick jag Linda, Fanny, Erica & Hanna till vällingby centrum och åt lunch, inte jag då eftersom jag hade magont. Sen träffade jag söta Moa efter det som jag inte har sett på väldigt länge, trevligt. Så vi åkte in till stan och kollade runt lite, köpte ben&jerry's glass. De blev inte så mycket köpt förutom en snygg mössa och en concealer för min del, men jag kollade mest på vad jag ska köpa senare i veckan.
Vi tog massvis med snygga bilder med fotbollslaget idag som jag kan lägga in senare när Erica har langat dom. Nu känner jag för att ta det lite lugnt. Cya.

Ready for bed.

Nu kom det en lucka, här är jag igen.
Var på fotbollsträning för en stund sen, jag sammanfattar lördagen och söndagen med flera bilder.


Man vill väl vara fin när man får chansen. Isabella med snygg hatt.


Mmm, kräftor och annat gott fanns de mycket av på bordet.


Jag skojar inte när jag säger att de var sjukt, sjukt mycket reklam att dela ut idag.
Ja, ni ser ju själva.


Grymt oseriöst bild på mig & Nico när vi hade kommit hem från stan. Haha!


Smygfoto på Nicolina vid busshållsplatsen i Brommaplan.


Dehär coola jeansen fick jag med mig hem från Weekday, 400kr.
Först var jag lite osäker men nu totalälskar jag dom!


.. Samt knallrosa nagellack, 25kr och lösnaglar 80kr från Depend.
För nej jag är inte något fan av mina egna korta naglar.

Det var allt den här gången, ska sova nu eftersom jag har fotbollsmatch med laget i skolan imorgon.
Sov gott!

Kräftskiva på Rindö

Hej på er!

Snart åker vi (familjen) iväg till Rindö, om en timma ungefär. Måste packa lite, inte mycket eftersom det bara är en natt men lite iallafall. Kommer bli riktigt mysigt som det alltid är där! Men den här gången blir det inget dopp i vattnet, för usch vad kallt det är ute och de som annars brukar vara så kallt på midsommar när vi tar vårat nattdopp. Men aja, kräftor blir det iallafall. Hihi. Hoppas ni får en skön lördagskväll! Jag skriver väl mer imorgon kväll, för när jag är hemma från Rindö imorgon ska jag göra det vanliga jag gör på söndagar: Dela ut reklam med Nico sen ska vi in till stan en stund om jag hinner för jag fick mina pengar idag, härligt. Och sen har jag fotbollsträning på kvällen.
Så om de blir någon lucka skriver jag igen snart.
Men tillsdess.. Ha det bra!

/Följ min blogg med bloggkoll


Ingen får missa

Ingen missar Singing bee kl. 21.30 på 3:an!
Inte direkt för att jag är med i själva programet, utan jag sitter i publiken. Det var första veckan efter sommarlovet som jag, Elin, Emmy, Erica, Marina, Nora, Moa, Anna & Anna var på inspelningen av de programet. Vi hade sjukt roligt och sjöng med så halsarna blev hesa. Så om ni kollar kan ni ju komma ihåg att titta efter en blond tjej med en brun kofta som sitter bredvid glada männskor och sjunger. Haha! Ska ta med Malaco truly-påsen och gå och sätta mig vid soffan där uppe nu.

Bild på lilla jag.

Alltid lika underbart

Woho! Äntligen fredag, alltid är det lika härligt när den kommer.
Jag är stolt att jag klarade av skoldagen hyffsat också även fast jag inte kände mig helt frisk.
Jag har inte så mycket planer i helgen, men det gör mig inte så mycket. Får se vad som kommer upp.
Imorgon ska vi iallafall på kräftskiva på rindö, det ska bli trevligt och skönt att komma bort lite också. Vad är era planer för helgen ?
Nu ska jag fortsätta kolla på Top Model som jag såklart följer. Kram på er!

Va tacksam för vad du har

Jag är väldigt uttråkad just nu. Seriöst. Ingen är typ hemma, och om jag sitter en minut till vid tvn så kommer mitt huvud spränga. Men nu blev jag på lite bättre humör, när pappa kom hem med marabouchoklad! Mumsigt! 
Jag blev lite nedstämd förut när jag läste en sak. Jag har aldrig förut kollat in bloggen jagefrisk.blogg.se, men jag spanade in den nu för en stund sen av någon anledning och läste igenom flera av hennes inlägg. Hon hade cancer, och man fick läsa hur hon kämpade på dag för dag. Men i söndags/måndags gick hon bort. Alltså jag kan inte sluta tänka på det, vilket liv hon måste ha haft. Att hon visste hela tiden att hon troligen snart skulle dö, men ändå lyckades hon vara så positiv hela tiden och tänka positiva tankar. De får än att tänka på hur bra man har det, att man ska uppskatta de man har istället för de man inte har. Den här tjejen var väldigt stark och det finns många andra som också är väldigt starka. Som aldrig ger upp vad de än gäller och kämpar på. Jag skulle behöva lite av den där vinnarskallen. Men jag beundrar verkligen dom som är så. Även fast jag blev nedstämd så känner jag mig glad för de jag har. Madeleine, vila i fred.

Antagligen det mest onyttiga som finns


mjölk. havregryn, smält smör, socker, oboypulver.

my orange nailpolish from h&m

 
Godmorgon ! Ännu en dag hemma för mig, det är inte bra att jag halkar efter. Allt med skolan är himla jobbigt just nu, känner mig så sjukt stressad sen är det massa andra saker som går fel nu också. Ingen bra period för mig. Jag försöker verkligen, men jag ska fortsätta försöka också tills allt blir bättre. För det är ju inge vidare kul att läsa deppiga saker, visst? Nu ska jag ta något att äta och försöka bli bättre. Hörs senare, tjingeling.

Kuligt

Rolig lista som jag tog från Isabella.

[ ]  Ditt efternamn slutar på ...son, lund, gren, holm
[x] Du vet någon som har samma förnamn som du
[ ] Du vet någon utanför din släkt som har samma efternamn som dig
[x] I din familj är ni 2 barn (+ Plastsyskon)
[ ] Du bor i villa
[x] Du bor i en tätort
[x] Dina föräldrar är mellan 35 och 50 år gamla
[ ] Dina föräldrar har gift sig (Och sedan skilt sig)
[x] Din pappa är yngre än din mamma
[x] Din familj har en bil av ett svenskt märke
[ ] Din pappa heter Lars
[ ] Din mamma heter Anna
[ ] Du har blåa ögon
[x] Du har tillgång till Internet hemma
[x] Du har egen mobil
[x] Du har ett eget rum
[x] Du har varit i Danmark
[ ] Du har varit i Norge
[x] Du har varit på Gotland
[ ] Du vet vilken av vänern o vättern som är störst (HAHAHA)
[x] Du vet vad värnern o vättern är för något
[ ] Din familj har en husvagn
[ ] Du känner någon som har husvagn
[ ] Ingen av dina föräldrar röker eller snusar
[x] Du har ingen släkt som kommer från andra länder (Italianos!)
[x] Du idrottar minst 2 gånger i veckan(Räknas skolgympan?)
[x] Du har/ har haft en hund/katt
[x] Du får månadspeng / studiebidrag
[ ] De flesta i din familj är blåögda
[x] Du äter snabbmat
[x] Du följer en serie på TV
[/] Du är kär
[x] Du är född i mars, april, juni, augusti eller december
[x] Du är blond

Multiplicera antal kryss med 3
jag är 57%svenne, de ni!

You wanna be on top ?


Åh vad jag älskar serien! Tror inte jag är ensam om att tycka så, jag älskar skvaller och dokusåpaserier. Jag vet, att dom är ganska töntiga men det är så sjukt underhållande att kolla på. Jag tror inte de går ett avsnitt av serien utan att några börjar bråka, shit vad de är kul. Samtidigt tycker jag reality-serier är bra dom också, lite av allting funkar för mig liksom.



Men den som är bäst av alla är ju den här snubben, right ?

Today I'm wearing this

Godmorgon !
Ska gå iväg mot skolan om 10 min,vi börjar kvart i 8 idag. Fatta vad tidigt. Syster gör mig sällis en bit, trevligt. Idag är det en ganska kort skoldag, sen när vi slutar har vi fotbollsträning med laget i skolan. Sen ska jag åka och kolla på lägenheten och därefter har jag fotbollsträning med BP. Undra om jag orkar med allting med tanke på min förkylning, men vi får se. Ha en bra dag sötnosar

 



Idag har jag på mig ett par jeans från Diesel, wct tröja från Adidas (systers), halsduk från H&M och örhängen från glitter.

Here I come!

Åh herregud! Jag glömde berätta.. jag ska flytta, med mamma om två veckor!
Hon ringde och sa det idag på rasten. Jag vet ärligt talat inte om jag är ledsen eller glad?
Eller vad skulle jag vara ledsen för egentligen, kanske är det bara sorgligt att flytta ifrån de gamla. Men det är ingenting mot hur ledsen jag blev när vi skulle flytta från Ekerö med pappa. Dit hade jag flyttat när jag skulle börja i sexårs, sen gick jag där i närlundaskolan fyra år och sen var vi tvugna och flytta. Det var hemskt! Jag trivdes så bra där och fyfan vad många minnen jag har därifrån, dom glömmer jag aldrig! Men tillbaka till huvudämnet.. Vi flyttar om två veckor till Råcksta, okej inte mitt drömställe att bo på men jag orkar inte bry mig längre så mycket. Bara det är bra och jag trivs. Jag har faktiskt inte kollat på lägenheten än, jag fick lita på mammas instikter(säger man så?). Men vi ska kolla på lägenheten imorgon, är lite spänd faktiskt. De bästa är ju att vi bor mycket större, jag får ett eget rum och det är i en nyrenoverad lägenhet.

Så jag får hoppas på de bästa.


okej, varför la jag in denhär bilden ?

Allways the same..

Hej sötnosar!

Jag mådde lite bättre idag så jag gick till skolan ändå.. fast sjuk var jag fortfarande. Men jag klarade mig igenom dagen anyway, och sen när vi sluta gick jag och Erica hem till mig och pluggade SO. Fast det kändes inte som om jag kom någon vart men jag får försöka mer sen, sen var det föräldrarmöte på kvällen som vi (eleverna) också var tvugna att vara med på. Fast sen när jag och Marina kom dit var de typ inga där så vi tänkte dra först, men sen kom de några andra söta människor från klassen så vi fick sitta och lyssna på när föräldrarna tjafsade om klasskassan i en timma eller mer.. hm, intressant ?
Det var min dag iallafall och nu vill jag sova! Fy, vad tråkig jag är. Alltid samma sak, skola, plugg, sova. Mitt liv har blivit riktigt boring, men jag ser framimot helgen!

Nu ska jag faktiskt sova, hur tråkigt de än låter. Och inatt ska jag ladda batterierna till min kamera så jag kan få fart på bloggandet med bilder också. Puss!

SATC makes me happy



Jag känner mig sugen på att kolla på Sex and the city-serien.
Men jag har tyvärr ingen box, det är bara Isabella som har den första och den är hos pappa.
Själva serien är ju hur bra som helst, man blir så glad av den liksom.
Dom har ett helt underbart liv. Fast dom är över 30 så lever dom ungt, och mest beror väl de på deras starka vänskapsband. Man blir så avundsjuk på dom, och att de hinner med allting ?  
Min favorit i serien är Charlotte York som spelas av Kristin Davis, hon är ju helt klockren!

Vad gör man när man är sjuk ?


Det blev som jag trodde.. jag stannade hemma idag. Riktigt skönt att bara kunna vila en hel dag och inte göra någonting, fast det som är mindre skönt är huvudet som värker och halsen som bränner. Dessutom måste jag ju ändå plugga ikväll eftersom jag troligen går till skolan imorgon, jag vill ju inte missa alltför mycket!
Ja,ja det vill jag inte tänka på just nu. Kanske ska sätta på någon tvseriebox nu och be mamma köpa halstabletter och något gott till mig, det borde hon gå med på, haha. Vad gör man annars när man är.. sjuk ? Saken är den att jag är ganska rastlös, jag skulle aldrig klara att ligga hemma och vara sjuk i flera veckor. Usch, vad hemskt! Kanske en, två dagar då man bara kan ta det lugnt men sen blir man ju bara rastlös och vill ut och röra på sig.
 Eller är det bara jag som tycker så?

Usch, vad jag hatar dethär..

Att vara sjuk suger! Iallafall som jag är. Nu har jag varit halvt sjuk i flera veckor, jag vill antingen vara helt frisk eller jättesjuk så jag kan vara hemma (helst det förstnämnda då). Men om man är som jag så kan man gå till skolan, men man känner sig ändå så hängig. Fast nu är det lite värre än innan, så undra om jag går till skolan imorgon. Kanske inte.. det vore bra att vila. Men vi får väl se!
Hoppas ni mår bättre än mig iallafall, I have to get some sleep. Puss.

Patrik 1,5



Göran och Sven är ett gift par och har blivit godkända för adoption. Men problemet är att de finns inga givarländer som accepterar homosexuella föräldrar. Men en dag öppnar sig en möjlighet att få adoptera ett svenskt föräldrarlöst barn Patrik 1,5. Men när Patrik anländer visar det sig att han verkar vara någon helt annan än de trott. Ett kommatecken har hamnat fel, och in genom dörren kommer en femtonårig homofob med kriminellt förflutet.

Skådespelare: Gustav Skarsgård, Torkel Petersson, Tom Ljungman m.fl

Kommentar: Jag tycker filmen var helt okej, ganska rolig. F tyckte den var dålig, men alla har olika smak. Kanske är den lite mer för äldre (?!) eftersom dom flesta i biografen skrattade åt nästan allting som inte ens var roligt, haha! Men den är rolig och har en rolig handling. Kanske att jag hade förväntat mig att den skulle vara lite bättre. Betyg: @@@

I need to rest

Godmorgon!
Nej, det är inte direkt morgon när klockan är över 12.
Idag har jag fått mig en ordentlig sömn, 10-11 timmar närmare bestämt. Det kunde jag behöva! Jag ville egentligen ha en slappdag idag, men jag tror inte den drömmen går i uppfyllelse. Först ska jag träffa Felicia i brommaplan om ett litet tag sen åker vi till mig så ska vi dela ut reklam. Egentligen skulle jag ju dela ut med Nicolina, men hon den stackaren har blivit sjuk.. Så eftersom jag var med Felicia igår så frågade jag henne istället. Jag skulle inte orka dela ut ikväll! Sen har jag fotbollsträning ikväll, eller jag tror att vi ska ha yoga på träningen, haha. Det har vi haft en gång förut och det var ganska roligt. Jag har säkert också något plugg att göra as usual, suck suck.

Men ni får ha en bra dag! Ska ta något att äta innan jag åker iväg. Och juste, eftersom jag ska till pappa idag så hämtar jag laddbara batterier till min kamera så det blir mer foton. Lovar! Puss

Bio är alltid mysigt.

Hej mina favoriter!
Eftersom det inte blev någon bio igår, pga att den filmen jag ville se Patrik 1,5 hade premiär så fanns det inga bra biljetter kvar. Så jag Felicia & Erica gick runt lite i stan bara och så, sen sov F här och så såg vi den filmen på bio idag istället, på kvällen inne i stan. Det var trevligt! Filmen var väl helt okej, lite rolig på vissa ställen. Jag lägger in en recension på den senare. Iallafall sen åkte jag hem till mig efter det, för herregud vad trött jag är nu. Vill bara sova och det är precis vad jag tänker göra.

Sov gott, massa pussar.

Fredags kväll inne i stan

Hejsan alla !
Hemma från plugget nu sen ett tag tillbaka, fyfasiken vad skönt med helg! Jag ska snart in till stan och gå på bio med F, tror jag iallafall.Kanske skulle Erica följa med också. Det blev lite ändrade planer än vad jag trodde först, men ja.. det ska bli mys. Vet ni någon bra film som går på bio just nu ? Jag har ju den där biobiljetten från i lördags när vi jobbade så det känns skönt. Men ha en skön fredagskväll allesammans, tyvärr blir det inte mycket update today!

löv.

I'm all yours.

Hejsvejs.
Dålig updatering de blev idag då. Har blivit lite stressigt faktiskt, och nu i sista sekund sitter jag och försöker slutföra franskaläxan vilket inte går så jättebra. Min gamla franskabok har jag hemma hos pappa, typiskt typiskt typiskt! Det är inte många meningar jag kan på franska ska jag säga er, mest ord. Men jag får avsluta det nu och hoppas på att de går bra ändå, det var precis såhär det inte skulle bli. Att allting görs kvällen innan och då kan man ingenting, men jag ska försöka bättra mig. Nu ser jag fan framimot en skön sömn, det blev ingen sådan igår för mig. Juste! Min kamera har inga batterier just nu, verkligen inga, så jag kan inte fota eller lägga upp bilder. Tråkigt värre eftersom jag vill fota mina outfits och annat, men jag ska försöka ordna det.
Nu funkar det iallafall att lägga in videos, iallafall den jag ville lägga in från Idol igår. Erik Ljung med I'm yourslåten, och fyfan vad bra han var! Om ni missade det igår, lyssna nu!
Och med de säger jag GODNATT ♥


Torsdags morgon

GODMORGON !

Gud vad trött jag är, och ont i halsen har jag också, så jag dricker té för att få de att försvinna. Men jag får försöka så gott de går i plugget, och anstränga mig allt vad jag kan.. som inte är så mycket.
Ja,ja. Elin har lovat att bjuda alla på glass idag eftersom vi inte dog igår, haha! Så det ser jag framimot. Sen har jag fotbollsträning senare i eftermiddag och efter det måste jag fortsätta med franskan och därefter är det Idol som gäller. Så ser min dag ut, vad gör ni alla idag ?

Nu måste jag skynda iväg, bussen går om en kvart. See you later darlings.


Good night and Sleep tight

Hej igen.
Ska snart ta och sova, eller iallafall försöka. Ofta jag kommer somna nu (?), haha men vem vet. Såg ni idol ? Går inte och missa, blir så jävlans avundsjuk på dom som har sån himla bra och speciell röst. Då har dom ju sin grej, och deras grej är att dom kan sjunga så grymt. Men jag har ingen grej ? Jag har inte upptäckt någon iallafall.
Så sov gott! Här kommer bästa låten nedanför med Jordin Sparks, som också har en egen grej - hennes fantastiska sångröst. Men det går inte längre att lägga in videor ju, inte några jag hittar så de får bli en länk istället. Puss & Godnatt

http://www.youtube.com/watch?v=nyfY98PZkSQ&feature=related

 
Bilder från i somras på josefins land, skarpö. Åh herregud, vad jag saknar solen och sommaren.

Vad ska man tro ?


Åter till detdär med jordens undergång.
Jag såg precis en artikel på expressen om allt dedär, och nu förstod jag lite mer. Det var tydligen så att forskare i Schweiz skulle återskapa Big bang i en jättestor maskin som de skulle skicka upp i rymden. Och de står att detta kan leda till att hela jorden sugs in i ett stort svart hål som maskinen trors kunna orsaka.

Okej, jag kan ju erkänna att man blir rädd när man hör något sånt. Fast jag trodde det var ganska oseriöst när alla i plugget pratade om de, det kändes så dumt liksom. Men vem vet ? Vem fan vet egentligen vad som kan hända, allt kan ju hända. Det fanns flera artiklar om de på internet och jag har ingen aning om vad allt betyder. På en stod de att faran var över men jag är helt lost iallafall. Men tänk om de skulle hända, jag blir tårögd bara jag tänker på det. Att allt liv på jorden försvinner, att allting bara blir svart och så kommer de stanna föralltid. Vad händer då ? Jag vill inte tänka på det, men ändå kommer massa tankar och frågetecken upp i mitt huvud. Att förlora allt de man älskar, allt de man lever för är ju hemskt. Visserligen skulle inga leva, så man skulle inte behöva sörja. Men alla man älskar, som man aldrig mer kommer få träffa. Precis innan det ögonblicket allt tar slut, så kommer man på att man glömt tala om för alla nära och kära hur mycket man älskar dom.. att dom aldrig någonsin kommer få veta det. Fyfasiken, vad hemskt!

Men varför är dom så sjukt dumma att dom gör något sånt, när de vet att de kan orsaka att hela världen skulle gå under (om det nu är sant). Hur dum i huvudet får man vara egentligen ? Bara för detdär, så ska miljardertals liv krossas. Det stod också att dem fått en massa skit och dödshot av arga och upprörda människor, men jag förstår dom.

Allt dehär är sjukt egentligen, och jag vet inte om jag ska tro på det eller inte. För somsagt, ingen vet ju vad som kan hända. Men jag försöker att putta bort dom här tankarna. Jag är iallafall glad för att jag har ett hyfsat bra liv och många som jag älskar väldigt mycket, det är allt jag behöver.

Vilken tur att vi överlevde.

Hello babys!

Idag har det varit en ganska skön men komisk skoldag. De började med att när jag kom till skolan sa några bl a Moa & Anna att vi skulle dö idag, jag bara wtf ? Först sa några att det var massa farliga gaser i spånga så att man skulle dö där, sen var de massa som sa att det var något dom hade testat i Schweiz så att de var 40 % att vi alla på jorden dog. Jag vet, de låter helt knäppt. Fattade ingenting av de hela, har ni också hört något sånt idag? Men iallafall så pratade typ ALLA om de i skolan. Jag & Erica satte upp lappar i skolan där de stod "Idag går jorden under", haha! Självklart gjorde vi ju de för att de var så löjligt, ofta om det var ens sista dag levande att man gick i skolan då och ofta att man hörde de först nu liksom.. allting var ju bara så dumt att de blev roligt. Men ändå oroade sig nästan alla innan klockan var två för då skulle tydligen världen gå under, men vet ni ? Det gjorde vi inte - åh vilken tur! Då hann jag spela fotboll idag med skollaget, yes yes. För jag har inte tid med att dö nu, har så mycket planerat. Ja, men de är de ämnet som har varit på allas läppar idag iallafall. Sen när vi fick sluta, hade vi 8:or & 9:or fotbollsträning med skolan. Jag kanske har berättat förut att vi hade det? För vi hade de i sjuan och nu ska vi ha samma sak igen, alltså att vi har ett tjejfotbollslag i 8:an som ska spela match mot andra skolor sen. Förra gången åkte vi ut på en gång, fast det var väldigt kul ändå. Sen efter träningen åkte jag hem. Idag ska jag plugga lite och sen kolla på Idol klockan 20.00 som jag nu börjat följa. De känns som om jag bara skriver hela tiden att jag ska plugga, tråkigt värre. Men de blir så hela tiden, jag har inte tid för annat och sanningen är att när skolan är slut så är även jag helt slut så jag orkar aldrig göra något annat än att ta de lugnt ett tag och sen plugga lite. De är klart att ibland vill man göra något, men den här veckan är det inte så mycke kul som händer iallafall.

Det var min lilla dag/skoldag. Nu ska jag hoppa in i duschen. Jag kommer tillbaks senare, xoxo

Finally!

Jag känner mig stolt! Har precis skrivit klart min uppsats om evolutionen i SO. Visst, gick de trögt i början men sen flöt de på bra och nu är jag klar.. eller nästan har en fråga att svara på bara. Det som är så bra med att plugga är att när man äntligen är klar och nöjd så känner man sig så glad och duktig, och då kan man göra alla dom saker man vill utan att ha dåligt samvete för att man behöver göra något annat. Så det bästa är ju bara att ta i tu med det på en gång, speciellt om du ändå inte har något annat för dig, för sen kan du ju göra allting annat. Och du.. glöm inte något att äta & dricka så du är pigg sen.



Men nu början fan Top model 10, som jag längtat efter i evigheter!
Ska nog ta och micra en kopp té nu också.
Ha en bra kväll, all kärlek / Johanna.

Walking in my dreamshoes

Jag har hittat mina perfekta vinterskor! Brukar alltid vara ett himla stort problem för mig att hitta ett par snygga och varma skor till vintern men nu har jag hittat dom som är precis så. Underbart va ? Kommer från Nilson, från märket Vagabond och kostar 999kr, dom ska bli mina !


En rörig tisdag

Hejsan!
Nu är jag hemma från skolan och sitter framför tvn med mackor och mjölk.
Vi påbörjade ett grupparbete på Samhällskunskapen idag, man skulle skriva om olika partier. Våran grupp fick Miljöpartiet. Det ska bli lite kul faktiskt, kalla mig pluggis. Men vissa ämnen tycker jag är mer intressantare än andra, och samhällskunskap är en av dom. Eftersom jag tycker de är kul så går det ju lättare, men med NO & matte är intresset på noll så då blir allt mycket svårare.
Egentligen skulle jag hem till mamma efter jag slutat idag, men sen blev allt så komplicerat och jag åkte hit till pappa istället. Mest kanske de berodde på att jag inte skulle få se Top model 10 ikväll, men jag blir bara så less ibland. Det känns som om jag inte har något riktigt hem, om man har två hem kan man ju inte ha ett riktigt.. ? Tänk dig liksom att vara.. jag kan inte komma på ett bra exempel, men som en pingisboll som bara åker hit & dit hela tiden för att man förväntas göra det. Men egentligen är det ju inget måste, det är ett eget val. Men det skulle bara vara skönt om man hade ett hem och en familj, enkelt och okomplicerat. Visst, de gör inte så att allt annat blir enklare, men väldigt mycket.. Man kan inte alltid få som man vill, som man får acceptera läget. Så är det för alla.

Jag ska kolla vidare nu. Kram på er ♥


Pics

Lite bilder från i Lördags kommer här:

 
Johanna gör en Lady Gaga pose, och lyckas.. inte.
 

Puss & Godnatt !

Johanna is in the house

Jag måste säga förlåt för dålig uppdatering! Jag trodde jag skulle hinna skriva igår också, men nej det hann jag inte. Hursomhelst hade vi väldigt roligt på den där "bostadsföreningsfesten", det var jag Nicolina, Bella & Liz som fick vara som servitriser och gå runt och servera gamla. Haha, dom gav oss massa beröm och var jättesöta. Sen fick vi en biobiljett och 50kr för besväret, samt väldigt god mat. Det var en mysig kväll iallafall, vi somnade runt 3 eftersom vi var ganska pigga. Sen dagen efter delade jag & Nicolina ut reklam och gjorde lite videos som bara hon & jag kan och därefter hade jag fotbollsträning.
Men nu måste jag sluta igen, måste hinna plugga matte innan jag ska möta pappa i vällingby c för att äta middag. Tänkte bara tala om att jag fanns.

Men ha en bra kväll sötnosar.

So much things to do, so little time..

Godmorgon!
Jag är uppe ganska tidigt, för jag ska snart dra iväg till Blackebergs IP för att spela fotbollsmatch, yeey. Sen kommer Nicolina hit någon gång efter det och så sover hon här, alltid lika kul. Sen är det ju så att "bostadsföreningen" som jag/vi bor i firar 50 år så då ska det bli typ någon fest, med mycket mat och så och då ska vi hjälpa till där och få en biobiljett. Det låter lite krångligt, och det är det också för jag fattar inte mycket av de men man får en belöning iallafall. Så jag vet inte om de blir så mycket inlägg idag, tyvärr.. om inte så får ni ha en jätteskön lördag!

kääärlek / J.

Go musse pigg!

Världens kändaste mus fyller 80 år i år.
Dags att plocka fram en gammal mussepigg t-shirt, eller varför inte köpa en ny ?

Vit T-shirt m Myckey tryck Oversize Mickey-T grön 

Dom två första kommer från chicy.se, den tredje från Cubus & den fjärde från megastore.se

Jag blev iallafall sugen på införskaffa mig en av dom här.

You're look so hot right now


min coola t-shirt med tryck kommer från H&M,
& det orange nagellacket(som ser rött ut på bilden) är från Depend.

Lugn hemmakväll



Hey mina skönheter!
Hur mår ni idag? - Själv mår jag alldeles utmärkt. Det är ju fredag!
Dagen har rullat på som vanligt, med flera lektioner men de gick väl okej ändå. Sen när dagen var slut åkte vi med bussen till vällingby där det var helt kaos, som de är ibland. Haha, fast ändå ganska roligt men jag lovar.. hela bussen var proppad och alla skrek, stackars dom tanterna som satt inklämda där säger jag bara! Sen gick jag till bokhandeln för att köpa en bok, gud vilken geek jag är. Men sen visade det sig att den gossipgirl boken jag hade köpt hade visst Isabella, så jag får väl byta ut den mot nästa bok sen. Men jag känner bara att jag vill att alla dom böckerna ska vara mina liksom, jag har ingen egen och jag väntar bara tills hon har läst klart. Men hur onödigt är det inte egentligen att köpa alla dom böckerna hon redan har bara för att jag vill att dom ska vara mina ? Hm..

Hoppas ni får en mysig fredagskväll. Min tillbringar jag nog hemma, nu blir det mat och jag är ovanligt hungrig eftersom jag och Marina inte hann med lunchen idag. Sen måste jag hinna ringa nicpic också. xoxo ♥

the autum is here!

 
ursäkta, men jag var tvungen att täcka över mitt ansikte på den här bilden.

Såhär såg jag ut idag. På mig hade jag strumpbyxor från H&M, brun cardigan från H&M, linne under från Milkshake, skärp från assesorize(stavning?!), sjal lånad av bella, ring från indiska och mina kära boots från Scorett.
Puuh, det var mycket på samma gång.

Ha en trevlig kväll! ♥


Ändrat designen för hundrade gången

Jag kan inte låta bli.. Jag blev så trött på förra designen, så jag var tvungen att byta.
Den här känns lite mer höstig, så jag tror jag behåller den. Åtminstonde ett tag, men vad tycker ni ? Var det bättre eller sämre ? Den kanske inte ser lika dan ut i mina ögon som i era.
Och dessutom ska jag ta bloggen på mer allvar nu. Jag vill vara i toppen, jag vill skriva en rolig blogg som många läser. För just nu är jag inte nöjd med vad statistiken ligger på, så jag ska satsa mer. Även fast jag vet att de kommer bli tufft att hinna med allting när jag också vill ägna tid åt plugget, vännerna och fotbollen. But let's give it a try!


Allt är värdt ett försök

Hallå sötnosar! Saknat mig ?
Allt dedär téet och halstabletterna måste ha hjälpt, för nu känner jag mig inte lika sjuk längre. Hurra för mig! Men desvärre har nu också Isabella blivit sjuk, så jag kanske får tillbaka förkylningen och allt det snart.. vem vet.

Idag när skolan var slut gick jag Nora, Erica och Marina runt i vällingby centrum i brist av annat att göra, iallafall för mig eftersom min ekonomi inte ligger på topp just nu. Men en glass hade jag råd med, eller nej juste.. den betalade Marina. Hade tänkt att bara ta det lugnt idag, men nu blev jag uttråkad efter att Top model tagit slut. Det ända som är säkert är att jag ska se idol ikväll, missade det igår och bestämde mig för att ge det en chans. Även fast de är ny jury som säkert inte kan toppa den förra, det kommer kännas tomt utan dom. Men någon som såg det igår ?
Hiss eller diss ?


Botmedlet mot förkylning

Jag ska bli frisk, och vad är inte bättre än varmt gott te då ? Jag har hört någon stans att varmt ska vara bra mot halsen, och jag litar på det och sätter mig i min säng med boken jag läser just nu: Ego girl av Carolina Gynning. Så..
Godnatt!



Sjuk.. igen?

Bonjour!
Yes, jag kan ett ord på franska. Haha.
Har precis kommit ut från duschen, hade fotbollsträning innan.
Imorse vaknade jag med väldigt, väldigt ont i halsen. Kanske är de min kära pappa som har smittat mig ? Men jag har ingen lust med att vara sjuk nu, speciellt inte nu i början då man ändå inte är så utsliten av plugget. Men, men.. självklart ska det alltid hända när man minst vill det. Jag har nog ganska lågt imun försvar, eller vad de heter. För de känns som om jag HELA tiden blir sjuk medans alla andra aldrig blir det. Men Iallafall bestämde jag mig för att pallra mig iväg till plugget ändå, och mådde lite bättre under dagen. Vi hade svenska test igen, det gick väl helt okej. Fast jag chansade typ mest. Vi hade också franska som jag suger på, åh herregud!
Ja, det är inte så mycket som har hänt idag direkt. Imorgon är de en ganska kort dag, börjar halv nio och slutar tjugo över två. Så de blir väl inte så jobbigt.
Ha en bra kväll ! Kram. ♥

Dagens bilder


Bild på söta Isabella när hon pratar i telefon. PS. hata mig inte

En snabb liten bild på dagens outfit idag:
Tubkjol från Indiska
Rosa tunika (under) från SISTERS
Kofta från Ginatricot
Armband från Åhlens

Det var vad jag hade att erbjuda idag. Puss!

Chilldag

God eftermiddag! (a)
Så var ännu en lång skoldag över, sköönt. Och idag hade jag för en gångs skull, ingenting för mig på eftermiddagen så jag bestämde mig för att gå hem, plugga och slappa framför tvn. Jag lovar, jag har inte gjort de sen skolan började! Och allt plugg i skolan tar slut på mig. Lucky me så kom Isabella hem nyss också och gjorde mig sällskap. Just nu tittar vi på PussyCat Dolls 2 finalen, så jag ska fortsätta titta nu.. och jag ska planera min helg också, längtar redan dit.
Kram på er ♥

Måndag morgon

Godmorgon sockertoppar.
Nu har klockan snart passerat halv tio och jag ska väl börja gå om en halvtimma.
Jag hoppades att jag inte skulle vara så trött imorse när jag vaknade, men det var jag. Hade inte sovit så bra inatt.
Första lektionen är idrott idag så jag har satt på mig "idrottskläderna" nu. Men de är så synd att de bara regnar och är skitdåligt väder ute, för jag skulle gärna bara gå runt i en tröja med bara en tunn kofta över, men inte ens det går ju.
Så jag fattar inte riktigt vilka kläder jag ska ha, för de är precis emellan sommar och höst även fast de är närmare åt hösten. Men nu kanske de är höst på riktigt ? Eftersom de är första september och allt, då borde ju de vara höst.
Förut trodde jag att skulle orka, men nu vet jag inte om jag orkar alla långa veckor fram tills höstlovet..

RSS 2.0