Saturday'

Hellu allihopa!
Vi har gäster just nu, så jag går in och passar på att skriva några rader.
Vi vann matchen idag, med 4-0 mot Norrviken. Vi spelade faktiskt riktigt bra, och de var ju tur också för det var Helenas födelsedag haha (: Efter det gick jag & Bella till nälsta badet och tog oss ett dopp, även fast i var där typ vid halv 5 så var de väldigt mycke folk där. Men sen spärrade dom halva bassängen för att de hade kommit typ glassplittror i vattnet eller något sådant så sen gick ganska många hem, men vi stannade kvar men sen var de några små pojkar som började kaxa mot allt och alla, haha. Dom började spruta vatten och sen började dom slåss på oss ha, vilket liv asså!
Ja och iallafall nu är vi hemma och har gäster, och jag lägger in musik till min ipod. Men de är väldigt irriterande att ena luren på hörlurarna inte funkar, så nu måste jag slösa pengar på de också.. Just nu lyssnar jag på Amy Winehouse, hon är sjukt bra faktiskt! Fast hon är kanske inte den bästa förebilden direkt men hennes musik är bra.

Nu har jag också sett att min statistik på läsare har gått ner, de går typ upp och ner hela tiden.
Men även om de är få läsare så skulle de ändå vara kul om ni kommenterade, och säger vad ni tycker. Och gärna ge tips på vad jag ska skriva om, då skulle de bli mycket roligare för mig också att blogga. Jaja jag forsätter ändå, annars för min skull.
Vad händer/har hänt ikväll då ?
Peace and love / J ♥

Skynda & Fynda!

Är det någon mer än jag som är ute efter en bikini till sommarn ?
- Jag tänkte väl de, här kommer några billiga bikinisar & sådant, allt under 100kr.
Dethär är iförsig vad jag tycker, men något kanske passar er .. ?
    
Rea nu så passa på! Överdel: 79kr, underdel 49kr.

Samma bikini som den ovanför fast i en annan variant. Kostar 98kr per del,
dom här färgerna finns på den ovanför också.

 
Finns i vit färg också. överdel: 98kr, underdel: 98kr
 
överdel: 98kr, underdel: 98kr

  

tillbehör på stranden: Hårklämmor 20kr, flip-flops 50kr, väska 98kr.

Gårdagen & nuet

Hejhopp!
Hann inte skriva igår för de fanns inte tid till det.
Efter plugget åkte jag till Nockeby, där Nicolina & jag skulle bada på badberget.
Det var jättevarmt i vattnet! Eller jättevarmt kanske är att överdriva, men skönt var det iallafall. Tog självklart några fina foton också som jag kanske lägger in senare, tar alltid bilder nu när jag har hittat min kamera - är beroende av den, haha. Vi solade ett tag också, men jag tror inte de blev så mycke skilnad.
Sen begav vi hos hem till Nico, där vi hade det lite skojs och spelade in heta videor haha, det är våran grej. ^^
Var hemma igen runt elva och då bestämde Jag & Bella oss för att gå ut på en promenad eftersom det var så skönt ute, de var liksom fortfarande varmt. Ja, sen blev jag sjukt trött när vi var hemma och sooov. De var min fredag de.
Snart ska jag åka iväg och spela fotbollsmatch, men kommer inte ihåg vilka de var men nu vill jag vinna! Efter de vet jag inte vad som händer, kanske ska gå till Nälstabadet eftersom de har öppnat nu och senare ikväll kommer det gäster hit. Very funny!
Anyway, hoppas ni får en bra lördag de blir väl antagligen mer inlägg sen.
Puussar och kramar / Johanna.

Fredagens outfit

  

Grå tröja från Zara (Isabellas)
Vitt linne under från H&M
Svarta tights från H&M (Isabellas)
Ballerina skor från vagabond [syns inte]

Låtar från Esc

Jag har haft dom här låtarna i huvudet hela tiden sen Eurovision song contest i lördags.
Alla låtar påminner om varandra, eller hur ?
Men tycker ändå att alla låtar är bra, annars skulle jag ju inte ha dom i mitt huvud haha.
Här bjuder jag på dom så kan ni lyssna hur mycke ni vill. Vilken tycker ni är bäst ? (:

 
Secret Combination - Greece

 
Shady lady - Ukraina
 
Hero - Sverige


Armenien - Qele, Qele

Torsdagen

Hejsan alla bloggare&läsare.

Den här skoldagen var inte så jobbig. Jag hade bara 4 lektioner
Vi hade franska, sen hade vi matte och då gick jag och några andra ut och jobbade i den sköna solen och lyssnade på musik.
Jag fick en stjärna också av Nils, vår snälla mattelärare tihi ( 8
På idrotten hade vi brännboll, fast de var helt knaaas. Inte så mycke att skriva om skoldagen. Gick lite tidigare från SO:n för att jag var tvungen att skynda mig till bussen som gick klockan 2, men sen när jag skyndat mig och är på väg till busshållsplatsen ringer Nicolina och säger att hon slutade senare och missade bussen. Väldigt onödigt, men jag köpte en dricka så länge och sen mötte jag henne i brommaplan.
De blev en solig och skön eftermiddag i stan, och jag fick faktiskt med mig hem mina Vagabondskor som jag har gått och trånat efter i flera månader (eller kanske lite mindre) men de blev i ljusgul färg. Medans jag la ner ungefär 400 spänn på dom där skorna, så fyndade Nico en väska & en typ wct tröja för bara 200 kr sammanlagt. Och då blir jag lite fundersam om de verkligen var värdt att lägga ner dom pengarna på ett par skor när jag kunde köpt flera andra saker istället.. men ja det var de!
Dem där skorna var ju speciella (aa).. typ haha.
Sen efter att pendlat fram och tillbaka med skoskav x100 mellan Hötorget och fridhemsplan köpte vi en iceslush och åt på Mcdonalds. Inte bra Johanna, ska ju inte äta där - men nångång ibland gör väl inget (?)

Nu måste jag ta reda på NO läxan och sen vet jag inte vad jag ska göra
, hittar väl alltid på nåt.
Skriver mer senare, pusshej / J

Här kommer lite - många! bilder från stan & mina älskade skor:
    
    
  

Dagens outfit

Här kommer bilder på dagens outfit på mig,
Det var ju supervarmt så jag klädde mig efter vädret!

   

Avklippta jeansshorts från Replay (Isabellas)
T-shirt med tryck på från second hand butiken 'Camillas kläder' (Isabellas)
Vit kort jacka från Gina tricot (Min)
Stor svart väska från Friis & Company (Isabellas)
genomskilnigt armband från H&M (min), men jag vet inte om den syns på bilden.


I <3 Greys!

Var på fotbollsträning. Ibland är det så skönt att träna, men ibland inte men idag var de det iallafall.
Och jag bestämde att kolla på Greys Anatomy, seriöst jag har inte sett de på typ evigheter för jag har kollat hela tidenTop Model. Men nu ska jag  bojkotta Pussy Cat, Girlylicious eller vad fan de heter haha och köra på G.A helt enkelt. Jag har första serien på box och när jag har pengar över vill jag gärna lägga ner pengar på den andra boxen, för att serien är sjukt bra! De är inte alla som tycker de och jag trodde inte heller att den var bra för jag brukar liksom inte kolla på Sjukhus program eller vad man ska säga, men en kväll såg jag ett avsnitt - ni vet dedär avsnittet med den jättestora olyckan med en färja typ ? Aja, sen var jag fast iaf. De ända som är synd är att inte Meridith och Dr Shepard är tillsammans, för dom är ju perfect match, de får jag lite små damp på! (a) Han är het också.

Imorgon ska jag till stan med Nicolina efter skolan, och jag slutar kl 2 för jag har ingen elevens val.
Vi ska kolla på lite Second hand och sen så ska jag leta efter ett par skor.
Men nu ska jag nog tagga till sängen för är ganska trött. PUSSHEJJ!♥

 


Solig onsdag

Heejsvejs.
Ska snart gå ut & joina bella ute i solen, vill verkligen få en snygg bränna och de är typ 20 grader ut, elr mer (?!).
Sen har jag fotbollsträning ikväll & jag måste hinna se på Grey's Anatomy elr Pussy Cat Dolls 2, vilket ska jag välja haha ?
De är så himla skönt nu innan sommarlovet när man inte har mycke plugg, annars brukar man alltid ha något plugg man måste göra efter skolan. Iförsig har vi ju franskaprov nästa vecka så de måste jag träna till, men annars .. NADA! Och nästa vecka ska vi till skansen på måndag (skitkul, men man slipper iallafall lektionerna) och funderar ifall jag ska till grönan efteråt kanske, på tisdagen ska vi typ inte göra något vi ska snacka om gårdagen bara, sen på onsdagen ska 7B till tekniska museét, på fredagen är vi lediga för de är nationaldag och måndagen efter de ska sjuorna till gröna lund - alltså dom som har mest stjärnor. Wihu, och vi slutar den 12:e juni så de är alltså inte mycke kvar!
Slänger in bilder på dagens outfit, obs: alla kläderna nästan är Isabellas för vi har bytt garderob den här veckan nu.

  

Vit kjol från Åhlens ( Den är faktiskt min)
Grått linne från H&M tror jag
Mörk brun munkjacka från Vero Moda
Rött flätat smalt skärp från loppis, hihi.
Röda skor från Wedins.

/ J

Tisdag med lite bilder.

Hallojsan. (Haha, kommer aldrig på något bra att börja inlägget med)
Jag är medveten om att min bloggdesign ser lite knas ut just nu, men jag ska fixa de.. när jag har tid, och iförsig har jag ju lite tid över nu så kan försöka fixa.
Anyway, jag har precis suttit ute i härliga solen med den nya Frida tidningen, ett glas juice och NRJ på högsta volym. Men efter ett tag får man ofta väldigt ont i huvudet, så jag pallade inte mer och gick in och tänkte blogga lite istället.
Skoldagen har varit rätt skön, på matten jobbade jag inte så mycke jag & erica tog lite foton istället som kommer sen, och ja.. sen på musiken redovisade jag & Marina vår grymma låt som heter "Miss you" för våran lärare Simon. De var lite nervöst man skulle sjunga i en mick men han sa att han var väldigt imponerad av oss och att vi var bra, så vi fick G+.
Iallafall, på sista lektionen på SK:n hade vi brännboll och vi vann, sen när vi slutade tog jag & M en glass på donken. Denhär nya Mcflurry 'ahlgrens bilar', vi ville testa den. Men asså först var den skitgod, men sen blev de alldeles för mycke "slem" som vi kallade de och de blev liksom äckligt. Haha, intressant va ?
Ikväll händer de inte så mycke förutom att vårt lag BP ska fotograferas vid 8 och sen ska jag watcha desperate housewives! Lite bilder kommer här nere från dagen.
SEEES, pussar / J .

    

första bilden: dagens outfit. Avklippta jeansshorts från Lee, grå långärmad ribbad tröja från Cubus, halsbands som är Nicos (a)
andra bilden: Elin, tredje bilden: Mattias hand och Marina, fjärde bilden: Marina & Anna W, femte bilden: Erica & Johanna


Lista

Lägger in en lista innan jag går. (:

Ett eller annat..
Latte / Cappucino: Om jag måste, Latte.
Landet / Stan: Svårt, jag är en stanmänniska men landet kan vara mysigt ibland
Jordgubbar / Hal
lon: Jordgubbar!!
Pizza / Kebab: Egentligen inget men kanske pizza då
Svart eller rött: Svart
Regn eller snö: Usch jag hatar snö, så regn.
Snö/badsemester: badsemester
Mjölk / Vatten: Vatten

Har du någonsin?
Ätit sushi: Jao
Stått på scen: Adå
Varit ihop med någon som varit otrogen: nej, det tror jag inte haha.
Klättrat på berg: Aa säkert.

Motsatta könet
Gillar du någon just nu från det motsatta könet: Jag tror de.. 
Vet den om det: Nej
Gillar någon annan dig just nu: Jag vet inte
Vad tittar du på hos en man: håret, ögonen, helheten.

Inom de 48 timmarna

Har du haft ett seriöst samtal: Neej. :/
Kramat någon: Ja de är klart.
Kommit sams med dina föräldrar: Nej, eller jag var aldrig osams med dom.
Bråkat med en kompis: Hah aa, men bara lite.

Gillar du att
Ge kramar: Självklart
Ge massage: Hm, jag tror inte jag är så bra på de men gav de nyss. :)
Gå promenader i regnet: Ibland är de mys

Övrigt
Svär du för mycket: Kanske, haha.
När duschade du senast: Igår
Vilken färg är det på dina byxor just nu: Svarta, adidasmjukisbyxor.
Vilken låt lyssnar du på just nu:  Simple Plan - When I'm gone
Vad var det sista du sa: Tack för maten!
Vad är bredvid dig just nu: Mobil och nagellack.
Hur ser ditt skrivbord ut (till datorn): Ett fult träskrivbord med massa saker på.
Vad var det sista du åt: Lasagne, *mums*
Vem vill du spendera resten av ditt liv med: De får framtiden utse.
Har du en lavalampa: Ja, eller jag gav nog bort den (?)
Hur är vädret just nu: Molnigt och svalt.
Vad gjorde du igår natt: Sov kanske ?
Vem pratade du sist med på telefon: Philip
Vad blir du glad av: Vännerna, kärlek - ja de mesta.
Stans godaste kaffe: Dricker inte kaffe, jag kör på té.

Måndag

Helluuh.
De får bli ett kort inlägg nu för jag ska äta strax.
Dt har varit en lååång skoldag idag, slutade kvart i fyra. Men de bra är att jag tror jag får åka med till grönan med skolan, för de är inte så många i vår klass som har många stjärnor, så that's good!
Har skrivit klart mitt minital på datorn som jag ska läsa upp på onsdag, och de filmas. Fett jobbigt och kolla på de sen, haha.
Ikväll ska jag se fotbollsmatchen Sverige - Slovenien, är faktiskt rätt sugen på att sitta framför tvn och äta chips med dipp. *tjockis*



Ha det bäst, kärlek / Johanna


Veckans bästa

I slutet av varje vecka ska jag skriva om de bästa i veckan o.s.v
Här kommer veckans..:

Bästa tvprogram: Har inte kollat på så mycke i veckan, men måste nog säga Desperate Housewives.
Bästa film: Haha, jag har inte sett någon film förutom Holes på engelskan, så de får bli den.
Låt som jag har tjatat ut: I'm Yours med Jason Mraz
Bästa kap jag köpt: Klänningen till skolavslutningen gillar jag väldigt mycke!
Bästa kväll: I fredags med Liz, Marina, Maja & Isabella
Roligaste lektion: Kanske i tisdags på musiken när vi skrev vår superbraiga låt.

Åh, jag kommer faktiskt inte på något mer. Men om ni har något tips på nåt mer jag kan skriva, så skriv!

Mors dag!

Efter jag varit och delat ut reklam idag med isabella gick vi till Åhlens i vällingby en stund.
Jag köpte dehär till min mamma på mors dag; en tvål som luktar skitgott & örngott + en dag med mig, haha (a)
De är ju tanken som räknas iallfall. Nu måste jag göra iordning mig för ska på fotbollsträning strax.
De kommer ett till inlägg ikväll om veckans bästa o.s.v, haha många inlägg idag men få kommentarer as usual.

 

Kramar / J . ♥


Söndag

Dagens outfit:
 

Svarta shorts från SALT
Rosa tunika från SISTERS
Svart och guldig munkjacka från Adidas
Guldiga ballerina skor från H&M

Irrititerad!

Ja, irriterad är jag fortfarande efter igår. ETT FIASKO FÖR SVERIGE I ESC!
Haha, den där känslan om att de skulle gå bra för Sverige var tydligen heeeelt fel.
Men seriöst jag förstår verkligen inte ?!
Jag tycker personligen att Sveriges låt var mycke bättre än dom andra, okej kanske inte alla men väldigt många. Från första gången jag hörde den tyckte jag att den hade någonting liksom. Och jag kan verkligen inte fatta att ett sånt dåligt land som Bosni Hergozevina (eller hur de nu stavas), ni vet den där låten när dom tvättar, kom långt före sverige.
Vad är de för nåt egentligen? Den där låten var fan ett av de värsta jag hört, ursäkta men jag får lite damp här. Sen om nu inte Sverige kom bra, jag tycker inte heller att Ryssland skulle vinna -  men dom hade ju lagt ner sjukt mycke pengar för att vinna så dom lyckades kul för dom iallafall men jag tycker själv att Ukrainas låt var bäst, och den kom tvåa tror jag..  

Jaja nog om de, de bästa var iallafall att vi fick en tolva av Malta. Haha jag hade sagt: "Om nån ger Sverige en tolva så heter jag Kajsa" och så får dom en tolva, inte för att de hjälpte men.. och sen Björn Gustavsson var nog de bästa av allt, fett skön han är men nu kanske hela Europa tror att Sverige är helt efterblivna, haha. Men då får dom tro de, för jag älskar Sverige - och de kommer jag alltid även om ingen fattar att dom är bäst, tihi.

*Snyft*

 
Asså jag gråter inte ofta till filmer, men alltid när jag ser dehär så kommer tårarna fram. Haha jag kan inte hjälpa de! Men de är så sorgligt, speciellt om man har följt hela serien när Ryan och Marissa var tillsammans och allt dom har gått igenom.. de känns liksom verkligt. Jag vet att de är nördigt. Men erkänn .. ?

Äntligen..

..har jag hittat en klänning till skolavslutningen!
Visserligen blev de inte den jag ville ha från början, jag kollade typ överallt.
Men de blev en annan och jag tycker om den mucho!
Köpte också ett billigt linne, kanske inte dom bästa bilderna but still:

 

klänning från GinaTricot 150kr , tubtop från H&M 50kr


Fredan & lördagen.

Hola sköningar!

Vill ni veta hur de var hos Liz igår ? - De var skitkul, höhö. Jag och Marina åkte till islandstorget och mötte Isabella där sen var de massa folk hos Liz, iallafall de va kul. Sen hade jag, Maja, Isabella, Liz och Marina vattenkrig, fast de var väldigt kallt då så vi blev asblöta och sen satte vi på oss pyjamas fast klockan typ bara var 7, haha. Vi sjöng singstar hela kvällen och låg och snacka ett tag, på morgonen nästa dag skulle Liz ha fotbollsmatch så vi gick hem ganska tidigt, vid halv 10 typ. Alla var helt döda, sen gick jag hem till bella en stund och åt frukost för sen hade jag match i blackebergs IP, så det var väldigt nära. Vi förlorade matchen, 3-1 till dom. Men vi borde ha vunnit, ärligt vi borde verkligen det.

Nu har jag precis duschat och jag ska åka in till kista med mammi och nu ska jag verkligen hitta klänningen/toppen som jag ska ha på skolavslutningen, jag måste! Efter det ska jag bara vara hemma här med syster och mamma och faktiskt kolla på eurovision song contest, alltså jag är bara tvungen att kolla på de. Jag får dåligt samvete annars, har kollat varje år nästan de är som en tradition. När jag var mindre brukade jag & isabella spela in och kolla på sen hela tiden, haha. Dessutom har jag en känsla av att de kommer gå bra för Sverige och jag brukar ha rätt! :')
Juste! JAG HAR HITTAT MIN KAMERA! Har letat efter den i ett halvår sen Gran Canaria(eller kanske inte direkt letat överallt men..) och i torsdags hittade jag den helt dammig bakom tvn, sjukt glad jag är. Även fast den inte är den bästa kameran, men den är bättre än inget så länge. Nu måste jag kila, här nere kommer bilder på mig i lugg, man ser inte så mycket men har ingen bättre bild än:

 


Förlåt.

Förlåt, förlåt för dålig uppdatering!
Men min data har varit paj, nu måste jag göra iordning mig för ska sticka till skolan om en kvart.
Ikväll är det fest hemma hos Liz, och imorgon har jag fotbollsmatch men skriver mer efter det.
Plus, vet ni? Jag har klippt lugg, härmis som man är men jag kände för det. Mihi, aja Hejdå så länge! ♥

Skola, shopping & fotboll.

Ja rubriken säger ju allt, det består den här dagen av.
Det var en kort skoldag idag, började halv tio och slutade halv tre - fast den kändes faktiskt ganska lång.
Efter skolan åkte jag & Erica in till vällingby "city" (töntigt namn). Vi letade efter skolavslutningskläder, men vi hittade typ ingenting. De fanns ingenting som jag verkligen blev sugen på att köpa, men jag köpte örhängen. Och sen på Åhlens hittade jag en söt svart tuptop som jag köpte, jag vet inte om jag ska ha den till skolavslutningen eller inte. Den är ju svart, är inte de lite tråkigt? Hm.. annars får jag lämna tillbaka den.
Snart ska jag dra iväg på två timmars fotbollsträning och sen blir det Sex and the city, *JIIPPPEEY*! Nästan de programmet jag gillar mest just nu, får fem stjärnor av mig.

tjingeling


Månadens vill ha!

Här är mitt månadens vill ha. Ska lägga ut de varje månad, alltså dom sakerna jag helst vill ha den här månaden och som är viktigast:

1. Skor från vagabond, kan inte bestämma mig om jag ska ha guld eller rosa. Lutar åt rosa.. Kostar runt 300 kr
2. Svart väska, har redan hittat den jag vill ha. Detär inte exakt den på bilden, men liknande kommer från Lollipop eller vad affären heter, iallafall to die for! Kostar 499kr.
3. Skolavslutningsklänning. Har inte riktigt bestämt mig än för vilken de ska bli. Har kollat runt lite, men vill helst att den ska vara armlös/tuptop och blommig. Vill gärna ha klänningen klar den här månaden.
4. Brun utan sol. Ja, jag ska förbereda mig inför beach 08 haha. Vill ju inte vara den blekaste, så lite fusk gör susen!
5. Örhängen, helst små pärlörhängen eller glittrande pluppar. Vill inte lägga ut för mycke pengar på de, men alla mina försvinner så de behövs.
1.  2. (liknande väska) 
 3.   4. 5.

Det var allt jag kom på just nu, något som jag suktar efter denna månad men som tyvärr nog inte blir min är denhär adidas tröjan, wct. Den är skitsnygg, om man vänder den ut och inn så blir den mycke snyggare också. Kanske förhoppningsvis nästa månad..


Tralalala..

Hej alla sötnosar!

Kom hem från stan för ett (ganska långt) tag sen med Maja, Marina & Isabella. Köpte present till Liz som fyller år på fredag GRATTIS I FÖRSKOTT :) <3
Sen letade jag efter en klänning till skolavslutningen och skor och väska. Och när jag äntligen hade hittat väskan jag ville ha så räckte inte mina pengar, det var typ 20 kr som saknades eller något. Jag blev jätteirriterad! Det är verkligen de värsta som finns när man är glad och ska köpa de man vill ha och så funkar inte kortet, dessutom ganska pinsamt också. Men, men nu vet jag exakt vad jag vill ha så får åka in till stan senare i veckan för jag får mer penger på fredag. Men jag köpte nylonstrumpor haha, de är ju alltid bra att ha!

Favoritprogrammen (Gossip Girl & Desperatehousewives) har jag nyss joinat. Fast ärligt talat tycker jag att Ugly betty är bättre än Gossip Girl, alltså jag gillar ju GG men Ugly Betty slår de. Det är bara mina åsikter men därimot så älskar jag kläderna ifrån GG, speciellt Blairs kläder är helt underbara, tänk om man hade hennes garderob, seriöst! Jag hatar verkligen min garderob, skulle inte ha nåt imot att byta ut den mot en annan. Men ska kanske byta ut några kläder med någon kompis, en ganska smart idé faktiskt eftersom man alltid tröttnar på sina egna kläder. Bara byta ut ett tag liksom.

  
cute,cute,cute!

Ha det bäst , Kärlek / J.

Måndag

Hejhopp.
Förlåt för den dåliga uppdateringen, men har inte hunnit med i helgen och tyvärr måste jag snart gå och plugga nu till matteprovet imorgon men de ska bli bättre, jag lovar!
Dagen har varit helt okej, även fast jag ont i huvudet av all skola och plugg. Fick tillbaka NOprovet också idag, vill inte säga vad jag fick(för att de var dåligt) men det var iallafall lite, och då menar jag lite, över godtjänt och de var ju det som var mitt mål tihi.
Sen efter skolan kom Marina hem till mig, vi var skithungriga I LOVE FOOD haha. Vi skrev ganska mycke på våran låt faktiskt, nu är det inte så mycke kvar. Kanske inte den bästa låten, men den duger.
Nu måste jag upp och äta, så det blir inge mer inlägg mer ikväll för vill också gärna hinna titta på Desperate Housewives boxen. Men dagens outfit hinner jag med, skriver mer imorgon då. Pussar & Kramar / Johanna

   

Blekta jeans från Gul & Blå
Svart linne med tryck på från MANGO
Adidas tröja från Adidas (ändrade tröjan mot en annan sen)
Svarta tygskor från BjörnBorg

Film.

Georgia rule hyrde jag och Tove i fredags,
Jag tyckte filmen var jättebra.
Den handlade om en tjej Rachel(Lindsay Lohan) som är väldigt stökig, och hennes mamma (Felicity Huffman) får nog och skickar iväg henne till till hennes mamma,alltså Rachels mormor. Kommer inte ihåg vad hon heter men de är iallafall Jane Fonda.
Där blir allt annorlunda, och Rachel har svårt att skillja på vad som är rätt och fel. Tillslut kommer något oväntat upp som ingen räknade med.. Iallafall en väldigt rolig och bra film som jag verkligen fastnade för. Den är sevärd, även om beskrivningen kanske inte låter så intressant.
betyg:  @@@@

Lördag

HEEEEJ!
Haha, nu är jag hemma från gröna lund. De blev inte så dåligt väder ändå, eller de var tydligen spöregn här hemma men på grönan kom faktiskt solen fram en snutt. Och vi lyckades få upp Marina i Extreeme, fast det var andra gången. Första gången vi försökte så rymde hon där ifrån precis innan den började, haha din tönt!
Sen har jag snackat lite med Nicolina, saknar dig älskling! <3
Anyway måste jag nog sova nu, för ska till grönan tidigt imorn tror jag .

PUSSS

Gårdagen.

Hej nu skrev jag inte igår, för jag var med Tove hela kvällen.
Vi var i vällingby c, Tove köpte dopningspresent och jag köpte en foundation till slut. Är väldigt nöjd med den faktiskt.
Vi köpte lite godis och hyrde filmen "Georgias rules", SKITBRA film! Tihi, kommer filmanalys på den senare.
Sen var vi hemma och chillade ett tag, tog lite bilder och sådant sen gick vi till vällingby c igen, gick till donken.
Sen åkte vi till brommaplan och träffade några killar där, men det fick bli en kortis för vi var tvugna att dra hem ganska snabbt så vi kutade från vällingby till hemmet, fyfan vad vi var trötta då haha! Och kollade på filmen, snackade lite och sen somnade vi. Mysig kväll! <3

Nuu måste jag dela ut reklam snart, usch jag orkar verkligen inte! Men vad gör man inte för pengar ?
Vi ska till grönan idag trotsallt, för jag & Isabella är fett sugna på att åka dit även om det småduggar lite, vem bryr sig!
Ska gå upp och göra en macka innan jag ger mig iväg.
Hoppas ni får en bra lördag även fast de är skitväder! 

                                                                        
här är foundation'en från Isadora, kostade 145 kr nyans 01.    
 
Vi i mitt rum och Tove på donken, sötnos.

LoveLoveLove♥ / Johanna

Ge mig tips!

Jag vet inte om jag hinner skriva mer i helgen, kanske på lördag kväll.
Helgens planer ser iallfall ut såhär:

Fredag: Ska åka in till stan med Tove efter plugget, sen sover hon här. Vi får väl se vad vi gör, det blir mys :)
Lördag: På förmiddagen ska jag dela ut reklam med Fredrika, sen ska jag till grönan med familjen, Isabella (eller hon är ju i min familj) och Marina. Behöver inte betala något så.. och ska dessutom köpa mitt guldkort då *wiho*!
Söndag: Ska till grönan igen, med Moa älsklingen. Sen på kvällen har jag fotbollsträning.


 

Imorgon funderar jag på om jag ska köpa en foundation, men jag vet inte vilken.
Tryck på bilden ovanför, vill gärna ha tips, det finns ju många fler alternativ men vilken tycker ni är bra ?


Det som har hänt

Hallå alla bloggläsare!
Det blev inget inlägg igår då, men hade ingen tid knappt. Hade fotbollsträning och sen blev det ju top model finalen! Och så hann jag med att tjafsa med pappa, som vanligt.. menmen fotbollsträningen kändes fett bra, det kände liksom härligt att träna, ibland blir det så - medans andra dagar är man inte alls på humör.
Gick upp lite tidigare idag, kommer inte ihåg riktigt varför bara kände för att ha mycke tid på mig idag på morgonen.
Satte på mig mjukisbyxor, linne & en kofta för att de var på ett sånt humör jag kände mig, haha.
Vi hade franska, sen hade vi matte och jag fick en stjärna av Nils *stolt* tihi. Om jag inte sagt de, så samlar alla i sjuan stjärnor, om man är duktig på lektionen så får man stjärna, och dom 5 som fått mest stjärnor i klassen får åka till gröna lund. Så jag kämpar vidare! På idrotten hade vi orientering, vilket jag hatar mest av allt. Jag menar, vem gör inte de egentligen? Men jag Anna w, Marina & Nora försvann någonstans i skogen, vi skulle hitta en kontroll sen joggade vi lite och sen var vi borta, men vi kom ändå tillbaka i tid. Haha det var lite kul!
Ja och efter lunchen åkte våran klass till kungsträdgården för att gå på en synagoga, har inga direkt synpunkter på de. Man fick lyssna på när en tant berättade lite om judedom och synagogan, något sånt iallafall. Sen slutade vi där i stan. Hade egentligen viljat stanna kvar där efter men min mamma tvinga mig att följa med och kolla på ett radhus i Stenhamra, i Stenhamra?! Typ hur lång bort som helst, det skulle fan ta en timma för mig att åka till skolan då, och långt ifrån stan och allt. Men det blir inget av med de som tur var, lyckades övertala mamma varför vi inte skulle bo där

Och nu sitter jag här och har precis pluggat ganska mycket på NO:n till provet imorgon, det känns ganska bra men vi får väl se hur det går. Nu måste jag slå en pling till Tove om hon svarar nu!

you know you love me, xoxo johanna. ♥

Film.

I måndags kväll kollade jag och mammi på filmen Good Luck Chuck.

Det handlar om en kille som heter Chuck(Dane Cook) som en gång blev förtrollad, alla som han ligger med hittar den rätta efter honom. Till en början tycker han att de är helt sjukt men sen utnyttjar han chanserna och är nöjd, tills den klantiga Cam(Jessica Alba) dyker upp. Han blir förälskad från första ögonblicket och han måste hålla sig ifrån henne för att inte förlora henne föralltid.
Jag hade förväntat mig lite mer av filmen, den var helt enkelt en typisk amerikansk komedifilm, som ibland blir för mycket. Men den är ändå rolig och söt och skådespelarna tycker jag är ganska bra.
Betyg: @@


Låt!

 
Älskar den här låten! Det varier skitmycke eftersom jag ofta tjatar ut låtarna, men just nu är den här min favorit.
Stop and stare med One Republic

Onsdag morgon

Shu sötnosar.
Nu är jag uppe och har ätit en nyttig frukost (för en gång skull), ska börja med det mer nu.
Idag börjar jag halv 10, men ska nog göra iordning mig nu - har fortfarande pyjamas på mig.
Btw snacka jag med pappi igår & tillslut fick jag ändå köpa guldkort, så ska köpa de på lördag om jag inte ångrar mig igen haha. Jag ändrade designen för ett tag sen ju, tycker ni om den ?
Nu måste jag tagga, pusssss!

Saknad

Den här texten går ut till en underbar tjej som jag saknar väldigt mycke just nu. Vi lärde känna varandra i sexan, nej vi kanske inte känner varandra allra bäst och mest men vi har många fina minnen tillsammans. Som första gången jag sov hos dig, och vi hoppade studsmatta hur länge som helst och sen snacka vi hela natten om allt möjligt, de kändes så rätt på nåt sätt, andra gånger jag har sovit hos dig när vi hade en godispåse och fick en konstig idé att spela volleyboll med den haha! Och på vintern när vi åkte på en stjärtlapp med en plastpåse i snöbacken. Men dom bästa minnerna var nog ifrån i somras, den dagen vi åkte in till stan t ex älskling den dagen var bäst! Vi var fett rädda för att de var Iraks nationaldag eller något sånt haha, och sen när vi smög oss in på punktshop och satte på oss luvorna ha, vadå afraid of punkers? Eller den dagen vi tog en promenad till brommaplan fast de blev inte den bästa promenaden och sen när vi var i parken, fyfan vad vi skrattade då, vi såg ut som värsta töntarna men so what haha? Och barts balle är våran favorit helt klart, asså gumman vi har haft det jobbigt, vi har bråkat och hatat varandra. Men dedär gb:et du skickade en kväll fick mig verkligen att tänka, ja vi passar bra ihop. Även om vi kanske är olika så är vi ändå ganska lika, det vet jag - det vet du. Du får mig att le, du är så himla underbar finns ingen finare. Du är värd så mycket, mer än alla andra pengar i världen och jag önskade att de var vi mycket oftare. Tänker aldrig släppa taget för även om vi bråkar så hittar vi ändå tillbaka till varandra igen. Lova mig att de alltid ska vara sötnöt hjärta nötsöt, i alla lägen. För som jag har sagt.. jag finns alltid här för dig även om dom mörkaste dagarna, då ska jag finnas där även om jag är flera tusen mil ifrån dig. Det är ingenting jag hittar på för varför skulle jag göra det? Allt jag säger till dig är sant. Du har märkt när något är fel, du har visat att du finns där, du betyder enormt mycke för mig, finns inga tvivel på det! Jag vill uppleva så många mer minnen med dig, för dom är minnesvärda. Jennifer Lönnbom Colven, inga ord kan säga hur mycket jag älskar dig och vad som än händer så kommer jag aldrig sluta, för det går inte, det är omöjligt att sluta älska dig. Saknaden är stor!


Hej,hopp gummisnopp!

Hejsan.
Nu har jag precis pluggat lite med Marina då somsagt även fast de inte gick så jättemycket framåt, haha. Ska plugga mer på torsdag, för jag vill verkligen för en gångs skull få bra på ett NO prov!
Imorse tänkte jag lägga in bilder på dagens outfit men bloggen hållde på att flyttas eller vad de var så det gick inte att lägga in, men dom bilderna kommer här längre ner.
Ja på musiken idag kom jag & M (marina då) på lite på våran låt som vi håller på skriver, vi kom på två meningar typ men sen insåg vi att de inte lät så bra. De vi har kommit på, skratta inte tihi! : I see love in your eyes, I feel hope deep inside. Sen har vi kommit på lite annat också men det passar liksom inte ihop och allt blir fel. Men vi får försöka mer nästa vecka eller något sånt, hade dessutom ingen gitarr så då kändes de lite svårare.
Den här dagen har inte vart så jättebra för mig, har haft huvudvärk i princip nästan hela dagen och ont typ i ryggen eller nåt. Så har inte kunnat koncentrera mig så bra, tyvärr.
Ja vad händer ikväll då ? - Måste plugga svenska glosor, se på Ugly Betty & Desperate Housewives(även fast Felicia berättat nästan allt från de avsnittet), det kanske är bra om jag städar mitt rum också, men som om de skulle hända.

Slutligen, här är då dagens outfit:
   

Stretchjeans från Cheap Monday
Vitt ribbat linne från H&M
Grön bolero från GinaTricot
Jacka från H&M
Svarta skor med låg klack från Wedins´

Halsband och örhängen från H&M

Gör dig själv lycklig

Ja, när man heter Johanna tänker man ganska mycket.
Alla har ju sina problem, vissa mindre andra mycke större. Men problemen gör oss ändå svagare och oroligare, oavsätt hur stora dom är. Ett problem kan även vara ingenting, som t ex för mig just: Om jag ska köpa en digitalkamera eller ett guldkort på gröna lund? - Jag vet väldigt löjligt, barnen i afrika har knappt tillräckligt med mat på bordet men ändå går jag runt och tänker på de, tänker på vilket som blir bäst. Men jag vet ju att man inte alltid kan ha både och, man kan inte både äta kakan och ha kvar kakan. Sånt är livet liksom, utan problem skulle inte livet ha några utmaningar, allt skulle vara lätt.
Frågan är om de skulle bli mycke bättre då? Men tänk på att de viktigaste är att du mår bra. För de viktigaste i livet är faktiskt en själv, det är okej att vara ego. För det är du som väljer hur du vill leva, de är dig själv du ska leva med hela livet, så gör de som är bäst för dig. För nej, de viktigaste är inte att ha flest vänner, vara mest omtyckt eller ha den där killen som alla suktar efter - nej de är det inte, du kanske blir lycklig för några dagar eller fler men sen kommer problemen tillbaka igen. Så gör saker som får dig själv att må bra, gör saker för din egen skull inte för någon annans. Jag menar inte att du ska leva ensam hela livet, men att tänka på dig, inte glömma bort de. Gå din egna väg, gör som du själv vill, vem fan bryr sig om vad alla andra tycker.
Folk kommer alltid snacka skit, folk kommer alltid trycka ner än och vara avundsjuka på den som dom tycker är bättre än sig själva. Men få dom något bra att snacka om, bevisa motsatsen och visa att du har båda fötterna på jorden och att du gör vad som faller dig in. De är så mycke bättre än att försöka vara som alla andra hela tiden, att se ut som alla andra. Det gäller att ta sig igenom problemen utan att ta skada av dom. Men fly inte från problemen, det blir bara värre. För om de har hänt något i skolan eller liknande, och du nästa dag väljer att stanna hemma från skolan och undvika problemen - ja då blir det bara värre. Sanningen svider men de som är värre än att gå dit, är att inte gå dit.
Försök att ta dig igenom problemen när..

Vännerna sviker:
Du gör allt för dina vänner, men du får ingenting tillbaks. Du ställer upp för dom, finns där när de behöver prata, du vet när något är fel. Men när du är i mörkret och allting känns fel väljer dom att inte se att du mår dåligt, dom ignorerar de och försöker dra sig undan. Du ropar efter hjälp men finner ingen som kan hjälpa dig.
Ja, då är det dags att byta ut dina vänner. För let's face it, dom får dig att må dåligt, du kan inte kalla dom för dina vänner när de beter sig så där, dina vänner ska få dig att må bra och om dom inte gör de så ska du inte umgås med dom. Du kanske får färre vänner, men hellre äkta vänner eller hur? Så skit i dom och gå vidare, du förtjänar så mycke bättre.

Killen du älskar, älskar dig inte tillbaka:
Han är drömkillen med stort D, du vet att han är den rätta för dig. Men.. han älskar inte dig, du har berättat för honom om hur du känner, men han säger inget tillbaks, han visar inte att han känner detsamma. Han kanske älskar någon annan, och javisst de svider - de svider att den killen som du inte kan få ur i dina tanker inte älskar dig tillbaka. Men vet du? Du kommer hitta någon, du kommer hitta någon som du passar ihop med. De finns många fler, kärleken är inte död föralltid för att du inte får han som du känner är så perfekt för dig just nu. De kanske tar ett tag, men han finns där ute och de är bara att gå vidare.

Problem hemma:
Det är hemskt, de här hemskt om du inte trivs där du bor med din familj. Om du inte vill vara hemma för att de alltid är så mycke bråk där och att du inte känner dig trygg. De är ändå din familj som alltid kommer finnas där i alla lägen. Det finns ju massor av olika problem du kan ha hemma men förhoppningsvis finns det någon du kan prata med? Någon som du verkligen litar på, för de är bra om du berättar för någon om problemen, du kan inte bära allt inom dig. Känner du att något är fel så måste du berätta, det kan bli mycke bättre. Gör det för annars kommer de bli mycke värre, du kommer må dåligt hela tiden, du kommer inte kunna koncentrera dig i skolan. Så försök..

Du kan göra dig själv lycklig, så kom ihåg det: gå din egna väg.
/ Johanna.

En vanlig måndag.

Den här dagen har varit ganska jobbig, men ändå bra på nåt sätt - En vanlig måndag helt enkelt, förutom att vi började lite senare eftersom vi inte hade något klassråd.
Imorse var jag jättejättetrött alltså. Mamma väckte mig en timma tidigare, blev sjukt sur men somnade om och sen när jag väcktes igen var jag helt död nästan. Men efter ett tag orkade jag gå upp ur sängen, blev också lagom sur på att de inte finns någon god frukost så jag fick äta chokladflingor, nej inte de nyttigaste direkt.
På NO:n gick vi egenom vad vi ska kunna på provet på fredag, och jag & Marina bestämde oss för att vi ska plugga imorgon efter plugget, jag ska plugga SOM IN I HELVETE! haha. För jag fattar verkligen ingenting av de vi ska ha prov på så hon får hjälpa mig, men jag blir glad bara jag får godtjänt. Sen hade vi lunch, vi gick till kafeterian och sen ut men det var ganska kallt ute så vi gick in igen. O.s.v , lyckades att överleva dagen iallafall det var dagens mål!
Sen tog jag bussen hem för orkade inte göra något, är fortfarande lite trött efter helgen. Så jag har kollat på VÄNNER en stund och vi ska beställa pizza snart. Kände bara att jag var sugen på det, men ibland när jag är de brukar jag ändå bli äcklad sen, men jaja. 

DAGENS KLÄDVAL

 image97  
T-shirt med tryck från Zara
Mörlblåa jeans, stuprör från Diesel
Skor med låg klack från Wedins.

Hade även en svart flis över eftersom det var lite kyligt.

Söndagen

Ja, det var ett tag sen nu jag kom hem från cupen.
Men har duschat, städat lite, fixat naglarna & ätit.
Vill ni veta hur det gick ? - Hah, egentligen vill ni nog inte de för de gick ganska dåligt.
Fick ju somsagt gå upp klockan 6 imorse men var ganska pigg ändå, så satt i bilen till cupen med Camilia, Hanna, Linda, Frida & Olivia som igår. Vi hade match klockan 10, den matchen gick inge bra - vi förlorade den med.. ? Kommer inte ihåg med hur många mål, menmen.. Sen fick vi vänta i flera timmar tills nästa match, stekte lite i solen och köpte glass. Nästa match hade vi kl 3 men usch de laget var fan dumma i huvudet, dom fick straff först för att de var en tjej som snubbla på bollen - idiotiska dommare! Så då satte dom den, och det var de som blev slutresultatet 1-0, det var synd för vi var mycket bättre, och (jag var inte inne på planen då) men dom kallade några i vårt lag för hora & bitch ?! Och sen när vi säger till dommaren säger han att han inte hörde något, asså komigen, och deras tränare säger att deras lag aldrig skulle säga något sånt. Nänä, precis!
Jaja, sen drog vi tillbaka hemåt och stannade vid donken på hemvägen och köpte glass, taha.
 Hoppade över reklamutdelningen idag eftersom det blev så sent så isabella delar ut med Marina istället och får dom pengarna så kör jag nästa gång med någon.
Ska se en film snart som min storasyrra fick när hon fyllde år, "Good Luck Chuck" heter den, tror den är bra.
Skönt att jag får sova lite mer inatt-imorgon för jag har sovmorgon till 10 över 10. Nu är helgen slut, det gick i raketfart fan! Tyvärr kom vi inte hem med guld, men är glad ändå. De är bara att fokusera framåt.

Kärlek / Johanna

Film.

Förlåt Liz om jag härmar dig med att analysera filmer som jag sett, hoppas det är okej haha. (a)

Såg Min bäste väns bröllop nyss när jag ändå satt bänkad vid tvn.
 Själv tycker jag filmen var helt okej. Ibland var den ganska jobbig att kolla på, man fastnade inte direkt för filmen.
Den handlar om en tjej(Jules) som har en killkompis(Micheal) som är bästavänner och dom lovade en gång att om dom inte gifter sig innan dom är 28 så ska dom gifta sig med varandra. En dag ringer han och berättar att han ska gifta sig om typ 5 dagar, och då åker hon dit och träffar hans blivande fru och gör allt för att försöka hindra att dom gifter sig för hon inser att hon verkligen älskar honom och att han är mannens i hennes liv.
 Trots allt så var den ändå ganska rolig på vissa ställen, Bla är Julia Roberts & Cameron Diaz med i filmen.

Betyg: @@

DVD Film: Min bäste väns bröllop

Fyra söta måsten från TopShop!

image92image93 image94image95


Vaaarmt!

Tjollahopp!
Har precis kommit hem från fotbollscupen, det gick lagom bra en match vunnen och en förlorad.
Men shit vad varmt de va, typ 25 grader. Det varmaste dehär året och då är man och spelar fotboll i den hettan, synd. Men kanske blir lite brun ändå. Man blir iallfall väldigt trött och får huvudvärk.
Imorgon blir det mer matcher och förhoppningsvis går vi till slutspel. Kvällen tillbringar jag hemma eftersom jag ska upp 6 imorgon, orkar inte göra någonting. Men nu ska jag hoppa in i duschen. Kramar !

Friday baby !

Oufh idag har det varit en härlig dag och nu är det helg! Det känns skönt!
Det var nära att jag missade bussen imorse igen men som tur var hann jag med den och vi hade SO första lektionen. Vi satt i datasalen och skulle göra ett korsord och sen byta med någon annan, sen hade vi NO - hatar,hatar,hatar. Och nästa fredag har vi prov jag vill inte ens tänka på hur det kommer gå, usch! Så jag satt mest och ritade, sen hade vi lunch och på idrotten körde vi baseball. Jag har fan aldrig kört de förut, men det var ganska kul & lite komplicerat, när det var slut hade jag, erica, atle, moa och anna w vattenkrig men vi hade nästan direkt efter engelska och jag såg helt svettig ut för att jag var helt blöt, haha. Men läraren kom som tur var 10 min försent, så fick ingen kvarsittning iallafall. Det var skönt oxo att jag & Erica inte behövde läsa upp arbetet om Ausralien idag, för hade inte tränat så mycke så de blir på måndag istället. När den lektionen var slut så väntade jag på Felicia för vi skulle ju ta vårat första dopp idag, och så blev det. Gick först hem till mig och hämtade bikinis och åt lite, sen åkte vi till brostugan och hoppade i det iskalla vattnet. Iiiiih - det var kallt alltså! Vi filmade det oxo, vi sprang och skulle hoppa i sen hoppade felicia i då står jag där och väntar och ser om hon kommer upp och överlever, sen hoppar jag i, tihi. Tog några finfina bilder oxo och sen köpte vi glass.
Imorgon ska jag upp vid 7 eftersom det är cup, så måste egentligen somna tidigt men tror att de blir svårt.
Hatar verkligen att gå upp tidigt, är absolut inte en morgonmänniska.

image84 image85 image86 image87 

HEJDO !

Dagens outfit

Godmorgon på er.
Hade egentligen tänkt att lägga in dagens outfit här men det funkar inte att ladda upp nu, super!
Och jag måste snart börja gå för att inte missa bussen som jag gjorde igår.
Eller nu funkar det, här kommer dagens outfit nu !
image88 image90

Svarta korta shorts från S A L T
Prickig tröja från SISTERS
Grön kofta med knappar från H&M
Vita ballerina skor från Indiska
Och kanske sätter på mig den guldiga långa jackan från H&M.

Nu måste jag skynda mig, puss på er !

Stress, stress, stress.

Hellu.
Som ni kanske läste på rubriken så är jag ganska stressad just nu.
Det är så mycke på en gång bara; plugg, fotboll -  allting. Så förlåt om det kanske inte blir så mycker uppdatering, vill att det ska bli en bättre och roligare blogg men får försöka fixa det senare.
Den här dagen kändes ganska kort, jag fick hoppa över elevens val idag för att jag hade fotbollsträning som började klockan halv 5. Och vårt elevens val slutar typ 5 så då är man hemma 6, undra om man får gå så länge egentligen ?! Men det var en ganska viktig träning inför cupen i helgen.
Imorgon så ska kanske jag och FHolmgren ta första doppet i år, jag vet lite sent kanske men ändå, förra året blev första doppet 16:e april. Så det blir väl mys.
Btw har jag bilder nu från i onsdags när vi spelade fotboll med rws-laget, tyvärr så blev de dock inte några bilder från själva matcherna, hann inte de. Här kommer dom nedanför iallafall:

   
   

Miljontals kramar / J

Fotboll hela dagen.

Kom hem för ungefär en timma sen.
Som jag skrev tidigare så skulle ju tjejfotbollslaget i skolan spela fotboll idag. Så vi hann typ inte ha några lektioner förutom svenska en stund. Trodde ett tag där att läraren inte skulle släppa oss, men jag & Erica fick gå sen.
Vi fick nån lunch också fast jag åt upp den på en gång för att jag var så hungrig, inte så smart.
Anyway planen vi skulle spela på låg(?) ganska långt borta, i veddestavallen tror jag att de var, så vi fick åka buss sen pendeln och sen buss igen. Matcherna gick ganska bra fast vi förlorade båda, men tyckte vi spelade mycke bättre! Iallafall i andra matchen när vi hade fått igång det lite bättre, dessutom var det vissa som inte äns spela fotboll men dom var jätteduktiga endå (: Oooch Linda gjorde ett mål, som var fett snyggt!
Spelade hela båda matcherna förutom ett litet avbrott i typ några minuter så var helt slut efter, har skitont i mitt knä så det är faktiskt en vettig anledning att hoppa över fotbollsträningen idag. Även fast den är viktig för vi ska spela cup i helgen, men får gå på träningen imorgon.
Kanske lägger upp bilder sen på heta laget, fast det blev inte så jättemånga.

Tihi snart är det Top Model och efter det Sex and the city, som jag har börjat titta mer på nu. Det var för några somrar sen som jag såg på det nästan varje kväll, och nu kollar jag på det igen det är bäst. Åh nu får jag sommarkänslor, så myyysigt. Ska ta mera sommar/vårbilder men nästa månad ska jag köpa en digitalkamera som jag har sparat till. Funderade ett tag på att jag kanske skulle lägga ner dom på ett guldkort istället, men det är onödigt iförsig. För jag kommer nog inte vara där så mycket i sommar, visst några gånger men pallar liksom inte det. Förra sommaren skulle jag ha gjort de, det skulle jag ha tjänat på menmen.. Nu köper jag en digitalkamera, eller vad tycker ni ?

Kramisar

Morgon.

Godmorgon!
Gick upp klockan 7 idag fast jag har sovmorgon idag.
Eller jag väcktes sju men jag gick upp typ kvart över.
Sen har jag tagit en dusch nyss.
Dagens outfit blir bara mjukisbyxor och en kofta eftersom tjejfotbollslaget i skolan har match. Vi har typ bara en halv lektion idag sen ska vi åka iväg och spela. Sköööönt. Så hoppas det blir bra väder! I helgen ska det iallafall bli 20-25 grader typ läste jag någonstans, wiho!

Nu måste jag hinna sminka mig lite innan jag drar iväg till bussen, ha en bra dag!

Tisdag kväll.

Åh, nu får jag verkligen damp på den här datorn.
Jag hade skrivit ett inlägg och sen loggades jag ut, det kanske beror på bloggen.
Kunde inte ladda upp bilder heller.
Menmen för göra en kort sammanfattning av dagen som varit.

Vaknade, var i skolan, på musiken skriver jag & Marina en låt fast vi har inte kommit nån vart, efter skolan åkte jag hem och pluggade en stund, sen tvingade mamma med mig till hennes pojkväns släkt eller något sådan haha men aa, direkt när jag var hemma igen satte jag mig framför tvn, blev jätteorolig i början på DesperateHousewivesavsnittet för att dom sa att någon skulle dö, satt där och var rädd haha *tönt*, började nästan gråta. Men shit det var ju så sorgligt, kan inte hjälpa det. Sen började jag tänka på ifall om dedär skulle hända mig. Vad fan skulle jag göra då? Jag menar att förlora hela sin familj, man skulle ju inte ha något att leva kvar för, nästan. Usch,usch,usch. Ni som såg förstår nog. Även fast det inte var på riktigt men ändå liksom..
Sen måste jag plugga nu igen, men jag hinner nog inte det. Så får väl antagligen göra det mer imorgon och gå upp lite tidigare, och också skriva mera på bloggen då. Här kommer några bilder:
image68
dagens out fit för dagen:
Jeans från H&M, blommigt linne från Ginatricot och halsband från glitter tror jag.


  
haha, sötaste katt & jag tihi. I <3 MOA

SOV GOTT , KRAMAR ! ♥

Måndag - tillbaka till skolan.

Idag var de då första dagen i skolan igen.
Kändes inte så jättekul, för jag hade fått för mig att det typ var sommarlov förra veckan.
Men vafan det kändes ju som det, det var så varmt och härligt. 
Det är iförsig kul att träffa dom bästa igen, men klassråd & NO:n med Fredrico är inte precis det roligaste. Fast jag fattade faktiskt ganska mycket på NO:n *stolt*. Och dessutom så började jag tänka på att det är viktigt att jag försöker vara aktiv och så i skolan nu eftersom det bara är kort kvar till sommarlovet och efter det så blir det 8:an och betyg. Så måste verkligen skärpa mig! Det var fan matkrig på lunchen idag, hahaha det var kul.
Men det hände inte så mycket.

Efter skolans slut drog jag hem och tittade lite på OC sen kom Isabella & Pia och hämtade upp mig, för vi skulle typ på bellas mormors födelsedagsfest eller något sånt. Men det var typ ingen där förutom vi haha, men jaja. Nu ska jag snart sätta mig framför tvn & Cashmere Maffia, men jag orkar inte äta någotmer idag alltså, är helt proppad på mat. Ska kanske slå en pling till Felicia också, måste ha mina kläder snart!

CiaoCiao. / Johanna

En liten lista.

Är du en bra flickvän: haha vet inte, tror det :)
Hur raggar du?: jag har tappat bort mitt telefonnummer kan jag få ditt ? (a) hahahaha.
Röker du?: nejnej
Är du pinsam på fyllan?: ingen kommentar
När kräktes du senast?: det var jättelängesen, som tur är.
Vad tycker du är äckligt?: älckliga små djur.
Är det lätt att förföra dig?: aa, beror på.
Vad är attraktivt på motsatt kön? magen!!! Haha, men ögonen & personligheten också.
Vilket år i ditt liv har varit bäst och varför?:
Det var nog 2006.
Hur känner du dig nu? trött men glad.
Hur mycket krävs det för att du ska bli full? jadu..
Hur var du som barn? lugn, snäll & helt galen i presenter!
Hur långt var/är ditt hittills längsta förhållande? typ ett år, men paus.
Vilket stjärntecken är du född i? väduren
Vart vill du åka på storstadssemester? New York, Tokyo, Paris m.m
Har du gjort något kriminellt? mm....
Vad är det sista du gör innan du somnar? tänker på allt & alla.
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag? inga
När besökte du ett gym senast? haha, det var i grancanaria :D typ i julas.
Äger du en cykel? aa fast använder aldrig den.
Prenumererar du på någon tidning/något magasin? ja, frida & cosmo politan.

Inblick i väskan.

Hihi, hade bara lust att lägga in en bild på allt som alltid finns i min väska. Intressant ? - Jomenvisst!
image64

Nej! Jag glömde lägga in mobilen på bilden, men den är ju iförsig mest i min hand, inte i min väska.

Stilikon.

Hiss till Nicole Richie för att..


1.Hon har jättebra klädstil. Precis det jag gillar, och man får bra inspiration helt enkelt.
Tre favoriter:
image59 image60 image61

2. Hon har dessutom också skrivit en bra bok som jag har som heter The truth about diamonds, läste ut hela boken på bara några dagar när jag var i GranCanaria. Ett bra tips om ni gillar att läsa om Hollywoodlivet - man får liksom en inblick i det hela, det är en berättelse om ett liv utan gränser, och om betydelsen av att nå framgång och kärlek för sin egen skull. Hon är en bra författare!

image62

3. Hon och Joel Madden är ju sötaste paret! Trodde inte att dom av alla skulle bli tillsammans, och dom har fått ett barn. Han och barnet kan kanske få henne att skärpa sig lite.
image63

Dock finns det anledningar att inte gilla henne, t ex hennes beteende och att vara så smal är varken sundt eller snyggt. Men kanske blir det ändringar på det nu, så förhoppningsvis kan hon bli mer än en stilikon,
även vara en bra förebild!


Lördag - trött & sjuk ?

Tjoho.

Skrev ju förut att jag inte skulle hinna skriva igår, och det hann jag inte. Men jag skriver nu istället.
Gårdagen blev både misslyckad och komisk, haha. Hela familjen var på middag så jag & Nicolina fick äta i vällingby, på donken som jag inte ätit på på evigheter. Men var ändå inte så sugen på det, anyway vi skulle träffa några där, kanske inte så smart gjort att vi dubbelbokat. Tänker inte nämna några namn men det var några små töntar som gick runt och gömde sig, ha! Sen träffa vi några andra killar.
När vi var hemma igen så slappa vi framför tvn heeeela natten lång. Vi hade tagit en uppblåsbar fet madrass i vardagsrummet, så där låg vi och spela playstation och kollade på nördiga filmer som Freaky Friday & Mitt liv som poppstjärna till klockan 6 på morgonen nästa dag. Appropå dom där filmerna så ser man verkligen skillnad på vem som har talang av Lindsay Lohan och Hilary Duff. Lindsay Lohan är ju dubbelt så mycke bättre, och hon kan spela olika karäkterar som inte Hilary kan direkt. Så gissa om jag är trött nu liksom, helt slutkörd dessutom tror jag att jag börjar bli sjuk, IGEN! Vad är det för fel för mig? Men att vi var pigga kan ju också bero på att vi drack Red Bull igår kväll.

Så idag när jag vakna var jag på lite smådåligt humör, för jag hade huvudvärk. Sen åkte N hem och sen släpade jag mig ut för att dela ut reklam med syster. Kan inte fatta att jag klarade de, men det kändes seriöst som om jag skulle svimma flera gånger. Eller det kanske är att ta i lite. Nu har jag tagit ett glas svalkande saft iallafall, härligt!
Och den här dagen kommer jag nog spendera hemma, orkar inte göra något. Om inte något speciellt dyker upp. Tror jag ska titta vidare på vänner-boxen nu, det blir man alltid glad av.

 +  = ♥

Hoppas ni får en roligare dag än mig. Varma kramar / J.D


Fredag - med Nicolina.

Hej nu är Nicolina här hos mig.

Vi var förut i Kista Centrum för hon skulle köpa lite saker men sedan så klantig som hon är så glömde hon plånboken hemma, haha. But shit happends and life goes on, right ? Så vi köpte glass där för MINA pengar och sen köpte vi lite godis på värsta turkaffären men det var billigt.  Så nu är jag typ pank, jättekul verkligen!
Vi var inne på hemsidan www.veckorevyn.se där man kan kolla hur man ser ut i olika frisyrer.
Här kommer en otroligt snygg bild på oss där;

image54

Tror inte jag hinner skriva mer idag för vi är nog ute sen.
Ha en bra fredag , Kramar <3

I <3 DH.

Det blev en ganska kort stund i stan, men mysigt var det.
Alla affärer var stängda men cafeet var öppet så där satt vi i ungefär en timma.
Vi kanske kör en övernattning nästa helg. :)

image50

Efter det mötte jag Isabella i vällingby c och köpte lite godis, fast det tog ett tag att bestämma sig dära haha. Flummbarn som alltid på Coop.
Sen har jag slappat framför TVn, som jag skrev tidigare att jag skulle göra - Desperate Housewives.
Jag vet att jag inte är ensam om att älska det, de finns väl ingen som inte gör det ?
Har alla 3 säsongerna och ska köpa den 4:e direkt när den kommer ut. Hihi.

image51 image52 image53

Det fick bli ett kort inlägg nu, syster ska ha datorn. Godnatt bloggare&läsare. ♥

Torsdag morgon (?)

Nu är klockan snart halv ett och jag gick upp för en timme sen.
Gårdagen var väl helt okej, det var mysigt och så men inte så mycket att berätta om.
Blev eran kväll lyckad ? Blev den bra fast det började spöregna typ vid nio, haha. 
Fan att jag missade Rent Hus igår asså, missar alltid de - det är så sjukt kul!

Dagens planer är att kanske åka in till stan med söta Tove om hon smsar vill säga.
Vi ska fika på wayne's coffee och dricka smoothie *wiho*, hihi.
Men annars ska jag nog bara vara här hemma och chilla, kolla på DesperateHousewives boxen 3 eftersom Isabella ligger lite före mig nu. Fast det är ju iförsig hennes men ändå (a). 

Skriver mer ikväll. / Eran Johanna ♥


RSS 2.0